PSP.Αξιζει?

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Μαζι με τον StamatisK σκεφτομαστε να παρουμε ενα PSP. Αξιζει τον κοπο? Μπορει να σπασει ωστε να βλεπουμε ταινιες? Μπορουμε να γραφουμε δικα μας UMD ως νομιμα αντιγραφα για τις ταινιες ή τα παιχνιδια και να τα βλεπουμε εκει? Εχει συμβατοτητα με παιχνιδια του PS1 - PS2??

Ευχαριστω!!!

Reaction score
0
Καλημέρα,

σπάει σπάει :crazy_1::crazy_1: αλλά umd δεν μπορείς να γράψεις.
Μπορείς όμως να κωδικοποιήσεις ταινίες με τις κατάλληλες ρυθμίσεις και να δεις ταινίες, να ακούσεις μουσική, κλπ κλπ από τη memory card.
Επίσης, αν το σπάσεις, θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια του psp, του ps1 (όχι του ps2) και να φορτώσεις διάφορα προγράμματα homebrew που κυκλοφορούν (ομολογουμένως τα πιο αξιόλογα είναι τα emulators παλιών κονσόλων)....

Reaction score
0
μην μπερδευόμαστε...μπορείς να παίξεις κάποια παιχνίδια στο ps3 μέσω του psp...σωστά?
Εκτός αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά και λειτουργεί όπως το wii με το ds όπου κάνεις download and play τμήματα του παιχνιδιού ή ξεκλειδώνεις νέες πίστες.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Παιδια, εχω πελαγωσει! Το δικο μου ειναι firmware 3.71. Aν ξερει κανεις τι πρεπει να κανω, ας μου το πει γιατι θα το σπασω το μφμφμφτ...

Reaction score
19
Λευτερή, φαντάζομαι έχεις πάρει το καινούργιο slim.

Το πέρασμα καινούργιου firmware δεν είναι και πολύ απλή υπόθεση!
Στο slim γίνεται με δύο τρόπους και χρειάζονται δύο "υλικά":
- Ένα pandora memory stick.
- Μία pandora battery

Το pandora memory stick δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία memory stick pro duo "περιποιημένη" κατάλληλα από το pc σου (Pandoras GUI v1.5) ώστε να φορτώσει το firmware στο PSP.

Το κόλπο για να φορτώσει το firmware από το memory stick είναι να μπει το PSP σε service mode. Έχουν ανακαλύψει ότι αυτό επιτυγχάνεται αν η μπαταρία "τα παίξει" και αρχίσει να στέλνει στο PSP περίεργες ενδείξεις. Αυτή την μπαταρία την λένε pandora battery. Στο παλιό (χοντρό) PSP έχουν ήδη φτιάξει ένα προγραμματάκι για να μετατρέπουν μια μπαταρία σε pandora, πειράζοντας την eeprom της σοφτουερικά ώστε να στέλνει τέτοιες περίεργες ενδείξεις.

Στο slim τώρα, η πρώτη περίπτωση είναι να βρεις μια τέτοια μπαταρία από κάτοχο χοντρού psp (όπως στο event που προτείνει ο tsopi).

Η άλλη περίπτωση είναι να την φτιάξεις μόνος σου.
Στο slim έχουν ανακαλύψει ότι η μπαταρία του (psp-s110) μπορεί να στείλει περίεργες ενδείξεις αν απλά σηκώσεις ένα ποδαράκι από την eeprom της (την γείωση, ώστε να πάψει να λειτουργεί) και έτσι να στείλει το psp επίσης σε service mode. Τέτοιες οδηγίες θα βρεις εδώ:
http://www.pspmod.com/forums/psp-ha...pandoras-battery-slim-ms-without-fat-psp.html
αλλά με απόλυτη προσοχή γιατί έχω διαβάσει και περιπτώσεις που απλά δεν έπαιξε.

Η πιο αναίμακτη περίπτωση είναι να πας σε κάποιο event, να σου δώσουν ένα έτοιμο memory stick, μια έτοιμη μπαταρία και να το βλέπεις να αλλάζει firmware πίνοντας τον καφέ σου. :cool_3:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa