- Reaction score
- 4.440
Αυτή όπως και ο δικός σουSambalis said:Ουτε με τα γυαλιά μου!!!Γιώργος Ανδρεάδης said:Αντε ας βαλω και εγω μια...
![]()
![]()
Αυτή όπως και ο δικός σουSambalis said:Ουτε με τα γυαλιά μου!!!Γιώργος Ανδρεάδης said:Αντε ας βαλω και εγω μια...
![]()
![]()
MR LORDI!!!! ΛΟΙΠΟΝ!!!! 8) 8) 8) 8)Sambalis said:![]()
:twisted: :twisted: :twisted:
Οποιος το ξέρει να μην το πεί!!!!!
Χε χε χε !!!!!!
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Ο κατω μεσαιος μου θυμιζει τους Depesh Mode.
Ο κατω αριστερα τον Νικολοπουλο.
Η μανδάμ κατω δεξια, τη Χαρουλα Αλεξιου στα 80'ς.
Η μορφονιά πανω αριστερα, το Σακη Ρουβα στα 90'ς.
Και ο κυριος πανω δεξια, τους The Cars... Κερδιζω πράμα????![]()
![]()
Μην νομίζεις πως δεν σπάω το κεφάλι μου!!!!!Giota said:Κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
είναι στο συγκρότημα οι γυναίκες..???Sambalis said:Μην νομίζεις πως δεν σπάω το κεφάλι μου!!!!!Giota said:Κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ο γιος της Δημητρας Παπαδοπουλου....Sambalis said:![]()
Αυτόν δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρείτε!!!!![]()
![]()
(Ουτε εγώ θα τον έβρισκα!!!) 8) :shock:
Runaways...Γιώργος Ανδρεάδης said:Επειδη δε βρισκω τις αλλες φωτο, εδω τι εχουμε (εκτος του συμπαθητικου οπισθιου...) ?
![]()
Ούτε της Πίτσας!!!Γιώργος Ανδρεάδης said:Ο γιος της Δημητρας Παπαδοπουλου....Sambalis said:![]()
Αυτόν δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρείτε!!!!![]()
![]()
(Ουτε εγώ θα τον έβρισκα!!!) 8) :shock:
Οχι!!!!Aggelos said:Axl Rose?? Μοιαζει παντως...
Μάριος Λαζάρου said:Η Lita Ford δεν είναι που είχε κάνει το ντουέτο με τον Ozzy στο If I close me eyes forever?
Sambalis said:είναι στο συγκρότημα οι γυναίκες..???Sambalis said:Μην νομίζεις πως δεν σπάω το κεφάλι μου!!!!!Giota said:Κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Φυσικά!!!!Sambalis said:είναι στο συγκρότημα οι γυναίκες..???Sambalis said:Μην νομίζεις πως δεν σπάω το κεφάλι μου!!!!!Giota said:Κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;