rca cable

Reaction score
595
Έχοντας δοκιμάσει δεκάδες καλώδια rca είπα να δοκιμάσω και ένα από ελληνικά χέρια.παρατηρώντας μερικές μέρες λοιπόν και ψάχνοντας να βρω το αδύνατο σημείο του μου αρέσει όλο και πιο πολύ, ανάλυση, διαφάνεια, σώμα, ανοικτή σκηνή, και ξεκούραστο και μαλακό μαζί μπράβο λοιπόν στον Έλληνα κατασκευαστή που για εμένα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τον ανταγωνισμό. Α το καλώδιο είναι το asymmetric 2.Καί μη νομίζετε οτι έχω κάποιο κέρδος από όλο αυτό ούτε που τον ξέρω τον τύπο απλά των ευχαριστώ για την τίμια αγορά που νομίζω ότι έκανα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.041
Επειδή με όρο αναζήτησης "asymmetric 2" βρίσκω κάτι λάστιχα της Goodyear, θες να μας δώσεις πιο πλήρη στοιχεία του κατασκευαστή (π.χ. ένα site);

Επίσης, μπορεί κάποιος smod να μεταφέρει το θέμα στο subforum Audio;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.041
E, αφού ο ΟΡ δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερώσει, τότε ναι, κάλλιο να το κάνει κάποιος άλλος (έστω κι αργά), παρά κανείς.

Reaction score
600
Πραγματι ο μαμαλος εχει κανει καλη δουλεια!Μακαρι να υπαρχουν και αλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ κατασκευαστες.Το aristocratic ειναι πολυ καλο σαν phono αλλα τελικα δεν καταφερε να ¨νικησει,,το κλασικο van den hul 501- κατα την γνωμη μου φυσικα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.548
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas