Quiz

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.030
Οχι Dali
Ουτε McIntosh (υπαρχουν McIntosh ηχεια?)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.067
Και δε με λε' ρε Mac; Τί τα πέρασαν οι Αμερικανοί τα tweeter; Πιπέρι για τα λάχανα; :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τελικά ρε θα μας πείτε ποιό είναι το ηχείο το αψηλό να μην σκάμε? :lol:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.030
Πάντως, τα γούφερ είναι Dynaudio, μάλλον...= Σωστο

έτσι νομίζω κι εγώ, αλλά το όλο concept θυμίζει Αμερικανιά...= Σωστο

Τα ηχεια τα λενε Cello 200 περιπου κιλα το ενα τα αγαπημενα του Μ Levinson και οταν ειχαν βγει ειχαν περιπου 100 000 δολ :!: :!: :!: :shock:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Αν δεν κάνω λάθος το μοντέλο της Cello λέγεται Stradivari.
H Cello ήταν η δεύτερη εταιρεία που ίδρυσε (και κατέστρεψε) ο Μάρκος μαζί με τη παρέα του τον Paul και τον Tom. O ίδιος ο Μάρκος δεν έχει φυσικά αυτό το ηχείο, ο ίδιος σαν πολύ ψαγμένος έχει εντοιχισμένο ηχείο που αποτελέιται από μονάδες της θρυλικής Hartley με τα 15" πλαστικά γούφερ, που για πολλούς θεωρούνταν τα καλύτερα 15" γούφερ ever. Όσοι ασχολούνται με το άθλημα ίσως ξέρουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα μετά τις 12" για κατασκευή ενός γούφερ (ίσως ακόμη και μετά της 10" - στις 12" τα παλιά θρυλικά Tannoy κυριαρχούσαν μαζί με τα Hartley), δεν ξέρω αν έχουν ξεπεραστεί σήμερα, αλλά βλέπω ότι οι κύριοι ανταγωνιστές του επιμένουν στο παλιό καλό χαρτί (ως υλικό) πάντα ομιλώ για 15" και έιναι η Dynaudio & η JBL, δεν ξέρω αν κατάφερε η SEAS να ετοιμάσει 15" με τη νέα της καταπληκτική σειρά (με μαγνήσιο-αλουμίνιο).

Για την ιστορία ο Paul και ο Tom χωρίς τον Μάρκο έχουν σήμερα την Viola, ο οποίος απεδείχθη σε μαύρη γάτα του high-end (του πήραν όσες εταιρείες άνοιξε ή χρεωκόπησε άλλες).

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.030
Η Cello ειχε βγαλει 4-5 μοντελα.
To Stradivari Grant Master πρεπει να ηταν το μεγαλυτερο

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
είναι αυτά που χρησιμοποιεί και ο Πετρόμπεης?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.951
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa