PVR και δεκτης Xcruiser Pro

Reaction score
0
Εχω τον συγκεκριμένο δέκτη και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν βάζω εναν εξωτερικό δίσκο για να κάνω εγγραφές προγραμμάτων σ'αυτών, μου τον αναγνωρίζει κανονικά αλλά δεν μπορώ να κάνω εγγραφη. Διάβασα κάπου ότι to format του δίσκου πρέπει να είναι σε linux. Ο δίσκος που χρησιμοποιώ είναι NTFS. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: PVR και δεκτης Xcruiser Pro

εντολή format ή διαμόρφωση του δίσκου δεν έχει o δέκτης?
Σε αντίθετη περίπτωση , φορμάρεις τον δίσκο απο τα Windows σε FAT32 ή ΕΧΤ3 και λογικα θα τον αναγνωρίσει.

Δεν καταλαβαίνει το φορματ του NTFS.

Reaction score
0

Έχει εντολή format όμως για E2FS, μου ζητάει όμως κάποιον κωδικό. Υπ' όψην, εγώ δεν έβαλα ποτέ κάποιο κωδικό στην συσκευή. Είναι μάλλον μανήσιος. Άν δεν καταφέρω να μετατρέψω μέσω του δέκτη μου στο συγκεκριμένο φορματ, πως μπορώ να το κάνω στο pc? (Τον μετέτραψα ήδη από ntfs σε fat32 αλλά δεν μου τον αναγνώρισε. μου λέει ότι υποστηρίζει E2FS)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

συνηθως οι κωδικοί είναι 0000 ή 9999 ή 1111 ή 9949 ή 1234, δοκίμασε κάποιον απο αυτούς.
Το συγκεκριμένο φορμάτ είναι το Linux format Ext2fs.
Εαν εχεις Linux δοκίμασε να κάνεις φορματ σε ext2, το υποστηρίζει.
http://en.wikipedia.org/wiki/E2fsprogs

Η μια λύση είναι να φτιάξεις ενα LiveCD με Knoppix Linux, είναι πολύ απλό, απο ISO απευθείας, να κάνεις τα φορματ σε ext2 κανονικά και να το συνδέσεις στον δέκτη.

Μπορείς εναλλακτικά να κατεβάσεις την εφαρμογή Partition Manager που υποστηρίζει ext2fs, να την φορτώσεις για 30 ημέρες σε demo και να κάνεις φορματ μέσω Windows... :109:

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, τελικά ο κωδικός ήταν 0000, και έτσι κατάφερα να κάνω την πρώτη μου εγγραφή. Το πρόβλημα που μου πρέκυωε τώρα είναι οτι δεν μπορώ να δώ τα αυτά που έγγραψα στο pc μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αναπαράγω στο pc? Έχω WINXP. Τέλος γνωρίζεις ποια εταιρία κατασκευάζει τους Xcruiser? Προσπαθώ να βρω ένα αξιολογο manual.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis