ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
απο-Συντονιστής
- Reaction score
- 195

Sambalis said:Σίγουρα είναι Easy!!!moonprince said:![]()
Easy
Ομως τι σχέση έχει ο δικός σου με τον
Δικό μου???
![]()
:shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:![]()
![]()
:twisted:
O David Gilmour, είχε και έχει (νομίζω), μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα!!Giota said:Και συνεχίζω : ο Gilmour τί σχέση έχει με κάποιον Μιχάλη;;;;;;;;;;;;;;![]()
Μπορεί!! γιατι το δεύτερο τραγούδι του δίσκου του λέει:"There's no way out of here"!!! :? :xΓιωργος Ανδρεαδης said:Δεν ξερω τι αγαπη εχει για την Ελλαδα, αλλα την εχει μονο για διακοπες.
Για τα αλλα την εχει xesμενη....
Συγνώμη φίλε MoonPrince αλλά έχω αναφεθεί σαυτόν εδώ και καιρό, και λίγο πρίν στο ίδιο topic!moonprince said:Δείτε τι μόλις ψάρεψα! Ο τύπος βγάζει και άλλο προσωπικό δίσκο με τίτλο "on an island"!!!!!!
http://www.otenet.gr/portal/portal/...s.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=112560
Μάριος Λαζάρου said:Γαμώτο τα εύκολα που τα ξέρω δεν τα βλέπω γρήγορα!!
Είσαι αρκετά μπροστά από μένα.Sambalis said:[Συγνώμη φίλε MoonPrince αλλά έχω αναφεθεί σαυτόν εδώ και καιρό, και λίγο πρίν στο ίδιο topic!
Τι κομμάτι Castellorison είναι σ'αυτόν!!!
moonprince said:Είσαι αρκετά μπροστά από μένα.Sambalis said:[Συγνώμη φίλε MoonPrince αλλά έχω αναφεθεί σαυτόν εδώ και καιρό, και λίγο πρίν στο ίδιο topic!
Τι κομμάτι Castellorison είναι σ'αυτόν!!!
Εγώ εξάλλου έχω σχεδόν πάψει να ενημερώνομαι για τέτοια μουσική - όχι ότι δεν μου αρέσει, αλλά πλέον ακούω πιο ελαφρά πράγματα και πιο εύπεπτα.
Μπορώ να σου πω ότι η συναυλία στο ΟΑΚΑ ήταν μάλλον η τελευταία επαφή μου με τους FLOYD, και παρότι καταευχαριστήθηκα, η παρακμή έιχε ήδη αρχίσει να φαίνεται.
Για το δίσκο του Gilmour πήρα ενημερωτικό από την OTENET και γι' αυτό έσπευσα να κάνω το post.
Οχι!!!!Giota said:Leonard Cohen χωρίς μαλλιά;
Ειδικά για τον Σπύρο Μπλάτσιο!!! 8)Sambalis said:Μάριος Λαζάρου said:Γαμώτο τα εύκολα που τα ξέρω δεν τα βλέπω γρήγορα!!![]()
Αυτό ????? 8)