PS3: Firmware (v.2.30) Details and Store Walkthrough

Reaction score
0
έχω και εγώ ένα PS3 40 GB. Δεν είμαι και πολυ φανατικός χρήστης
2 μήνες το έχω 10 φορές max να έχω παίξει.
Σήμερα πήγα να παίξω λίγο gt5 prologue αλλά μάταια το drive αρνήτε κατηγορηματικά να το διαβάσει. Δοκιμάζω άλλα δισκάκια blu-ray τίποτα δε διαβάζει το ρημάδι. DVD ούτε.
Παίρνω λοιπόν το service και μου λένε αντικατάσταση της κονσόλας αλλά πρέπει να περιμένω 15 μέρες γιατί δεν έχουν κονσόλες να δώσουν. Αύριο θα τους το πάω και ο θεός βοηθός.
Απο λίγο googlarisma είδα ότι παίζει πολύ αυτό το πρόβλημα ειδικά στα 40αρια.
Είδομεν...

Reaction score
7
Απο λίγο googlarisma είδα ότι παίζει πολύ αυτό το πρόβλημα ειδικά στα 40αρια.
Είδομεν...
Ναι όντως στα 40άρια τα έκανε σκ@τ@ η Sony με την ποιότητα του Drive. Να εύχεσαι να μην αργήσουν να σου δώσουν καινούριο γιατί κάτι διάβαζα σε άλλο Forum ότι δεν έχουν και Stock.

Reaction score
4
Δεν ξερω αν τελικα αξιζει να το στειλει καποιος αντιπροσωπεια και να περιμενει και 1 μηνα ισως και παραπανω απο το να το δωσει σε ενα απο αυτα τα μαγαζια που διαφημιζουν οτι με 30 ευρω σου αλλαζουν το drive και σε μιση ωρα εχεις ξεμπλεξει.

Reaction score
0
Ελπίζω εκτός από τις αναβαθμίσεις στον ήχο, το νέο firmware να διορθώνει και τα μεγάλα προβλήματα στο playback των MP4 βίντεο που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί χρήστες.

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3media&thread.id=105692

Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με τα MP4. To μόνο πρόβλημα που συμβαίνει με όλα τα βίντεο είναι ότι το fast forward δεν είναι πλέον τόσο ομαλό όσο στις v2.10 και v2.17.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas