Racing

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Δεν συνηθίζω να γράφω για παιχνίδια αλλά μόλις βγήκε το WRC 8 και επειδή αυτή η version είναι πραγματικά καλή θεωρώ σωστό να ακουστεί. Τα Dirt Rally 1 και 2.0 είναι έξοχα rally games αλλά νομίζω το νέο WRC φέρνει ξανά στο προσκήνιο λίγη από τη μαγεία (και τη σκληράδα) του δυστυχώς ακόμα και σήμερα παρά την ηλικία του αξεπέραστου Richard Burns Rally. Δεν είναι τέλειο σε καμμιά περίπτωση, αλλά αν συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω σε αυτή τη βάση θα δούμε πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον. Επίσης η codemasters απέκτησε σοβαρό ανταγωνιστή και αυτό είναι πάντα καλό. Ο ήχος θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος και υπάρχουν πραγματάκια σε διάφορους τομείς που θέλουν βελτίωση αλλά οι πιστοί στα racing games πιστεύω θα μείνουν ικανοποιημένοι. Προσοχή, δεν είναι arcade racer θέλει κόπο... :fuckyou:.
Πολύ θετικό το γεγονός πως με μικρορυθμίσεις παίζεται κάλα και με controller γιατί δεν είναι εύκολο πάντα να στήνουμε τιμόνια.... o_O
 





Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Hundai τρέχουν; Α ρε colin McRae
1568145777792.png

Post automatically merged:

Δημητρη τι ηλικια εχεις: :tongue::tongue: (και οι likeακιδες επισης)
Νεολαία... αντί να εκμεταλλευτεί τη συσσωρευμένη εμπειρία :gamer: σκορπά την ενέργειά της στο πικάρισμα... τς, τς, τς.... :biggrin:
 
Last edited:


Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Για όσους το έχουν ήδη ή πρόκειται να το πάρουν για να τρέξει σωστά στο pc (χωρίς microstutter κλπ) θέλει exclusive fullscreen, vsync standard, και refresh rate 30 η' 60 ανάλογα τις δυνατότητες του hardware και τις ρυθμίσεις. To έτρεχα με 130+ frames και δεν είχα ομαλή κίνηση.
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι με την ευκαιρία... Έχω μια αρχαία (12 ετών) τιμονιέρα τη Logitech momo Racing. Πάντα θεωρούσα υπερβολικά τα 300+ ευρώ που ζητούσαν οι εταιρίες για τα νεότερα-καλύτερα μοντέλα και η συγκεκριμένη δεν είναι και άσχημη, έχεις τα βασικά. Τώρα η τιμή της G920 που κοιτάζω έχει πέσει στα 200 κάτι. Αξίζει το upgrade ή να μείνω εδώ που είμαι ? Μην ασχοληθείτε με ερωτήσεις του στυλ ''πόσο παίζεις κλπ''. Σαν μηχάνημα και σαν αίσθηση τα αξίζει τα χρήματα? Αυτό. Η momo έχει κάποια μικροπροβλήματα από τη χρήση (παραπάνω θόρυβο και μια μικρή χαλάρωση στον ιμάντα που φαίνεται ΜΟΝΟ σε ακραίες-απότομες κινήσεις στο τιμόνι.. ) αλλά σκέφτομαι πως φτάνει ο καιρός της... Αξίζει να πάω σε κάτι ανώτερο ή να κινηθώ σε κάτι στα 100 ας πούμε ευρώ στα ίδια επίπεδα?
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Και κάποια πρόταση άσχετη με την g920 που να αξίζει τα χρήματα της ευπρόσδεκτη... Φτάνει να μην χρειαστεί να πάμε φυλακή :biggrin: .
 


Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Κάνε την αλλαγή. Καμία σχέση.
Για g920 λοιπόν ? Αν δεν είναι και τα 210 euro (παρά την έκπτωση) κλοπή και αξίζει το ποσό...… ok, θα την πάρω να δώσω και τη momo σε ένα φίλο που έχει ξεμείνει...
Ευχαριστώ.
 

Μηνύματα
12.831
Reaction score
10.048
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τη δοκιμάσεις σε κάποιο κατάστημα πριν την αγορά.
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Πήρα την g920, μια χαρά εργαλείο είναι... Τώρα για την τιμή...... Φαίνεται καλή σαν κατασκευή και στα πετάλια και στο τιμόνι και η ανάδραση έχει αρκετή πληροφορία. Από τα 400 αρχική τα 200 φαίνονται οκ, αλλά και πάλι πολλά τα βρίσκω (αν κρατήσει όσο και η momo είμαστε καλά). Η Thrustmaster T300RS μάλλον είναι λίγο καλύτερη αλλά με φτηνιάρικα πετάλια και πιο ακριβή οπότε οκ, ικανοποιημένος.
 


m1ts0s

News poster
Editor
Μηνύματα
2.331
Reaction score
3.635
What happens when motorsport legends go virtual racing?
In conversation with Emanuele Pirro.



"Step forward Emanuele Pirro - former teammate of Ayrton Senna and Alain Prost in his time at McLaren in the late 80s, five time Le Mans winner and, at 58, part of a different breed of racers. He's not a driver you'd typically associate with the online generation."

"Which might be how Pirro found himself lining up in The Race's Legends Trophy, alongside the likes of Jenson Button, Juan Pablo Montoya and Emerson Fittipaldi. The best bit? While other drivers competed from the comfort of their expensive sim rigs, Pirro took part using nothing more than a dusty old Logitech G25 clamped to his office desk. And with that set-up, Pirro won."
 

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Άντε να πω τη βλακείαμ' να ξεφύγουμε λίγο κι από τα ζοφερά που βλέπουμε τριγύρω..

EA WRC 23 pc.

Αξίζει..

''Έκλεψαν'' τα όποια θετικά από την Kylotonn που έβγαζε τα WRC μέχρι τώρα, τα προσάρμοσαν σε ένα περίεργο αλλά πετυχημένο mix με το δικό τους στυλ, ανέβασαν αρκετά ήχο, γραφικά, έβαλαν πολλές, καλοφτιαγμένες και μεγάλες διαδρομές, πολλά αυτοκίνητα, έκαναν άψογη δουλεία με το χειριστήριο (θέλει λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις φυσικά), είναι επιτυχία.. ;)
Σε μέσης δυναμικής pc ''τρέχει'' αρκετά καλά με λίγο ψαξιματάκι.. 8-)

Αρνητικά.. :thumbsdown:

Περισσότερες επιλογές ρυθμίσεων στις εξωτερικές κάμερες θα ήθελα (π.χ. ύψος - απόσταση).
Για να ρυθμίσεις χειριστήρια, γραφικά, κλπ πρέπει να πας στο menu, δεν το κάνει in game στο pause (λίγο σπάσιμο αρχ.. 'φτο μέχρι να το φέρεις εκεί που θες :fuckyou:).
Λίγα pop up, κάποια frame drops, όχι 'νταξ.. δεν έχω παράπονο (θα στρώσει.. :biggrin:).

Όποιος δυσκολεύεται να βρει ρύθμιση για το controller pm να του δώσω τις δικές μου μήπως και του κάμουν.. ;)

Τιμόνι δεν έβαλα ακόμα κάνει ζέστα.. :tongue:
 
Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Σήμερα που πειραματίζομαι λίγο με τα γραφικά βρίσκω πολύ εντυπωσιακό το ότι μπορώ (αν θέλω) να το παίξω 4κ με DLSS στο quality, με αρκετά (τα περισσότερα) options στο ultra, antialiasing στο epic και να τρέχει με 50-60 frames μέσο όρο.. :idk:

Σε ταπεινότατο σύστημα με την απλή GTX 2060 και τον i5 11400.. 8-)

Θα το ''ρίξω'' βέβαια πάλι στο 2k μάλλον ή θα ''παίξω'' λίγο με τα υπόλοιπα options, δεν υπάρχει λόγος να χάνονται frames για ''λεπτομέρειες'' στα rally games.. ;)

To WRC Generations π.χ. είχε τέτοιες επιδόσεις σε frames πάνω κάτω όταν το έτρεχα 2k με τα γραφικά στο high και DLSS στο performance.. :rolleyes:
 
Last edited by a moderator:

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Βέβαια να πω πως όσο κι αν έχει ξεπεραστεί πια..
Αυτή η αληθοφάνεια, η αίσθηση του γκαζιού (που δεν to τερμάτιζες με τίπ'τα απ' τον τρόμο :biggrin:), το πάτημα του αυτοκινήτου στο έδαφος, οι αναρτήσεις, οι ζημιές (αχ αυτές οι ζημιές.. :biggrin:), τα Replay του Richard Burns Rally ακόμα δεν, κανείς.. :(
Ακόμα κι ο ήχος ήταν κάπως.. 8-)
Όχι πως θ' αντάλαζα το αρχαίο με τούτο 'δω που 'ναι τούμπανο, όχι..
Αλλά βρε παιδίμ' κάποιος.. κάτι.. :rolleyes:
Όλα τ' άλλα δείχνουν SimCades μπροστάτ' (ακόμα κι αν δεν είναι.. ;))
Θα έλεγε κανείς πως φταιν' τα νέα Rally cars με το grip κλπ..
No, ακόμα και τα παλιά αυτοκίνητα που έχουν αυτά τα νέα rally games καμμία σχέση.. ;)
 
Last edited:

Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.075
Reaction score
18.684
Άσε που σε κανένα Rally game πια δεν παίζ' αυτό τ' αμάξ' που λατρεύω γαμώτ' >:(
Μόνο το παλιότερο που είναι σαν μην πω.. :biggrin:
Τι 'ν αυτοί ρε..

hqdefault (4).jpg
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.297
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top