Reboot...

Reaction score
29
6 χρόνια μακρυά απο ενα απο τα αγαπημένα μου χόμπι.
Χωρίς καμία επαφή με το αντικείμενο, σχεδόν είχα χάσει τις εξελίξεις.

Πριν απο 6-7 μήνες ξεπακέταρα οτι υπήρχε φυλαγμένο στο πατάρι και το μετακόμισα στο νεο σπίτι (πάνω απο το αυλάκι) :smile:

Πηγές δεν υπήρχαν πλέον, οπότε η πρώτη αγορά ήταν το Panasonic BDT500.

Προβολέας υπήρχε αλλά δεν έπαιρνε μπρος.Ενας Infocus SP7200.Τόσα χρόνια αχρησιμοποίητος, είχε καεί κάποιος πυκνωτής τροφοδοσίας.Τον άλλαξα κι αυτόν.Οχι εγω δηλαδή.Ο tegonik, ανέλαβε το σερβις.

Τωρα άνοιγε, αλλά έλα που δεν μπορούσα με κανέναν γνωστό τρόπο να τον κάνω να δείξει εικόνα μέσω των ψηφιακών του εισόδων.Βρε τι παρακάλια, τι ξύλο, τίποτα.Τελικά συνδέθηκε με component (με πετάτε ντομάτες) και ήρθε στα ίσα του.Παράπονο δεν έχω.Δείχνει εξαιρετικά, οταν του δώσεις καλό υλικο.

Ηχεία τα είχα ολα.Χμμμ.Τα είχα αλλα δεν δούλευαν ολα.Τα B&W CDM-1NT που ήταν τα κύρια, είχαν παραδώσει το πνεύμα.Οχι ολόκληρο, μόνο του tweeter τους.

Κατι που βαριόμουν την διαδικασία της αποστολής για σερβις, κάτι που με έτρωγε το σαράκι της αλλαγής, μπήκανε στο ντουλάπι και τη θέση τους πήρανε κατι Audio Spectrum Studio Monitor 6, μεταχειρισμένα απο τις αγγελίες, σε άριστη όμως κατάσταση.

Κούτσα κούτσα τα έστησα ολα πάλι, κι άρχισα να βλέπω τις ταινίες μου και να ακούω τις μουσικές μου.Μου είχαν λείψει ολα αυτά.

Τελευταία προσθήκη, η αλλαγή του υπάρχοντος κεντρικού KLIPSCH, με ενα "μεταχειρισμένο" (σφραγισμένο στην κούτα του ήταν) Αudio Spectrum ESTIA για να ταιριάζει περισσότερο με τα κύρια.

Kάποια στιγμή θα προστεθεί κι ενας media player.Προς το παρόν αυτόν το ρόλο τον παίζει το Panasonic.
Eπίσης οθόνη θα γίνει DIY.Προς το παρόν παίζει στον τοίχο.

Οπότε συνοψίζοντας έχουμε τα εξής :

Ενισχυτής AV : Pioneer VSA-AX10
Προβολέας : Infocus SP7200
BR Player : Panasonic BDT500
Hχεία LR : Audio Spectrum studio 6
Κεντρικό : Audio Spectrum Estia
Περιφερειακά : Klipsch
SW : Klipsch SW8
Σκληρός δίσκος : WD 2TB

Ιδου μερικές φωτογραφίες(απο κινητο) απο το χώρο.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αρχηγός είσαι Τζόνυ!
Εύχομαι να βρίσκεις πάντα χρόνο να χαίρεσαι τα κλαπατσίμπαλα.
Αλλά μη τυχόν και πετάξεις τα γκάνια και βρεθείς με καμιά μπάκα από το πολύ ποπ κορν γιατί θα σε ξεφωνίσω. :biggrin:

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.880
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain