- Reaction score
- 250
Τις τελευταίες μέρες επικρατεί μια ξέφρενη
φημολογία !
φημολογία !
Συγκεκριμένα γίνονται αναφορές στο όνομα
του Κώστα Κόγια !
Την φημολογία επιτείνει και η μείωση σε μηδενικά
σχεδόν επίπεδα των δραστηριοτήτων του Κώστα στα
δύο φόρα!
1) Από την στιγμή που τα περιοδικά είναι εγγενής συνιστώσαΟύτε κρύο, ούτε ζέστη, είτε είναι πραγματικότητα είτε είναι φούμαρα. Πρέπει να ομολογήσω ότι, τα νέα του λεγόμενου "χώρου" του hi end, μου είναι (το λιγότερο) παγερά αδιάφορα, για να μην πω κάτι άλλο. Όταν δε, τα υποτιθέμενα νέα προέρχονται από ανώνυμους κύκλους αερολογίας (με έχουν πιάσει οι ευγένειες), με σαφέστατα συμφέροντα στον εν λόγω "χώρο", (οι οποίοι επιπροσθέτως τολμούν να έχουν και άποψη για τον Κύριο Κόγια), τότε δεν θέλω ούτε να τα ακούω, ούτε να ασχολούμαι.
Φίλε Βασίλη, το ίδιο προτείνω να κάνεις κι εσύ.
Τέλος, να πληροφορήσω όσους νομίζουν ότι το AVSite κόπτεται για να έχει σχέση με τον λεγόμενο "χώρο" με οποιονδήποτε τρόπο, ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Εδώ τα πράγματα είναι πιο... απλά.
Το πρόβλημά με τα περιοδικά είναι ότι από λανθασμένες επιλογές τους έχουν καταφέρει να απαξιωθούν στα μάτια του χομπίστα. Ποιοι από εμάς δίνουν πλέον σημασία στις βαθμολογίες, στις δοκιμές και αγοράζει με τα κριτήρια που θέτει ο "ειδικός τύπος";1) Από την στιγμή που τα περιοδικά είναι εγγενής συνιστώσα
του χόμπι δεν νομίζω ότι αυτό το θέμα αφήνει αδιάφορους
αρκετούς από τους ασχολούμενους με το χόμπι αυτό.
2) Αν τα περιοδικά δεν μας ενδιέφεραν δεν θα είχαμε ανοίξει κατά
καιρούς τόσα θέματα σχετικά με αυτά!
Για πείτε μας κι εμάς ρε παιδιά, ποιο είναι αυτό το site;3) Οι πηγές μου πληροφόρησης δεν σχετίζονται με το site που
υπονοείς ! Μάλλον και αυτοί έχουν κάποιες κοινές πηγές πληροφόρησης
με τις δικιές μου!
Δυστυχώς αυτό το έργο παίζεται εδώ και πολλά χρόνια, με διάφορους πρωταγωνιστές. Πρόχειρα μπορώ να αναφέρω τον δημοσιογράφο γκουρού, τον αντιπρόσωπο που θέλει να υπαγορεύει το τι θα γραφεί σε ένα τεστ, τα λαμόγια που κοιτάν να κάνουν καμία αρπαχτή και να τσιμπήσουν κανένα μηχάνημα κοψοχρονιά, τους wannabe δημοσιογράφους που πριν γράψουν κανένα τεστ ξεσηκώνουν όλο τον διεθνή τύπο κλπ κλπ.4) Είναι προφανές ότι διάφοροι με αντικρουόμενα μεταξύ τους
συμφέροντα ενδιαφέρονται για τον "έλεγχο" του ειδικού τύπου .
Δηλαδή ο κόσμος τό 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι;5) Οι πληροφορίες έρχονται από 10άδες άσχετες μεταξύ τους πηγές!
Βασίλη, όλοι εδώ μέσα είμαστε μεγάλα παιδιά και ο καθένας είναι υπέυθυνος των πράξεων και των λόγων του. Όποιος θέλει να εκτεθεί δεν σταματάει τόσο εύκολα...6) Και μην νομίζεις ότι η διάθεση μου για το thread αυτό έχει
κουτσομπολίστικη αφετηρία !
Ενδέχεται να θέλω να προστατέψω πρόσωπα και καταστάσεις !!!!
Δεν είπα το αντίθετο. Ειλικρινά τα κείμενά του τα βρίσκω πολύ ευχάριστα. Απλά έχει μία διαφορετική θεώρηση των πραγμάτων σε σχέση με τον Κ.Κ. (Πιο..φιλοσοφική και λιγότερο τεχνική? Όπως θέλετε πείτε το!) και πραγματικά πιστεύω πως θα έκαναν ωραίο "δίδυμο" στο σχήμα που περιέγραψα παραπάνω. :cool_4:Το προβλημα σας με τον Κωτση δεν καταλαβαινω.....Για μενα κανει αξιολογες προσπαθειες,,,,,