Quiz Μουσικής!!!

Reaction score
51
Μάριος Λαζάρου said:
Έχω ένα εύκολο και ένα δύσκολο...
Το εύκολο είναι το πρώτο και το δύσκολο το δεύτερο
Για το πρώτο είμαι πάντα "έτοιμος"!!! :mrgreen:
Για το δεύτερο!!! :shock: :shock:?????

Reaction score
1
Είναι από την "Κοιλιά του Αρχιτέκτονα", Wim Mertens, η Villa Adrianna.

Mε ταλαιπώρησε λίγο, γιατί μου θύμιζε Michael Nyman.

Ωραίο!

Reaction score
1
Η σύνθεση κυκλοφόρησε αρχικά στο OST του Belly of an Architect το '87 με τον τίτλο The Villa Adrianna (το έχω σε βινύλιο).

Στη συνέχεια, το 93 και 97 περιλήφθηκε στα EPs Close Cover και Struggle for Pleasure με τον τίτλο Close Cover και επανεμφανίσθηκε το 2000 με την επανακυκλοφορία του OST "Belly of an Architect" με τον τίτλο Close Cover/The Villa Adrianna.

Reaction score
7
Να και κάτι που δεν ήξερα...Πάντως και αυτό το κομμάτι όπως και τα υπόλοιπα του Mertens είναι διαμάντια

Reaction score
1
Όντως, δεν είμαι θιασώτης του (προτιμώ τους Glass και Nyman), αλλά αυτό το κομμάτι είναι η κορυφαία του στιγμή.

Εύγε για την επιλογή, αλλά καλό θα ήταν οι φίλοι που ενδιαφέρονται να το ακούσουν ολόκληρο, μιάς και το δείγμα που έβαλες δεν πιάνει την κορύφωση.

Reaction score
298
Το κομμάτι είναι πολύ εύκολο να το βρει κανείς, την τραγουδίστρια το ίδιο (μην παρασυρθείτε από τα λόγια, ΔΕΝ είναι η ... Βίσση!) :D
Το κουίζ είναι: ΠΟΙΟΣ διευθύνει την ορχήστρα???
Για να σας βοηθήσω, έχει ένα πολύ σημαντικό, μη μουσικό, κοινό στοιχείο με την τραγουδίστρια 8)

Reaction score
7
Χμμ...Για τραγουδίστρια ψηφίζω την Κάλλας...Τώρα αυτό που μπορώ να μαντέψω οτι έχει κοινό...Μήπως η καταγωγή?

Reaction score
298
Μου αρέσει ο (σωστός) τρόπος που σκέφτεστε, αλλά δεν το βρήκατε - άλλωστε ο Βασιλειάδης υπήρξε μουσικολόγος και συνθέτης αλλά όχι μαέστρος και εν πάση περιπτώσει η όποια φήμη του δεν ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα. Άντε να σας βοηθήσω κι άλλο. Η ηχογράφηση είναι bootleg από την Met και ο μαέστρος ανήκει στους all-time greats 8) THINK BIG!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.016
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos