- Reaction score
- 384
Απάντηση: Pure Vinyl
Έχει κάποιος αγοράσει το software κι έχει κάνει update στην νέα έκδοση???

Έχει κάποιος αγοράσει το software κι έχει κάνει update στην νέα έκδοση???
Τι σου κάνει Mute όταν αλλάζει από 16bit σε 24Bit και τουμπαλιν?Έχει κάποιος αγοράσει το software κι έχει κάνει update στην νέα έκδοση???
Ναι,snow leopard.Υπάρχει καμμιά λύση?Προς το παρόν τρέχω την προηγούμενη έκδοση.Ναι έχει αρκετά bug αυτή η έκδοση
Δεν φταις εσύ πάντως ( snow leopard ?
Το βόλιουμ μάλλον πρέπει να είναι στην επιλογή uniform.Κι εγώ το έχω στο 0 και παίζω με το αναλογικό του προενισχυτή μου.Καλές ακροάσεις!το volume ειναι dither uniform σε τι σταθμη να το βαλουμε;
το έβαλα στο 0 στο pure music και ρυθμίζω από το πληκτρολόγιο,
ελπίζω να ειναι σωστη η ρύθμιση.
όταν είχα το demo δεν μου σταματούσε με το memory play.Επίσης το demo για να παίζει συνεχώς στις 15 μέρες,
δεν πρέπει να έχουμε το upsample και το memory play
σε αυτή την περίπτωση σταματάει στο 10λεπτο για το pure music.
Βέβαια το memory play δεν το άφησα πολύ,όταν είχα το demo δεν μου σταματούσε με το memory play.
Για να έχεις gapless playback πρέπει να φτιάξεις μια playlist με gapless κομμάτια και να ενεργοποιήσεις το memory play.εγω παλι που οτι κι αν εχω κανει κ εχω δοκιμασει με τη φουλ εκδοση αγορασμενη του Pure music ΠΑΝΤΑ εχω κενο αναμεσα στα tracks, ακομη κ σε νον στοπ η μιξαρισμενα cd.
Που στο itunes σκετο δεν εχω κανενα προβλημα ποτε.
Για να έχεις gapless playback πρέπει να φτιάξεις μια playlist με gapless κομμάτια και να ενεργοποιήσεις το memory play.
Σε windows foobar – j river κτλβρε σεις σας εκα να μια ερωτηση και με γραψατε καθ'οτι λιγο αρχαρειος στα ψηφιακα κατεβασματα, αυτο μονο σε mac ? τι γινεται σε κανονικο pc ? με windows xp ?