PS3 Slim

Reaction score
62
Αν είναι όπως στο σχήμα, σαν Wii θα είναι με κόντρα φέτα!!

Νωρίς δεν είναι ακόμα για Elite???

Reaction score
1
Οντως μοιαζει με wii αλλα αυτη ειναι μια συνθεση των συντακτων του Τ3 οχι επισημη φωτο.

Reaction score
7
Εντελώς Uninspired )( )( )( Αμφιβάλω πολύ αν θα βγεί με τη μορφή αυτή. Η πάνω καμπύλη δεν ταιριάζει καθόλου με τον υπόλοιπο Flat και λεπτό σχεδιασμό. Και αν κρίνω από τις σχεδιάσεις τις εταιρίας (βλέπε projectors, Bravia X Series, Walkman κ.α.), φαίνεται πολύ άκυρο σχεδιαστικά. Βασικά είναι σαν δυο ξένα αντικείμενα ενωμένα (προσωπική γνώμη πάντα)

Reaction score
7
subcode προσεχε γιατι θα κανω quote στον εαυτο μου
κανε κουοτ και τα @@ σου...ειναι μια αιδιακαι μισι. ιδικα τοσλοτ που μπαινει αι δισκαι...αντε θυμα αντε πσονιο αγορασε το.

Reaction score
4
Βρε εσεις γιατι δεν ειστε στο μετωπο ? :cool_11::cool_11::cool_11:
Αλλα πολυ ανιση μαχη και τελειωσε γρηγορα γμτ.... :happy_9:
Μου ειχε λειψει παντως. :happy_6:

Reaction score
7
Βρε εσεις γιατι δεν ειστε στο μετωπο ? :cool_11::cool_11::cool_11:
Αλλα πολυ ανιση μαχη και τελειωσε γρηγορα γμτ.... :happy_9:
Μου ειχε λειψει παντως. :happy_6:
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: Πάω για καφέ με τον BANTAS να μιλήσουμε για τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε...το βράδυ αναμένεται συνέχεια....τσέκαρε και το P.M. σου pseiras γιατί σε περίοδο πολέμου αυτά δεν λέγονται δημόσια... :happy_9:

Reaction score
4
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: Πάω για καφέ με τον BANTAS να μιλήσουμε για τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε...το βράδυ αναμένεται συνέχεια....τσέκαρε και το P.M. σου pseiras γιατί σε περίοδο πολέμου αυτά δεν λέγονται δημόσια... :happy_9:
Αffirmative :cool_1:

:respect:

Reaction score
62
Το επομενο βημα ετσι ωστε ο cell να αξιοποιηθει και σε αλλες συσκευες.
Ακριβώς!! Τηλεοράσεις, καφετιέρες, τοστιέρες και δονητές!!!:happy_9:

Είναι δυνατόν τέτοιος επεξεργαστής να μπεί σε τηεοράσεις??:pc:

Reaction score
0
Ακριβώς!! Τηλεοράσεις, καφετιέρες, τοστιέρες και δονητές!!!:happy_9:

Είναι δυνατόν τέτοιος επεξεργαστής να μπεί σε τηεοράσεις??:pc:
Ναι η Toshiba έχει παρουσιάσει ήδη ένα μοντέλο όπως λέει ο Bantas. Δε θα ήταν άσχημο το upconversion του PS3 στην τηλεόραση κι ας γκρινιάζει ο Regunus ότι είναι χάλια. Από των τηλεοράσεων είναι καλύτερο σίγουρα.

Reaction score
4
Εγω εχω ακουσει οτι θα μπει σιγουρα σε pda.
Απλα θελανε να βαλουνε την πιο μικρη εκδοση του cell για να μην υπαρχουν προβληματα υπερθερμανσης και καταναλωσης.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: PS3 Slim

Εγω εχω ακουσει οτι θα μπει σιγουρα σε pda.
Απλα θελανε να βαλουνε την πιο μικρη εκδοση του cell για να μην υπαρχουν προβληματα υπερθερμανσης και καταναλωσης.
Μεχρι τωρα ελεγα να παρω το νεο τηλ.pda της google με linux,μετα εμαθα για τα wm7 και σκεφτομουνα και ενα τετοια(μιας και το google δεν ξερω τι θα κανει και αν ειναι σταθερο-οχι οτι τα windows ειναι αλλα συνηθεια)τωρα θα πρεπει να παρω και pda με cell;;;;;Καηκαμε και μαλλον δεν θα ειναι απο την θερμοτητα του cell!!!!:cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas