R/CD Pioneer Dex P99RS

Reaction score
264
Αυτο παλι τι ειναι???
Το νεο p90???
Πριν λιγο εγραψα για το D7R και τωρα ανακαληψα οτι για το 2009 εχει βγει και το p99rs το οποιο ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ MP3 επιτελους.
Ας βρεθει ενας καλος ανθρωπος να μας πει τι συμβαινει :137: γιατι πρεπει να προβουμε σε αγορα προς το τελος του Σεπτεμβρη.

Reaction score
6
Plays
• Your CD collection (including CD-R, CD-RW)
• MP3, WMA, WAV, AAC compressed audio files on CD and USB
• Your iPod, iPhone or USB device via the rear USB input
• Other music devices via a front auxiliary input

Reaction score
49
Απάντηση: R/CD Pioneer Dex P99RS

Παίζει να είναι αντικαταστάτης του P88RS.....
Ρωτάω και με βλέπω με καινούριο μηχάνημα.....

Reaction score
264

Παίζει να είναι αντικαταστάτης του P88RS.....
Ρωτάω και με βλέπω με καινούριο μηχάνημα.....
Ρωτα και πες μας,αν ομως τελικα ειναι το νεο 88αρι,που δεν το νομιζω,γιατι να αντικαταστ. το παλιο σου?????Για την usb που εχει απο πισω??????Μπααααααααααα

Γιαννη αν μπεις στο site της pioneer,καπου γραφει για 31 μπαντες εκουαλαιζερ και εξοδους για hi-mid-low-sub,οποτε το κοβω για το νεο P90.Σε διαφορα site του εξωτερικου γινεται λογος για συγχωνευση r/cd και επεξεργαστη,ολα σε ενα.Πολυ μπερδεμα ρε γμτ μου.

Reaction score
264

Αν εχεις το P88 και σκέφτεις να το δώσεις...έχε μας υπ'οψη σου...:605:
Θα σε εχω φιλε μου,αλλα για το P88RS II,δηλ το μαυρο που εχω εδω και 13 μηνες και που μαλον ειναι το πρωτο που ηρθε και αγοραστικε στην Ελλαδα.

Χε-χε......στην εφερα ιταλοφιλε.:137:

Reaction score
49

Λογικά δεν είναι αντικαταστάτης του Ρ88 γιατί έχουν άλλη ονομασία σειράς. Είναι DEH-P88RS & DEX-P99RS.
Επομένως ανεβαίνουμε κατηγορία τιμης στα 1200 λογικά. Άντε γειαααα....

Αν εχεις το P88 και σκέφτεις να το δώσεις...έχε μας υπ'οψη σου...:605:

Αν το αλλάξω (που δεν το βλέπω γιατί δεν με έχει προβληματίσει σε κάτι αυτά τα 3+ χρόνια που το έχω) θα το έβαζα στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου. Αν το βάλω για πώληση θα ενημερωθείτε πάντως!

Reaction score
264

Λογικά δεν είναι αντικαταστάτης του Ρ88 γιατί έχουν άλλη ονομασία σειράς. Είναι DEH-P88RS & DEX-P99RS.
Επομένως ανεβαίνουμε κατηγορία τιμης στα 1200 λογικά. Άντε γειαααα....
Στο ebay εχει αρχισει να το πουλανε προς 700+ ευρω,οποτε δεν το βλεω να ανεβαινει τοσο πανω

Reaction score
264

Εμαθε κανενας τελικα αν ειναι το νεο P90RS η' κατι αναμεσα σε p88rs και P90rs?????

Reaction score
1.269
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.Αν στο P88RSΙΙ (που έχω) βάλω μετατροπέα pioneer για USB και κοτσάρω και έναν φορητό σκληρό δίσκο,ο οποίος θα έχει μόνο αρχεία WAVE θα είναι το ίδιο με το να έπαιρνα πηγή με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο?Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η ποιότητα,παίζω μόνο wave αρχεία και θα ήθελα να μάθω αν διαφέρουν σε απόδοση ποιότητας οι δύο παραπάνω λύσεις.

Γιατί αν είναι το ίδιο,τότε P88RSII+Pioneer USB Adaptor+HDD = φθηνότερο απο πηγή με σκληρό..Σωστά?

**Στο παρελθόν συνέδεσα Cowon iAudio mp3 player με την πηγή και η ένταση και ποιότητα (στα wave) ήταν αισθητά κατώτερη (το συνέδεσα στο line out του iAudio).Και πλήρωσα 40€ κερατιάτικα το καλώδιο που συνδέει τις 2 πηγές..

Reaction score
25.479

μανα μου εδω τα γραφιε ολα χαρτι και καλαμαρι
http://www.pioneer.eu/eur/content/press/news/dexp99rs.html
και μαλιστα ολα σε ενα σε στυλ clarion HD2X
αλλα αυτο δεν ειναι και τοσο καλο θα λεγα, καθοτι οταν ο επεξαργαστης παει κοντα στους ενισχυτες θες κοντυτερα interconnect αρα μπορεις να δοκιμασεις αρκετα και καλα
αντε τωρα με 3 ( η και 4) 6 μετρα να κανεις παιχνιδι
1200?
ΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
:143::135::142:

Reaction score
264

μανα μου εδω τα γραφιε ολα χαρτι και καλαμαρι
http://www.pioneer.eu/eur/content/press/news/dexp99rs.html
και μαλιστα ολα σε ενα σε στυλ clarion HD2X
αλλα αυτο δεν ειναι και τοσο καλο θα λεγα, καθοτι οταν ο επεξαργαστης παει κοντα στους ενισχυτες θες κοντυτερα interconnect αρα μπορεις να δοκιμασεις αρκετα και καλα
αντε τωρα με 3 ( η και 4) 6 μετρα να κανεις παιχνιδι
1200?
ΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
:143::135::142:
Κανε το πιο λιανο βρε παναγιωτη,να καταλαβουμε και τιποτα.
Δηλ ειναι οντως ενα p90 μαζι με τον επεξεργαστη DEQ,σε συσκευη 1 DIN?????
Tα γελια στα 1.200 ευρω τι ειναι?????
Ολο μπερδεμα εισαι βρε αδερφε:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης