PurePlayer!

Reaction score
0
Απάντηση: PurePlayer!

Η επιλογή WASAPI παρουσιάζει την ίδια συμπεριφορά και σε 'μένα. Χρησιμοποιώ Windows 7 Pro x64, με το foobar δεν έχω πρόβλημα.

Έχω εκπλαγεί με τη διαφορά όμως, δεν το πίστευω ακόμα! Λέξη περιγραφής: "αβίαστα"... το PurePlayer παίζει αβίαστα :)

Όλα αυτά μέσω ενός ζευγαριού Sennheiser HD-595/Creative Megaworks 250D και μιας E-MU 0202 σαν πηγή.

Στη διάθεσή σας για troubleshooting, δεν με τρομάζει η γραμμή εντολών.

Υ.Γ βάλτε κάποιας μορφής donate, αξίζει!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Αρα μαστροΠετραλια στρωσε κωλο κατω και κανε τον player να κενταει!!!!!!!!!!!!!!

Νομιζω οτι η συνταγη σου αξιζει και σιγουρα ακομα περισσοτερο η προσπαθεια σου για αυτον!!!

Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να τον εξελιξεις κι αλλο.......εχω γραψει καποια στιγμη οτι......οι ξενοι δεν τα εχουν μεγαλυτερα απο εμας!!!!!!

Reaction score
1

Το θέμα είναι ότι έχω χρησιμοποιήσει τη recommended υλοποίηση της Microsoft και σε κάθε κάρτα ήχου-driver έχει κι άλλη συμπεριφορά... Θα έχουμε νέα version σύντομα, αλλά θα χρειαστεί η βοήθειά σας καθώς σε 3 PC που το δοκιμάζω εγώ παίζει άψογα...

Μάνο στο diyaudio.com μου έγραψαν αυτό για ένα ίδιο θέμα με το δικό σου "to me the solution was to uncheck the Give Priority to Applications In Exclusive Mode in the advanced tab of the sound card." Δοκίμασέ το...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Τα πήρα στην κράνα....
Στο μέσα σύστημα χωρίς ντακ το χασαπι παίζει.Απο την κάρτα ήχου στα ηχεία χωρίς πρόβλημα....
¨Αρα είναι θέμα "αναγνώρισης"του V-link απο τον player........η κάτι σχετικό.
Σε όσους δεν παίζει με τι το χρησιμοποιείτε μπας και βγάλει άκρη ο κατασκευαστής .

Reaction score
1

Απ' ότι είδα ψάχνοντας βαθιά σε κάτι τρύπες, κάποιοι κατασκευαστές δεν τηρούν τις υποδείξεις της Microsoft για τους drivers και κάποιοι άλλοι (δε λέμε ονόματα) βάζουν νερό στο κρασί τους στην υλοποίηση του wasapi για να παίζει με όλους τους drivers... Να δούμε αν θα τα καταφέρουμε χωρίς νερό... ετοιμάζω πατέντα κι ενημερώνω!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

:444: :608: :624:

Παίζει πλέον απρόσκοπτα.Wasapi /Win 7
Η έκδοση 2.7 είναι έτοιμη προς κατέβασμα

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Παιζει αψογα..........τωρα για πες μας βρε Νικολα.....αυτος ο λαμπτηρ που βγαινει ανω αριστερα τι ειναι ????5U4 GB .....5AR4....GZ34....τι ειναι βρε παλιοπαιδο?

Λοιπον ακου ιδεα....για να τους εχεις ολους ευχαριστημενους φτιαξε ενα foto gallery με ΟΛΕΣ τις λαμπες και ο καθε ενδιαφερομενος θα κατεβαζει αυτη που τον ενδιαφερει ,θα την βαζει μεσα στα components και με το που ανοιγει τον player θα βγαινει και πανω αριστερα η αγαπημενη του λαμπα.......εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????

Σου βρηκα δουλεια ε παλλικαρι???????

:623::623:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Βαλλε αν θες και μια φωτο με τα Linpinski..........ξερω ποιος θα την κατεβασει πρωτος........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Αυτός ο γραφίστας φταίει, του είπα να βρει Telefunken soft anode ή Fisher, θα έπαιζε καλύτερα...
Ωρε γλεντια.....................δηλαδη εχουμε εναν software palyer και του ρυθμιζουμε εμεις τις χροιες!!!!!!!

Χροιοplayer δηλαδης ενα πραμα!!!!!!

Ε ρε και σε παρουν χαμπαρι οι απανταχου rewiers..............:138::410::410:

Reaction score
1

Μα εξάλλου το High End γύρω απ' τη ρύθμιση των χροιών (κι όχι μόνο) δεν είναι στημένο?
Απλά αντί να το κάνουμε με equalizer το κάνουμε με πανάκριβα components.
Αν πω κι άλλα τρώω ban? :138:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Μα εξάλλου το High End γύρω απ' τη ρύθμιση των χροιών (κι όχι μόνο) δεν είναι στημένο?
Απλά αντί να το κάνουμε με equalizer το κάνουμε με πανάκριβα components.
Αν πω κι άλλα τρώω ban? :138:
Αν το μετονομασεις σε KRELL PURE PLAYER ....θα παρεις ελευθερας!!!!!!!!!!!!!!!

:604::604::426:

Reaction score
498
Re: Απάντηση: PurePlayer!

Win 7-64bit με M2TECH Hi-Face.Με Wasapi παίζει αρχεία μόνο 16/44.Στα μεγαλύτερης δειγματοληψίας τα προσπερνάει ένα ένα χωρίς να τα παίζει.Δοκίμασα αυτά με τα exclusive τα τικαρίσματα αλλά χωρίς αποτέλεσμα..Κρίμα ρε γαμώτο γιατί κελαηδάει με 16/44..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Να υποθέσω οτι ρύθμισες να παίζει και μεγαλύτερες δειγματοληψίες................η ξεχάστηκες ;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: Re: Απάντηση: PurePlayer!

.....KRELL PURE PLAYER..........
Θα βαρύνει πολύ σαν πρόγραμμα τότε........4KVA είναι πολλά:105:

Reaction score
498
Re: Απάντηση: PurePlayer!

Να υποθέσω οτι ρύθμισες να παίζει και μεγαλύτερες δειγματοληψίες................η ξεχάστηκες ;
Τικαρισμένες όλες τις δειγματοληψίες είχα από πάντα..εκτός κι αν πρέπει να πάω κάπου να τις ρυθμίσω από αλλού και δεν έχω καταλάβει..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.636
Members
38.584
Νεότερο μέλος
sofia_4