PS3 firmware update 1.81

Reaction score
0
geosoho

αν σε βολεύει Ηλιούπολη απόγευμα ή Ν.Ιωνία-Φιλοθέη το πρωί πες μου να στο γράψω σε ένα cd να το πάρεις.

Reaction score
0
παιδια σας ευχαριστω ολους!! το κατεβασα απο εναν φιλο, το εγραψα σε ενα cd, το περασα στο ps3 και ολα μια χαρα!!! το μονο που δεν ξερω ειναι γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο το δικο μου pc! ακομα και πριν λιγο εκανα test αλλα παλι αρνειται να το κατεβασει!!! περιεργα πραγματα!! εγω παντως δεν εχω εξηγηση!!! ισως γνωριζουν κατι οι ειδικοι!!! ευχαριστω και παλι παιδια για το ενδιαφερον σας!!! οτι θελετε απο δορυφορικα μην διστασετε!! ειδικοτητα μου!!!

Reaction score
164
παιδια σας ευχαριστω ολους!! το κατεβασα απο εναν φιλο, το εγραψα σε ενα cd, το περασα στο ps3 και ολα μια χαρα!!! το μονο που δεν ξερω ειναι γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο το δικο μου pc! ακομα και πριν λιγο εκανα test αλλα παλι αρνειται να το κατεβασει!!! περιεργα πραγματα!! εγω παντως δεν εχω εξηγηση!!! ισως γνωριζουν κατι οι ειδικοι!!! ευχαριστω και παλι παιδια για το ενδιαφερον σας!!! οτι θελετε απο δορυφορικα μην διστασετε!! ειδικοτητα μου!!!
Αν είναι ειδικότητά σου τα δορυφορικά, με χαρά να σε δούμε στις σχετικές κατηγορίες.
Όσο γιατί δεν κατεβαίνει το firmware, είναι προφανές: Αφού το pc σου έχει λειτουργικό της Microsoft! :happy_5:
Καλή διαμονή στην παρέα μας! :happy_4:

Reaction score
0
δεν εχω ξανασυναντησει τετοιο κολλημα ομως! περιεργο δεν ειναι? ετσι κι αλλιως το 99% windows δεν χρησιμοποιει?

Reaction score
0
παιδια εντελως πληροφοριακα σας λεω πως πριν λιγο ξαναπροσπαθησα να κατεβασω το firmware ετσι για δοκιμη, αλλα τζιφος!!!! θα σκασω αν δεν μαθω γιατι μονο το δικο μου pc δεν κατεβαζει απο την συγκεκριμενη διευθυνση!!!!

GTX

Reaction score
39
Πολύ περίεργο...και γω μόλις το δοκίμασα σε 2 Pc και δουλεύει μια χαρά :sad:

Ποιό Browser χρησιμοποιείς???

Reaction score
0
χρησιμοποιω περισσοτερο τον mozilla και λιγοτερο τον explorer των windows. οσο για το firewall δοκιμασα και με αποενεργοποιημενο αλλα τιποτα!!! δεν κανω download απο το συγκεκριμενο Link!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll