Ps3-PC-Router

Reaction score
1.560
Καλησπερα

Εχω το εξης προβλημα

Εχω wired το Ps3 και το PC στον router

Και τα δυο εχουν internet αρα ειμαστε οκ μεχρι εδω

Το προβλημα ειναι οτι οταν ανοιγω το PS3 MEdia server δεν βλεπει το PS3

Να υποθεσω οτι θα πρεπει να κανω ορισμενες ρυθμισεις στο router

Κανεις που να γνωριζει?

Ευχαριστω

Reaction score
1.560
Μερικες πληροφοριες

Εχω τον router LINKSYS WAG325N

Να υποθεσω πως για να δουλεψει ετσι ωστε το PS3 Media server να βλεπει το PS3 θα πρεπει να φτιαξω Static IP στο PS3?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.307
αν και δεν ειμαι ειδικος στο θεμα κ σιγουρα οι υπολοιποι φιλοιθα ξερουν παραπανω ,

αυτο που εκανα ειναι να εγκαταστησω το PS3 Media Server Στον υπολογιστη μου, το τρεχω κ αυτοματα βλεπω ολα τα περιεχομενα του η/υ , ειτε βιντεο ειτα φωτο ειτε μουσικη!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Ps3-PC-Router

απο τη στιγμή που είσαι στο ίδιο δίκτυο ο router δεν παίζει κανένα ρόλο.
Βάλε Static ip στο PC που τρέχεις το PS3 media server και τρέξτο...
Μετά απο το PS3 μπορείς να το δείς κανονικά.
Εγώ έχω εγκατεστημένο Windows Home Server και βλέπω τα πάντα, όχι μόνο απο το PS3, αλλά απο δικτυακά media players, δορυφορικούς δέκτες, αλλα PC, Xbox360, laptop κλπ...:126:

Reaction score
1.560
αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης

PC-PS3-Router

το PS3 παντα με ethernet στον router

οταν ειχα wireless το PC με τον router το PS3 Media server εβλεπε το PS3

Επειδη ομως ειχα καρε καρε σε αρκετες περιπτωσεις ειπα να συνδεσω με ethernet και το pc στον router οταν θα προβαλω ταινιες μεσω Media server,οπου κλεινωντας το wireless και βαζοντας το ethernet δεν το βλεπει το PS3

static ip στο pc η μπορω να βαλω στο PS3 και μετα να κανω port forwarding?

Reaction score
1.560
ΤΟ ethernet θα το βαζω μονο για να βλεπω ταινιες μεσω του pc και μετα θα γυρναω σε wireless το PC
Αρα υποθετω οτι εαν βαλω static ip στο pc πιθανον να εχω προβλημα οταν θα το γυρναω σε wireless

Reaction score
4
Απάντηση: Ps3-PC-Router

Σε κάθε interface στο PC μπορείς να βάλεις ξεχωριστές IP.
Μία δηλαδή για το wireless και μια για το wired.
Προσοχή όμως, να έχεις πάντα την μια αυτές απενεργοποιημένη διαφορετικά θα έχεις θεματάκια.

Για το πρόβλημά σου, θεωρώ ότι το PS3 MS θα έχει κάνει κάποιο bind με την ΙΡ που είχες στο PC σου όταν το εγκατέστησες (το PS3MS).

Εν ολίγης,
α) απεγκατάσταση του PS3MS απο το PC.
β) Αν σκοπεύεις να χρησιμοποιείς το PS3MS μόνο απο την ενσύρματη, βάζεις στατική ΙΡ στην ενσύρματη, απενεργοποιείς την ασύρματη και ξανακάνεις εγκατάσταση το PS3MS.
β') διαφορετικά, βάζεις και στις 2 συνδέσεις την ίδια IP, ενεργοποιείς αυτή που σε ενδιαφέρει (μπορεί να παραπονεθούν τα windows για την ίδια IP) και ξανακάνεις εγκατάσταση του PS3.
γ) επειδή η ενεργοποίηση του firewall στα windows είναι μια per-port δυνατότητα, προσέχεις αυτό να είναι απενεργοποιημένο και στις δύο συνδέσεις (καλύτερα πριν κάνεις όλα τα παραπάνω τσέκαρε μην φταίει κάτι τόσο απλό)...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.576
Members
38.575
Νεότερο μέλος
dimoslecce