Quiz Μουσικής!!!

V

VIDEOMIX

Guest
Γιώργος Ανδρεάδης said:
VIDEOMIX said:
Ποιό είναι το παιδάκι αυτό;
Ελα...Duranόβιε... Ο Simon ειναι....
Ε καλά. Σιγά μην σου ξέφευγε εσένα.
Αλλα έπρεπε βρε "κερατά" να βάλω την άλλη που είναι μωρό. Εκεί να σ'έβλεπα. :lol:

Reaction score
51
Μαρία Παρασκευοπούλου said:
Sambalis said:
Andrew said:
Αυτό ήταν το εύκολο!!!
Οι άλλοι δύο??? 8) 8)
H Angie Bowie και το παιδάκι τους, υποθέτω;
Ακριβώς η Angie Bowie και το παιδάκι τους!!!
Ξέρετε ποιά Angie...!!!! 8)

Reaction score
51
Πιθανότατα η "υπεύθυνη" για το ομώνυμο τραγούδι των Rolling Stones!
Εννοείται!!!
(Λέγεται πως ο David έπιασε στα ..πράσα την Angie με τον Mick στο κρεββάτι)!!!!
(Οι κακές γλώσσες λένε βέβαια πως... η Angie έπιασε τον Mick με τον David στο κρεβάτι)!!! :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
H φυσιογνωμία δεν μου λέει τίποτα αν και μου θυμίζει κάτι απροσδιόριστο, αλλά σε παρακαλώ μην πεις ότι πρόκειται για ένα ροκ είδωλο που έβαλε λινό σακάκι και φωτογραφίζεται με κρασοπότηρα! Τα γκρίζα μαλλιά τα δίνει η φύση και είναι ένα κομμάτι της πορείας του ανθρώπου, αλλά για να ξεκινήσεις από ροκάς και μετά να βάλεις σακάκι και λευκό πουκάμισο πρέπει να το έχεις να υποβόσκει μέσα σου.
Τι εννοώ; Ο Iggy Pop νομίζω ότι δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ έτσι...

Reaction score
51
H φυσιογνωμία δεν μου λέει τίποτα αν και μου θυμίζει κάτι απροσδιόριστο, αλλά σε παρακαλώ μην πεις ότι πρόκειται για ένα ροκ είδωλο που έβαλε λινό σακάκι και φωτογραφίζεται με κρασοπότηρα! Τα γκρίζα μαλλιά τα δίνει η φύση και είναι ένα κομμάτι της πορείας του ανθρώπου, αλλά για να ξεκινήσεις από ροκάς και μετά να βάλεις σακάκι και λευκό πουκάμισο πρέπει να το έχεις να υποβόσκει μέσα σου.
Τι εννοώ; Ο Iggy Pop νομίζω ότι δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ έτσι...
Εχεις απόλυτο δίκιο!!!
Αυτό που έχω να πω ομως για τον κύριο είναι πως πιστεύω πως δεν θα έπαιξε ποτέ ..Lemmings στο computer του!!! 8) 8) 8) 8)

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas