Quiz Μουσικής!!!

Reaction score
4.416
Sambalis said:
moonprince said:
Σίγουρα είναι Easy!!!
Ομως τι σχέση έχει ο δικός σου με τον
Δικό μου???

:shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :twisted:

Κάνει φωνητικά (ο Nash) στο On an island (στο ομότιτλο κομμάτι) όπως και ο David Crosby!

Reaction score
4.416
Και συνεχίζω  : ο Gilmour τί σχέση έχει με κάποιον Μιχάλη;;;;;;;;;;;;;; :D

Reaction score
1
Έχει βγάλει τραγούδι ονόματι Mihalis στον προσωπικό του δίσκο (που μάλιστα μου αρέσει πολύ). Άλλά ποιός ήταν αυτός ο Μιχάλης δεν ξέρω - κάποιος Ροδίτης φίλος του?

Reaction score
4.416
  DAVID GILMOUR

1. Mihalis (5:46)
2. There's No Way Out Of Here (5:08)
3. Cry From The Street (5:13)
4. So Far Away (6:05)
5. Short And Sweet (5:30)
6. Raise My Rent (5:33)
7. No Way (5:32)
8. Deafinitely (4:37)
9. I Can't Breathe Anymore (3:05)

Album. Released: 1978.

ALBUM CREDITS

Produced David Gilmour.

All songs written by David Gilmour except Cry From The Street by David Gilmour and E. Stuart; Short And Sweet by David Gilmour and R. Harper; and There's No Way Out Of Here by K. Baker.

Musician Credits

David Gilmour – guitars, keyboards & vocals
Rick Wills – bass & vocals
Willie Wilson – drums & percussion

Backing vocals on So Far Away and There's No Way Out Of Here – Carlena Williams, Debbie Doss, Shirley Roden.

Piano on So Far Away – Mick Weaver & David Gilmour. 

Reaction score
51
Giota said:
Και συνεχίζω  : ο Gilmour τί σχέση έχει με κάποιον Μιχάλη;;;;;;;;;;;;;; :D
O David Gilmour, είχε και έχει (νομίζω), μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα!!
Εχει μία βίλλα στην Ρόδο και έρχεται με το ιδιωτικό του αεροπλάνο συχνά!Επίσης αγαπάει και το Καστελλόριζο το οποίο επισκεφτόταν συχνά!
Οταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα, μία από τις βάρκες που αγόρασε είχε επιγραφή "Μιχάλης"! Δεν το άλλαξε ποτέ!!!

Προσέξατε ότι τα δύο 1α τραγούδια στα LP του τότε και τώρα αρχίζουν με instrumental κομμάτια με θέματα από Ελλάδα???
Mihalis!!
Castellorison!!
:lol: :lol: :lol:

Reaction score
51
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Δεν ξερω τι αγαπη εχει για την Ελλαδα, αλλα την εχει μονο για διακοπες.
Για τα αλλα την εχει xesμενη....
Μπορεί!! γιατι το δεύτερο τραγούδι του δίσκου του λέει:"There's no way out of here"!!! :? :x
http://music.msn.com/album/?album=32405534#

Reaction score
51
moonprince said:
Δείτε τι μόλις ψάρεψα! Ο τύπος βγάζει και άλλο προσωπικό δίσκο με τίτλο "on an island"!!!!!!

http://www.otenet.gr/portal/portal/...s.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=112560
Συγνώμη φίλε MoonPrince αλλά έχω αναφεθεί σαυτόν εδώ και καιρό, και λίγο πρίν στο ίδιο topic!
Τι κομμάτι Castellorison είναι σ'αυτόν!!!
ΚΑι εδώ: http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=10029.0
http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=6929.15 :wink: :wink: :wink:

Reaction score
1
Sambalis said:
[Συγνώμη φίλε MoonPrince αλλά έχω αναφεθεί σαυτόν εδώ και καιρό, και λίγο πρίν στο ίδιο topic!
Είσαι αρκετά μπροστά από μένα.
Εγώ εξάλλου έχω σχεδόν πάψει να ενημερώνομαι για τέτοια μουσική - όχι ότι δεν μου αρέσει, αλλά πλέον ακούω πιο ελαφρά πράγματα και πιο εύπεπτα.

Μπορώ να σου πω ότι η συναυλία στο ΟΑΚΑ ήταν μάλλον η τελευταία επαφή μου με τους FLOYD, και παρότι καταευχαριστήθηκα, η παρακμή έιχε ήδη αρχίσει να φαίνεται.

Για το δίσκο του Gilmour πήρα ενημερωτικό από την OTENET και γι' αυτό έσπευσα να κάνω το post.

Reaction score
51
moonprince said:
Sambalis said:
[Συγνώμη φίλε MoonPrince αλλά έχω αναφεθεί σαυτόν εδώ και καιρό, και λίγο πρίν στο ίδιο topic!
Είσαι αρκετά μπροστά από μένα.
Εγώ εξάλλου έχω σχεδόν πάψει να ενημερώνομαι για τέτοια μουσική - όχι ότι δεν μου αρέσει, αλλά πλέον ακούω πιο ελαφρά πράγματα και πιο εύπεπτα.

Μπορώ να σου πω ότι η συναυλία στο ΟΑΚΑ ήταν μάλλον η τελευταία επαφή μου με τους FLOYD, και παρότι καταευχαριστήθηκα, η παρακμή έιχε ήδη αρχίσει να φαίνεται.

Για το δίσκο του Gilmour πήρα ενημερωτικό από την OTENET και γι' αυτό έσπευσα να κάνω το post.

To ανέφερα απλώς για να το δείς και όχι για να αναδείξω τον εαυτό μου!! Ισα ίσα η συνδρομή των μελών στο κομμάτι "Μουσική" είναι πολύ ουσιαστική για να μπορέσει να διατηρηθεί έτσι ψηλά και νευραλγικά, μιά και έχει να παλέψει με τα μεγαθήρια του "Ηχοϋ" και της "Εικόνας"!.
Στο ΟΑΚΑ ήμουν και εγώ και θα μου μείνει αξέχαστο!!!! για όλη μου την ζωή!!! Απλώς ζω σχεδόν καθημερινά με το άκουσμα των Floyd στ'αυτιά μου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm