PS4 (Sony PlayStation 4)

Reaction score
0

Δείτε περισσότερα εδώ : http://www.ps4playstation4.com/

Σύμφωνα με αυτό το site αναμένεται να το έχουμε στα σπίτια μας γύρω στο 2012!!!

Πάντως έχουν να ακουστουν πολλά μέχρι να βγει στην κυκλοφορία!

Το σίγουρο είναι ότι μόνο αυτό δεν θα κάνει!!

Reaction score
80
Απάντηση: PS4 (Sony PlayStation 4)

Σύμφωνα με αυτό το site αναμένεται να το έχουμε στα σπίτια μας γύρω στο 2012!!!
Δεν νομίζω να βγει το 2012 με τιποτα.

Θα πρεπει να ανεβασει πολυ της πωλήσεις του το ps3 για να βγάλουν τα εξοδα του r&d και μετα να επενδυσουν σε καινουργια κονσολα

Reaction score
134
Μάλλον θα αργήσει πολύ παραπάνω.Με τα έξοδα παραγωγής των παιχνιδιών να φτάσουν σε ύψος αυτά των κινηματογραφικών ταινιών όλες οι εταιρίες πλέον δεν θέλουν με τίποτα να ρισκάρουν να αρχίσουν την παραγωγή για τις επόμενες κονσόλες.Αν τώρα μιλάμε για παραγωγές 20-60 εκατομυρίων δολαρίων φανταστείτε που θα φτάσει αυτό το ποσό για τις καινούργιες κονσόλες.

Εδώ που τα λέμε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να βιάζονται όλοι.Εγώ ήθελα μία καινούργια κονσόλα γιατί το ps2 αν και καλό την εποχή του ακόμα απείχε πολύ από το εντυπωσιακό.Αντίθετα με το ps3 έχουμε παιχνίδια όπως Uncharted 2,killzone 2,Metal gear solid 4 που εντυπωσιάζουν σε βαθμό που δεν το έκαναν την προηγούμενη γενιά.Ακόμα και τα Heavenly sword και LAIR(δεν θέλω σχόλια) που έχουν βγει εδώ και 2 χρόνια συνεχίζουν προσωπικά να με εντυπωσιάζουν.Φανταστείτε τι μπορεί να δούμε στην συνέχεια.

Απλά πιστεύω ότι τα γραφικά έχουν φτάσει σε ένα σημείο που ενώ μπορούν να βελτιωθούν αν πηγαίναμε σε νέες κονσόλες δεν είναι τόσο επιτακτικό όσο παλιότερα καθώς ο ρεαλισμός είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.Αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι γύρω στο 2014 θα πρέπει να περιμένουμε τις νέες κονσόλες το νωρίτερο.Εκτός και αν κάποιος βιαστεί πάλι (για ποιόν χτυπάει η καμπάνα?:137:)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.075
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494