Ps3: Uncharted: Drake's Fortune to reach gold status in two weeks

Reaction score
14
Εκπληκτικές εικόνες από ένα παιχνίδι "παλαιάς κοπής"..
Εγώ προσωπικά είχα επιθυμήσει ένα γραμμικό gameplay με κινηματογραφική αίσθηση..
Το παιχνίδι είναι σούπερ !

Α, ρε pseira και να έβλεπες πως παίζει στον Sanyo..xixixi..

Reaction score
0
Ηδη εχουν ξεκινησει να φτιαχνουν το δευτερο μερος της σειρας :bravo::bravo::bravo:
Μήπως να το προπαραγγείλεις από τώρα να μην περιμένεις πάλι; :cool_11:

Κρίμα πάντως με τους ανίκανους...

Reaction score
4
Εκπληκτικές εικόνες από ένα παιχνίδι "παλαιάς κοπής"..
Εγώ προσωπικά είχα επιθυμήσει ένα γραμμικό gameplay με κινηματογραφική αίσθηση..
Το παιχνίδι είναι σούπερ !

Α, ρε pseira και να έβλεπες πως παίζει στον Sanyo..xixixi..
Πανω που ελεγα οτι εχω καιρο να αγορασω κατι..... :happy_6:

Μήπως να το προπαραγγείλεις από τώρα να μην περιμένεις πάλι; :cool_11:
Ηταν που θα το επαιζα και απο τους πρωτους........ :cool_11:

Reaction score
0
Εξαιρετικό παιχνίδι από κάθε άποψη - οι λάτρεις της περιπέτειας και...της Lara's Croft θα το "τιμήσουν" δεόντως!!!

Το ξεκίνησα την Κυριακή 6/1 και μέσα σε μια μέρα τελείωσα 47% του παιχνιδιού!!!

Με βλέπω την άλλη βδομάδα για άλλο!!!

Reaction score
4
Εξαιρετικό παιχνίδι από κάθε άποψη - οι λάτρεις της περιπέτειας και...της Lara's Croft θα το "τιμήσουν" δεόντως!!!

Το ξεκίνησα την Κυριακή 6/1 και μέσα σε μια μέρα τελείωσα 47% του παιχνιδιού!!!

Με βλέπω την άλλη βδομάδα για άλλο!!!
Μην μου λες τετοια...
Δηλαδη ειναι μικρο ή επαιξες πολλες ωρες?
Εχτες το ξεκινησα και ετσι οπως το ειδα δεν θελω να τελειωσει ΠΟΤΕ :smoking:

Reaction score
0
Μην μου λες τετοια...
Δηλαδη ειναι μικρο ή επαιξες πολλες ωρες?
Εχτες το ξεκινησα και ετσι οπως το ειδα δεν θελω να τελειωσει ΠΟΤΕ :smoking:
Δεν είναι πολύ μικρό αλλά ούτε και μεγάλο. Εξαρτάται και πόσο ασχολείσαι να ψάχνεις τους θησαυρούς αλλά θα έλεγα πως κρατάει περί τις δέκα ώρες.
Όσο διαρκεί όμως είναι ΚΑΛΟ!!! :bravo: :cool_1:

Reaction score
0
Δεν είναι πολύ μικρό αλλά ούτε και μεγάλο. Εξαρτάται και πόσο ασχολείσαι να ψάχνεις τους θησαυρούς αλλά θα έλεγα πως κρατάει περί τις δέκα ώρες.
Όσο διαρκεί όμως είναι ΚΑΛΟ!!! :bravo: :cool_1:

τόσο είναι....περί τις 12 ώρες - με απλή αναλογική βέβαια, έχω τελειώσει 47% σε 5 ώρες και 45 λεπτά....κόλημα σας λέω, κόλημα!!!!

να δω πότε θα φάω το ξύλο από τη γυναίκα μου (σημειωτέον μου το πήρε δώρο)!!!:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
τόσο είναι....περί τις 12 ώρες - με απλή αναλογική βέβαια, έχω τελειώσει 47% σε 5 ώρες και 45 λεπτά....κόλημα σας λέω, κόλημα!!!!

