Raysonic SE-30MkII Integrated Tube Amplifier

Reaction score
152
Πωλείται ο ολοκληρωμένος ενισχυτής Raysonic SE-30MkII
Τάξη Α, τριοδική λειτουργία, single-ended, 2 X 18 watt, αυτόματο bias, λαμπάτη ανόρθωση, point to point wiring. Μαλακός και ξεκούραστος ήχος με ανέλπιστα άριστες οδηγικές ικανότητες.
Έχει αλλαγμένες όλες τις λυχνίες του σήματος με ΕL34B Tungsol X 6, ECC82/12AU7 Χ 2 JJ Εlectronic golden pin και E88CC/6922 Genalex Gold Lion X 1.

Πρόκειται για στιβαρότατη και πανέμορφη κατασκευή βάρους 28 κιλών, χρησιμοποιεί το ίδιο αλουμινένιο σασί που χρησιμοποιεί και η Ayon (με πολλαπλάσια τιμή πώλησης, βέβαια), έχει εξίσου στιβαρό αλουμινένιο πλήρες τηλεκοντρόλ, είναι σε άριστη κατάσταση, 2 ετών και 2 μηνών, με το κουτί του και τη συσκευασία του.
Δίνονται δώρο μαζί, δύο NOS RCA 5963 (ECC82) και δύο 12ΒΗ7 Gold Electro-harmonix (αντικαταστάτριες των 12AU7).

Η χαμηλότερη τιμή που πωλείται αυτή τη στιγμή σαν καινούργιο είναι: Lowest Price: $2,466.00 from Amazon.com Marketplace
P1130652.JPG

Τιμή πώλησης: 650 ευρώ.

Attachments

Last edited:

Reaction score
0
Kalnspera!
Arxika suyxwrese mou se parakalw ta greeklish alla o upoloyistns pou xrnsimopoiw dev eivai dikos mou kai dev exei eykatestnmeva ta ellnvika!!!
Diabasa tnv ayyelia ki evdiaferomai gia tov Raysonic!
8a n8eles na yrapseis to kivnto sou yia va se kalesw?

Euxaristw,
Makns
Hlioupoln

Reaction score
152
Το τηλέφωνο με το οποίο μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου είναι το 6945290601, Στέλιος.

Last edited:

Reaction score
152
Ο Raysonic SE-30MkΙI, τελικά, πουλήθηκε σε αγοραστή εκτός forum.
Ευχαριστώ το AVsite που μου έδωσε τη δυνατότητα να προβάλω την αγγελία μου και τους φίλους που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τον εξαιρετικό αυτό ενισχυτή.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON