Pseiras καλώς ήρθες στην συντονιστική ομάδα!

Reaction score
4
Για λέγε γιά λέγε...!!!!!!...(αν σου έταξε wii μην τον πιστεύεις......αυτό στην αγγελία είναι για τον ανηψιό του......:cool_11: )
ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ. ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ Κ ΦΡΑΝΤΖΗ 58. 11743 Ν ΚΟΣΜΟΣ
3-5 μεσημεριανη :cool_11: :cool_11: :cool_11:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εγω δεν μπορω να το γραψω διοτι μας διαβαζουν και παιδια(spresv):cool_11:
Παρε τον προκομενο σου ενα τηλεφωνο να στα πει ο ιδιος...

Reaction score
0
εεεεε.....ο ένας γελάει και δεν μου λέει....ο άλλος δεν μπορεί να γράψει.....δεν βγάζω άκρη με εσάς......:crazy_2: :crazy_11:

ενα έχω να πω όμως.....εδώ είναι κατηγορία games......και ο καινούριος συντονιστής είναι αυστηρός....:prof: ...δεν πρεπει να βγαινουμε εκτός θέματος....

Reaction score
62
Εντωμεταξύ νέε μου συνσυντονιστά, πρέπει να πείσεις τη γυναίκα να αγοράσεις ό,τι κονσόλα κυκλοφορεί....ή είμαστε συντονιστές εδώ ή δεν είμαστε ναουμ.....:happy_9: :happy_9:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Pseiras καλώς ήρθες στην συντονιστική ομάδα!

Go spit on your thighs ρε, που λεν και στο χωριο του Joseph.
Του παππού μου, από τη Μάνα μου:happy_9:

Reaction score
4
εεεεε.....ο ένας γελάει και δεν μου λέει....ο άλλος δεν μπορεί να γράψει.....δεν βγάζω άκρη με εσάς......:crazy_2: :crazy_11:

ενα έχω να πω όμως.....εδώ είναι κατηγορία games......και ο καινούριος συντονιστής είναι αυστηρός....:prof: ...δεν πρεπει να βγαινουμε εκτός θέματος....
Μην ψαρωνεις μωρε τιποτα δεν του εταξα.
Κατι μου ειχε πεταξει πριν κατι εβδομαδες εξω εξω και τελευταιος το εμαθα το σαββατο που μπηκα και ειχαν ανοιξει ολοκληρο ποστ με συγχαρηκια :cool_11:
Σε ενα χρονο ομως που θα του εχω φαει την θεση εκει μπορει κατι να κανουμε :crazy_3:
Ερχομαι με φορααααα....... :cool_11:

Reaction score
62

ΒΑΝ!!!:happy_9: :happy_9: :cool_11:

Reaction score
1
Πω, πώ!!!

Βρε Κωστή, δεν ντρέπεσαι;;; :shock:
Και σε είχα για σοβαρό άνθρωπο.
Κρίμααααα.....

Πάει σε χαλάσανε και εσένα, σε βάλανε στην κλίκα :!::!::!:
Τώρα τί να σου ευχηθώ...σιδεροκέφαλος ή σιδεροστόμαχος;;; :roll:

Πάει πρασίνισε κι αυτός... :mrgreen:
[Ψινάκης mode on] με την καλή έννοια βεβαίως όχι τη άλλη τη... "βαζελική" [/Ψινάκης mode off]

Reaction score
4
ΒΑΝ!!!:happy_9: :happy_9: :cool_11:
++ντονιστα κανε την εσυ γιατι εγω δεν αντεχω την μουρμουρα :happy_8:

Πω, πώ!!!

Βρε Κωστή, δεν ντρέπεσαι;;; :shock:
Και σε είχα για σοβαρό άνθρωπο.
Κρίμααααα.....

Πάει σε χαλάσανε και εσένα, σε βάλανε στην κλίκα :!::!::!:
Τώρα τί να σου ευχηθώ...σιδεροκέφαλος ή σιδεροστόμαχος;;; :roll:

Πάει πρασίνισε κι αυτός... :mrgreen:
[Ψινάκης mode on] με την καλή έννοια βεβαίως όχι τη άλλη τη... "βαζελική" [/Ψινάκης mode off]
Thanks φιλε:cool_4:
Οντως το χρωμα που δεν γουσταρω καθολου :crazy_3:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Με μπόλικη
:happy_9: :happy_9:
Η δε συμβία αυτού, ακούσασα περί των νέων αυτού καθηκόντων, οργισθείσα επήρεν εις χείραν και ανύψωσεν οργής όργανον και εράπισεν αυτόν πολλοίς τε και βεβιασμένα, και ο ήχος ΦΛΑΠ ηκούσθη εις όσους τυγχάνουν ώτα έχοντες, ο δε αναφερθείς ως κατηγορίαν νεανίων τε και παλιμπαιδιζόντων ενασχολουμένων με κονσόλας και ποικίλων μορφών παίγνια συντονίζων, ανέκραξεν εις πάντας ΟΙΜΕ.

Και ούτω επήλθε σιγή, ουδείς γαρ εδιατίθετο ίνα βληθεί εκ του οργής οργάνου τοιουτοτρόπως.

Reaction score
62
Η δε συμβία αυτού, ακούσασα περί των νέων αυτού καθηκόντων, οργισθείσα επήρεν εις χείραν και ανύψωσεν οργής όργανον και εράπισεν αυτόν πολλοίς τε και βεβιασμένα, και ο ήχος ΦΛΑΠ ηκούσθη εις όσους τυγχάνουν ώτα έχοντες, ο δε αναφερθείς ως κατηγορίαν νεανίων τε και παλιμπαιδιζόντων ενασχολουμένων με κονσόλας και ποικίλων μορφών παίγνια συντονίζων, ανέκραξεν εις πάντας ΟΙΜΕ.

Και ούτω επήλθε σιγή, ουδείς γαρ εδιατίθετο ίνα βληθεί εκ του οργής οργάνου τοιουτοτρόπως.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

Reaction score
4

:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Ετσι ΝΑΙ :happy_8:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007