να δω πότε θα φάω το ξύλο από τη γυναίκα μου (σημειωτέον μου το πήρε δώρο)!!!:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Το 47% είναι στο φρούριο αν θυμάμαι καλά; Είχα κολλήσει άσχημα στην πλημμυρισμένη αίθουσα με τις κολόνες - μου είχε σπάσει τα νεύρα :happy_8:
Από τη μέση περίπου του παιχνιδιού - το ξαναέγραψα - αρχίζει να γίνεται χαλασμός με νέα όπλα γιατί μέχρι εκεί παίζεις κυρίως με το περίστροφο , το ΑΚ-47 και 1-2 ακόμα. Μετά όμως... :cool_1:

Reaction score
0
Το 47% είναι στο φρούριο αν θυμάμαι καλά; Είχα κολλήσει άσχημα στην πλημμυρισμένη αίθουσα με τις κολόνες - μου είχε σπάσει τα νεύρα :happy_8:
Από τη μέση περίπου του παιχνιδιού - το ξαναέγραψα - αρχίζει να γίνεται χαλασμός με νέα όπλα γιατί μέχρι εκεί παίζεις κυρίως με το περίστροφο , το ΑΚ-47 και 1-2 ακόμα. Μετά όμως... :cool_1:

εκεί που είμαι εγώ είναι αμέσως μετα την πτώση με τη γκόμενα στο γκρεμό με το τζιπ (μετά την πλημμυρισμένη αίθουσα που λες - μου έσπασε και εμένα τα νεύρα)!!! αλήθεια, τι κηνύγι και αυτό....βγήκα από το νερό στη ξηρά, ξεπάστρεψα μερικούς μάγκες και έσωσα εκεί!!! το τι μέλλει γεννέσθαι, δεν ξέρω...σε λιγάκι γυρνάω σπίτι και είμαι πολύ περίεργος να μάθω:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Αυτες ειναι γυναικες :cool_4:
(μπας και ακουει καμια ψυχη :happy_8:)
Ακούω, ακούω:happy_8:

Εγώ δεν προλαβαίνω να του πάρω τέτοια δώρα γιατί τα έχει ήδη παραγγείλει πριν ακόμα κυκλοφορησουν Ελλάδα:crazy_1: , αλλα το συγκεκριμένο παιχνίδι θα το ευχαριστηθώ μέχρι το τέλος, ξετρελάθηκα, είναι απίστευτο:cool_1: :cool_1: :cool_1:

Reaction score
14
Ακούω, ακούω:happy_8:

Εγώ δεν προλαβαίνω να του πάρω τέτοια δώρα γιατί τα έχει ήδη παραγγείλει πριν ακόμα κυκλοφορησουν Ελλάδα:crazy_1: , αλλα το συγκεκριμένο παιχνίδι θα το ευχαριστηθώ μέχρι το τέλος, ξετρελάθηκα, είναι απίστευτο:cool_1: :cool_1: :cool_1:

Ναι , αλλά σου δίνει την δυνατότητα να του παραγγείλεις από τώρα το πασχαλινό δωράκι του !!! Τόσους μήνες θα κάνει να έρθει..:cool_11:

Reaction score
4
Ναι , αλλά σου δίνει την δυνατότητα να του παραγγείλεις από τώρα το πασχαλινό δωράκι του !!! Τόσους μήνες θα κάνει να έρθει..:cool_11:
:cool_11: :cool_11: :cool_11:

)(

Reaction score
0
Πάει και αυτό παιδιά...να 'ταν και άλλο! Συνολικά 12 ώρες και 40 λεπτά gaming, τελείωσε μέσα σε έξι μέρες....κρίμα γιατί είναι φανταστικό παιχνιδάκι.

Ας ελπίσουμε οι naughty dogs να παρουσιάσουν τη συνέχειά του σύντομα!:bravo:

Reaction score
4
Πάει και αυτό παιδιά...να 'ταν και άλλο! Συνολικά 12 ώρες και 40 λεπτά gaming, τελείωσε μέσα σε έξι μέρες....κρίμα γιατί είναι φανταστικό παιχνιδάκι.

Ας ελπίσουμε οι naughty dogs να παρουσιάσουν τη συνέχειά του σύντομα!:bravo:
Να την παρουσιασουν οντως αλλα ας βαλουν και κανα γριφο δυσκολο να κολλησουμε λιγο. Ειναι πολυ κριμα τετοια παιχνιδαρα να την πηγαινεις νερο.
Θελουμε δυσκολιες πολλες μπας και κρατησει και αλλο...:cool_11:
Αρε Lara αθανατη.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale