PS3 : Nεο μοντελο και φθηνοτερο !!

Reaction score
60
PS3 : Nεο μοντελο και φθηνοτερο !!

Στην εκθεση E3 Media & Business Summit ανακοινωθηκε απο την sony ενα νεο μοντελο PS3 με 80 GBhard drive for $399 το οποιο αντικαθιστα το παλιοτερο με 80 GB το οποιο κοστιζε $499.

Το νεο μοντελο θα εχει και Wi-Fi αλλα δεν θα ειναι συμβατο με τα παιχνιδια του PS2.

http://en.wikipedia.org/wiki/PS3#Retail_configurations

Reuters

Reaction score
802
σιγα μην ειχε.Δεν ειναι κανα μεγαλο νεο παντως.Αν σκεφτειτε ποσο εχουν πεσει οι τιμες των δισκων...
80gb ειναι και παλι λιγα και ασημαντα...

Reaction score
0
Ολόιδιο με το 40άρι είναι, απλά έχει μεγαλύτερο σκληρό και το Dualshock 3 στο πακέτο.
Κυκλοφορεί στην Ευρώπη 27/8.

Reaction score
1
Εγώ έχω βάλει 320gb εσωτερικό στο ps3 μου και τα έχω όλα γραμμένα στο... σκληρό μου δίσκο

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 : Nεο μοντελο και φθηνοτερο !!

Για δες που στην Ευρώπη κυκλοφορεί πιο γρήγορα από την Αμερική!!
Μα στην Αμερική δεν κυκλοφορεί εδώ και σχεδόν 1 χρόνο το 80άρι?.....:140:......ή μήπως το δικό μας θα είναι ίδιο με το 40άρι(2 usb, χωρίς card reader) που κυκλοφορεί τώρα αλλά με μεγαλύτερο δίσκο? :609:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: PS3 : Nεο μοντελο και φθηνοτερο !!

Μα στην Αμερική δεν κυκλοφορεί εδώ και σχεδόν 1 χρόνο το 80άρι?.....:140:......ή μήπως το δικό μας θα είναι ίδιο με το 40άρι(2 usb, χωρίς card reader) που κυκλοφορεί τώρα αλλά με μεγαλύτερο δίσκο? :609:
Έτσι όπως το είπες θα είναι (+ dualshock 3), αλλά θα κυκλοφορήσει ολόιδιο και στις δύο αγορές. Το παλιό αμερικάνικο 80άρι τελειώνει οριστικά όταν εξαντληθούν τα αποθέματα του MGS4 bundle.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas