Ps3 + SOny Bravia 46V3000 HDMI problem

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι και φίλες γειά σας. μόλις πριν λίγες μέρες αγόρασα τα παραπάνω αξεσουάρ (Ps3 + SOny Bravia 46V3000)και φυσικά ρίχτηκα στον χoρό του TESTING.

Παρατήρησα λοιπόν οτι στις ρυθμίσεις HDMI της τηλεόρασης δεν μου αναγνωρίζει το PS3 το οποίο φαντάζομαι πως θα έπρεπε μιας και είναι και τα δύο της ίδιας εταιρείας.

Εννοείτε βέβαια οτι έχω συνδέσει την κονσόλα με την τηλεόραση σε HDMI θύρα.Τι κάνουμε για αυτό ?

και....

Επίσης παρατηρώ στο Pro Evolution Soccer 2008 οτι μου κάνει κάποια σπασίματα σε κάποιες φάσεις, όπως και ένα μικρό "delay" σε κάποιες άλλες. Αυτό που οφείλεται και θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια ρύθμιση την οποία μπορώ να αλλάξω για να παίξει ομαλότερα?

Ευχαριστώ πολύ.

SOL

Reaction score
0
Οσο αναφορα το Pro Evoloution Soccer 2008 δεν φταιει η τηλεοραση αλλα ο κακος προγραμματισμος του παιχνιδιου απο την εταιρια (konami).Σε ολες τις τηλεορασεις το κανει,οποτε δεν μπορεις να αλλαξεις κατι με ρυθμιση απο την τηλεοραση σου για να καλυτερευσεις τα πραγματα.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις το patch της konami για το παιχνιδι (version 1.20) και κανε και ενα system update το PS3 σε 2.20,αλλα και παλι οι βελτιωσεις ειναι πολυ μικρες οσο αναφορα για το παιχνιδι παντα.Το προβλημα δεν εξαλειφεται εντελως,αλλα απο το τιποτα...

Τωρα για το αν αναγνωριζει η τηλεοραση σου το PS3 προφανως εννοεις το συστημα της sony THEATRE SYNC για τις συσκευες συνδεδεμενες με hdmi.Αυτο ισχυει για συσκευες sony που εχουν αυτο το συστημα(ενισχυτες,τηλεορασεις,blu-ray players) και ετσι εχουν συμβατοτητα η μια με την αλλη.Πρεπει ολες να το εχουν αυτο το συστημα,η τηλεοραση σου το εχει οχι και το PS3 ομως.
Δεν σημαινει επειδη ειναι της ιδιας εταιριας και οι δυο συσκευες οτι θα ισχυε αυτο.Παντως ειμαι σιγουρος πως ανοιγοντας το PS3 η τηλεοραση σε παει αυτοματα στη θυρα HDMI που ειναι συνδεδεμενο χωρις να χρειαζεται να το πας χειροκινητα εσυ απο τις AV εισοδους.Μετονομασε και στην τηλεοραση σου την συγκεκριμενη εισοδο HDMI που εχεις το PS3 σε PS3 και εισαι super!

Reaction score
0
Τι θα πει δεν το αναγνωριζει? Αφου παιζεις κανονικα.
Όταν πηγαίνω στις ρυθμίσεις HDMI της τηλεόρασης και βλέπω για συσκευές συνδεμένες μου λέει πως δεν υπάρχουν συσκευές.

Φυσικά παίζω κανονικά, και για να είμαι ειλικρινείς δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα αυτό.

Σχετικά με το Ηοme Theater της Sony DZ230 τι συνδεσμολογία πρέπει να κάνω για να ακούγεται το PS3 και η TV μέσω του ΗΟΜΕ ΤΗΕΑΤΕR?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm