PS3 to get another price cut by year's end?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

It looks like we could soon be in for a good old fashioned price war, with talk of yet another PS3 price cut already spreading just days after the last one became official.

What's more, this latest rumor appears to be based on more than just idle speculation, coming instead from Capcom's Capcom Chief Financial Officer Kazuhiko Abe, who told Reuters that the price "is likely to be cut again towards the end of the year," adding that he expects the PS3's installed base to "grow gradually." While there's no indication of just how big a price cut it'd be, any further drop would certainly put a crimp in Microsoft's rumored plans for a significant price cut of its own, though we doubt too many other people will be complaining.

engadget.com

Reaction score
0
Τώρα λέγεται ότι η τιμή στα 499$ θα κρατήσει μέχρι να εξαντληθεί το υπάρχον στοκ των 60GB. Κάποιοι προεξοφλούν ότι η έκδοση των 80GB θα πωλείται στη συνέχεια αυτή στα 499$ που ακούγεται λογικό αλλά δεν νομίζω ότι πιάνεται σαν δεύτερο price-drop με κανένα τρόπο.

Reaction score
164
Price Drop σημαίνει price drop. Ούτε δέκα πράγματα στην ίδια τιμή, ούτε 2+1. Αν αντί για τα δύο παιχνίδια και τα χειριστήρια, αφαιρούσαν 150Ε, τότε μάλιστα! Θα έπαιρνα και εγώ ένα! (Δεν κάνω πλάκα)

Reaction score
164
Όχι, τουλάχιστον σε αυτή την φάση. Όταν βγουν τα γερά χαρτιά, τα ξαναλέμε.
Θα το έπαιρνα μόνο για BR player.

Reaction score
0
Συγκριτικά με τα άλλα BR players ήταν ήδη ευκαιρία. Σε απόλυτα νούμερα παραμένει ακριβό.

Reaction score
164
Συγκριτικά με τα άλλα BR players που είναι πανάκριβα, απλά είναι ακριβό. Δεν το θεωρώ BR player, απλά μια παιχνιδομηχανή που παίζει BR είναι. Όπως και το 360 δεν είναι HD-DVD player, τα PS2/XBOX δεν είναι DVD players και το PS One δεν είναι cd player. 570Ε τα θεωρώ πάρα πολλά γι αυτή τη φάση, δεν θα πληρώνω εγώ για να παίζουν οι εταιρίες τα παιχνίδια τους. Να είχε κατασταλάξει το πράγμα, να ήταν οι κινέζοι μακρυά και το συζητούσαμε. Μέχρι να ξεκαθαρίσει ο πόλεμος πιστεύω ότι το PS3 θα είναι ακριβό ως BR player, αν επικρατήσει το BR ή εντελώς περιττό αν πάμε σε dual format αγορά.

Reaction score
1
Οσες φορές έχω δει το PS3 ως player απλά είναι φανταστικός , τα χρήματα που ζητάει είναι σαν να παίρνω 900 ευρώ BR player , σε εκπτώσεις Αυγούστου , δώρο κονσόλα παιχνιδιών. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει στο ίδιο τσουβάλι με τα xbox/360/ps2/psone αφού δεν είναι κονσόλα , αλλά BR player με στοιχεία κονσόλας ... Τέλος war is over , τουλάχιστον στην δική μου λογική ...

Reaction score
164
Οσες φορές έχω δει το PS3 ως player απλά είναι φανταστικός , τα χρήματα που ζητάει είναι σαν να παίρνω 900 ευρώ BR player , σε εκπτώσεις Αυγούστου , δώρο κονσόλα παιχνιδιών. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μπει στο ίδιο τσουβάλι με τα xbox/360/ps2/psone αφού δεν είναι κονσόλα , αλλά BR player με στοιχεία κονσόλας ... Τέλος war is over , τουλάχιστον στην δική μου λογική ...
Προσωπικά δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ διαφορά ως προς την πληρότητα του PS3 σε σχέση με όλες τις άλλες κονσόλες.
Τι παραπάνω έχει πχ το PS3 ως BR που δεν έχει το PS2 ως DVD;
Παραπάνω εξόδους; Όχι.
Κάποιο εξειδικευμένο κύκλωμα; Όχι.
Κάποια λειτουργική διαφορά (πχ οθόνη); Όχι.

Τι παραπάνω έχουν όλες οι κονσόλες σε σχέση με το απλούστερο αντίστοιχο player; Δεν βρίσκω καμία.
Το PS3 και το 360 φαίνονται φανταστικά γιατί τα συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα DVD. Και το PS One ήταν φανταστικό, μιας και έπαιζε CD και το συγκρίναμε με τις κακογραμμένες μας κασέτες.

Reaction score
0
Προσωπικά δεν βλέπω ΚΑΜΙΑ διαφορά ως προς την πληρότητα του PS3 σε σχέση με όλες τις άλλες κονσόλες.
Τι παραπάνω έχει πχ το PS3 ως BR που δεν έχει το PS2 ως DVD;
Παραπάνω εξόδους; Όχι.
Κάποιο εξειδικευμένο κύκλωμα; Όχι.
Κάποια λειτουργική διαφορά (πχ οθόνη); Όχι.

Τι παραπάνω έχουν όλες οι κονσόλες σε σχέση με το απλούστερο αντίστοιχο player; Δεν βρίσκω καμία.
Σε σχέση με το PS2 έχει αρκετές βελτιώσεις: λιγότερο θορυβώδες (πολλές φορές εντελώς αθόρυβο), eject & on/off από το τηλεχειριστήριο (το PS2 δεν είχε!) και γενικώς πολύ εργονομικό και στιβαρό remote, διαβάζει DVD-R, έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις εικόνας, upscaling και τέλος έχει έξοδο HDMI εκτός της multi-av.
Ως προς το ότι σηκώνει βελτιώσεις σαν BDp καμία αντίρρηση, αλλά είναι πολύ καλύτερο απ' ότι ήταν ποτέ το PS2 σαν DVDp.
Και έχει και sexy πλήκτρα αφής :happy_9:

Reaction score
164
Πλήκτρα αφής έχει και ένα κινέζικο DVDR που πήρα 100€:happy_9:
Φωτάκια κόκκινα που να ανάβουν όταν πεθάνει έχει; :happy_8:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος