Recycle Music Bin!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
51
Δυστυχώς μερικές φορές , ακόμη και στην μουσική, γράφονται κείμενα που κυρίως μη προμελετημένα (το τονίζω αυτό) απο μέλη που είτε είναι off-topic είτε παρεκτρέπουν το βασικό thread!!!
Δεν θέλω να πω πως κάποιες σπάνιες φορές συμβαίνει και το αντίθετο!!

Με βάση κάποιες πρόσφατες δημοσιεύσεις στην κατηγορία της "Μουσικής", και κατόπιν συνεννοήσεως με τον συνσυντονιστή μου κ.Νίκο Κανελλόπουλο, ανοίγει αυτό το thread, με σκοπό να μεταφέρονται εδώ μηνύματα off topic.
Ο κύριος λόγος είναι πως ακολουθώντας κάποιες βασικές αρχές του χώρου που μας φιλοξενεί, ΔΕΝ διαγράφουμε τον λόγο κανενός (πλήν βασικών εξαιρέσεων).

Το θέμα είναι κλειδωμένο, με πρόσβαση σε διαχειρίστές και άνω!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

Εχουν δικαιο τα Vista σου που τα...επαιξαν, μου φαινεται!

Reaction score
1.213
Re: Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

Ποιο ? Που δανειζω το cd σε εν φιλο μου για να το ακουσει και μετα να μου το επιστρεψει ? Η που του το δινω να μου το φυλαξει μεχρι να τελειωσω...τη μετακομιση ?

Βρε παιδι μου....κατι ερωτησεις και εσυ....βαλε xp ..τα vista σε χαλανε !!:cool_11::cool_11::cool_11:

HV

Reaction score
0

Mhn paizoume me tis lekseis......
An bebaia eisai ka8etos sto oti na kaneis RIP 660 tragoudia apo CDs kai na ta moiraseis se 50+ atoma ta opoia 8a ta "gyrisoun" pisw einai nomimo tote an 8eleis eykola mporei na apodeixtei to an h erwthsh mou htan xazh opws 2 sas tonisate.

Reaction score
77
Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

Αρκετά!!!

Να σταματήσουμε παρακαλώ αυτή τη συζήτηση.
Ως διαχειριστής για πρώτη φορά,έκανα μερικές επεμβάσεις,
όσο κι αν δεν το θέλω, αλλά είναι απαραίτητο.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

Αρκετά!!!

Να σταματήσουμε παρακαλώ αυτή τη συζήτηση.
Ως διαχειριστής για πρώτη φορά,έκανα μερικές επεμβάσεις,
όσο κι αν δεν το θέλω, αλλά είναι απαραίτητο.
Πολύ σωστά έκανες και ήταν απαραίτητο!
Και το ξέρουμε όλοι, είναι γνώρισμα της ελληνικής φυλής, να δημιουργούμε πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Mhn paizoume me tis lekseis......
An bebaia eisai ka8etos sto oti na kaneis RIP 660 tragoudia apo CDs kai na ta moiraseis se 50+ atoma ta opoia 8a ta "gyrisoun" pisw einai nomimo tote an 8eleis eykola mporei na apodeixtei to an h erwthsh mou htan xazh opws 2 sas tonisate.
Εχω την απορια, ποσους σκληρους εχεις γεμισει με νομιμο κατεβασμα; Και σε πειραξε το οτι μια παρεα (ουσιαστικα) ανταλασσει τα γουστα της; Νομιζω οτι η υποκρισια περισσευει, και καλα κανει ο Ν.Κ. και θελει να σταματησουμε καθε συζητηση για αυτο το θεμα.Η ερωτηση σου δεν ηταν χαζη -ηταν κατι χειροτερο: πονηρη, κακη και... "εξυπνη". Αυτα και αρκουν...

HV

Reaction score
0

H erwthsh mou htan ena koudouni gia na stamathsete na milate gia ena megalou mege8ous la8os mesa ston xwro tou Avsite. Isws oute o Andreas na to skefthke ayto alla gia to oti eipwnetai mesa sto Forum kai malista apo proswpiko tou Forum einai arketos logos gia na ginoun asxhma ta pragmata an ta diabasei kapoios pou 8elei na kanei kako. Aporw pws 50+ etwn an8rwpoi den to skefthkan ayto kai mou thn lene kai apo panw.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

H erwthsh mou htan ena koudouni gia na stamathsete na milate gia ena megalou mege8ous la8os mesa ston xwro tou Avsite. Isws oute o Andreas na to skefthke ayto alla gia to oti eipwnetai mesa sto Forum kai malista apo proswpiko tou Forum einai arketos logos gia na ginoun asxhma ta pragmata an ta diabasei kapoios pou 8elei na kanei kako. Aporw pws 50+ etwn an8rwpoi den to skefthkan ayto kai mou thn lene kai apo panw.
Αν ειναι ετσι, νομιζω οτι παρεισφρυσε ενα μικρο προβλημα "επικοινωνιας" - παντα υπαρχει καποιος καλυτερος τροπος για να "κουδουνισεις' καποιον

Reaction score
51

Αγαπητέ HV!!
Επείδή κάποια μέλη του χώρου (δεν είμαστε προσωπικό), μέσα στην δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε βρίσκουμε λίγο χρόνο να περάσουμε ευχάριστα ανάμεσα στα λιγοστά διαλείμματα της, μέσα σ'αυτό τον χώρο που ανακαλύψαμε τα τελευταία χρόνια, και επειδή και καποιοι απο εμάς όχι ΜΟΝΟ καλοπερνάνε εδώ μέσα περιδιαβαίνοντας αλλά προσφέροντας λίγο παραπάνω απο τους άλλους, δεν σημαίνει πως δεν γνωρίζουν τι κάνουν.!
Για όνομα του θεού είμαστε μεγάλοι και μπορούμε να καταλάβουμε τα λάθη μας και ακόμη περισσότερο αν τα κάνουμε εν γνώσει μας, έχουμε το "γνώθι σαυτόν" να τα αντιμετωπίσουμε οταν χρειαστεί!!
Καλά Χριστούγεννα!!!:cool_4:

Reaction score
77

Ευχαριστώ γιατρέ Sambalis.

Αντί να απολαύσουμε το θείο δώρο της μουσικής, ανοίγουμε πληγές..

Νομίζω πως το θέμα πρέπει να κλείσει ή να διαγραφεί, αφού πλέον
δεν έχει λόγο ύπαρξης και μόνο κακό μπορεί να κάνει σε όλους μας...........

HV

Reaction score
0

Sambalis apo thn stigmh pou eisai moderator se ena forum aytomata anoikeis sto STAFF ( proswpiko ) tou forum aytou , den eisai apla ena melos kai ena melos tou proswpikou se (opoiodhpote site oxi mono edw) exei polles perissoteres ypoxrewseis apo ena aplo melos.
Pantws symfwnw me ton K. Kanellopoulo kai stamataw edw.

HV

Reaction score
0

Giannh mhn petas spontes gia kapoion kai meta na les pws stamatas thn kouventa epeidh sebesai allous. Den eipa pote pws h praksh tou Kanellopoulou einai kakia, ka8e allo einai poly omorfh. O tropos omws einai kapws xtyphtos kai ekei apofasisa na baresw to koudouni giati polla straba mporoun na symboun efoson den zoume se enan teleio kosmo.
Oso gia ta apw8ymena pou les se mena anaferesai ? Nai den paw 3-4 melh apo to Avsite kai to exw anaferei ksana alla kamia sxesh den exoun ayta me ton Samballi kai ton Kanellopoulo.

Reaction score
49

Giannh mhn petas spontes gia kapoion kai meta na les pws stamatas thn kouventa epeidh sebesai allous. Den eipa pote pws h praksh tou Kanellopoulou einai kakia, ka8e allo einai poly omorfh. O tropos omws einai kapws xtyphtos kai ekei apofasisa na baresw to koudouni giati polla straba mporoun na symboun efoson den zoume se enan teleio kosmo.
Oso gia ta apw8ymena pou les se mena anaferesai ? Nai den paw 3-4 melh apo to Avsite kai to exw anaferei ksana alla kamia sxesh den exoun ayta me ton Samballi kai ton Kanellopoulo.

Δεκτό παλικάρι μου!!!
Αλλά τα παραπάνω κείμενά σου στεναχωρούν ανθρώπους που δεν πρέπει!!
Δεν αρκεί αυτό βρε Νίκο???:happy_6: :happy_4:

Νομίζω πρέπει να σταματήσουμε εδώ!
Αν θες να συνεχίσουμε τα off topic θα προτιμούσα να γίνει μέσω πμ!!:happy_6:

Reaction score
1.213

Aκου HV....σου εξηγησαν οι αρμοδιοι με πολυ ευγενικο τροπο οτι εχουν επιγνωση της κατασταση και πως ξερουν να αντιμετωπισουν κατι αν χρειαστει..και οχι μονο αυτοι αλλα και ολοι μας....μπορει η πραξη σου να μην ειχε δοση ''πονηριας'' και να προερχοταν απο καθαρο ενδιαφερον αλλα θα μπορουσες να εκφρασεις την ανησυχια σου με ενα πμ σε εναν απο τους συντονιστες..θα ηταν καλυτερα ετσι

Γιατι σαν Ελληνες ως συνηθως βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας ...

Αντι λοιπον να πουμε ενα ευχαριστω στον Ν.Κανελλοπουλο για τον κοπο του και το ενδιαφεον που δειχνει εμεις αρχιζουμε τα ναι μεν αλλα...

Και εγω απο ενδιαφερον σου λεω τα παραπανω..

Αν εχεις αλλες αποριες ..γενικοτερες...μπορει να σηκωσεις ενα θεμα στη ΔΟΘ..σε αυτο το θεμα τα μονο σχολια που θα επρεπε να κανουμε ...ειναι να πουμε ενα ευχαριστω...και να κοιταξουμε να απολαυσουμε τη μουσικουλα μας που πολυ ευστοχα την χαρακτηρισαν θειο δωρο

Reaction score
77

Με λύπη μου σας ανακοινώνω ότι τα off-topic κείμενα θα μεταφερθούν στο σχετικό κάδο,
εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=44254

Ο κάδος Recycle Music Bin έγινε μετά από συνεννόηση με στον συν-συντονιστή μου Sambalis,
αφού κανείς μας δεν επιθυμεί τη διαγραφή σκέψεων κανενός (εκτός εξαιρέσεων).

Εδώ θα κρατηθούν όσα αφορούν στη "Χριστουγεννιάτικη προσφορά" και στην ακρόασή της.

Στεναχωρήθηκα πολύ με όσα γράφτηκαν στο τέλος από ορισμένους.
Τόσος κόπος, τόσο μεράκι και μου χάλασε η διάθεση. Δεν αξίζει τον κόπο.

Προς γνώση και συμμόρφωση,
γι αυτό από εμένα, σ΄ αυτό το θέμα, ΤΕΛΟΣ...

Reaction score
51
Δυστυχώς μερικές φορές , ακόμη και στην μουσική, γράφονται κείμενα που κυρίως μη προμελετημένα (το τονίζω αυτό) απο μέλη που είτε είναι off-topic είτε παρεκτρέπουν το βασικό thread!!!
Δεν θέλω να πω πως κάποιες σπάνιες φορές συμβαίνει και το αντίθετο!!

Με βάση κάποιες πρόσφατες δημοσιεύσεις στην κατηγορία της "Μουσικής", και κατόπιν συνεννοήσεως με τον συνσυντονιστή μου κ.Νίκο Κανελλόπουλο, ανοίγει αυτό το thread, με σκοπό να μεταφέρονται εδώ μηνύματα off topic.
Ο κύριος λόγος είναι πως ακολουθώντας κάποιες βασικές αρχές του χώρου που μας φιλοξενεί, ΔΕΝ διαγράφουμε τον λόγο κανενός (πλήν βασικών εξαιρέσεων).

Το θέμα είναι κλειδωμένο, με πρόσβαση σε διαχειρίστές και άνω!!!

Reaction score
51

Κατόπιν συνεννοήσεως μεταξύ εμού και του Νίκου Κανελλόπουλου , αλλά και ανωτέρων, δημιουργείται ειδικός χώρος μεταφοράς των off-topic κειμένων στην κατηγορία της Μουσικής!!!

...συμφωνήσαμε με τον Νίκο να μην διαγράφουμε τα κείμενα κανενός αλλά να τα μεταφέρουμε σε ειδικό χώρο!!!!

Λυπάμαι για αυτό, αλλά μερικές φορες σε αυτήν την κατηγορία τουλάχιστον που τα τελευταία χρόνια είμαι ..."προσωπικό" :happy_9:, θέλω τα threads των μελών αλλά και δικά μας, να είναι 'ομορφα, πεντακάθαρα και "μουσικά"!!!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Χριστουγεννιάτικη προσφορά! (660 songs+)

Με λύπη μου σας ανακοινώνω ότι τα off-topic κείμενα θα διαγραφούν.
Θα κρατηθούν όσα αφορούν στη "Χριστουγεννιάτικη προσφορά" και στην ακρόασή της.

Λυπάμαι, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ με όσα γράφτηκαν στο τέλος από ορισμένους.
Τόσος κόπος, τόσο μεράκι και μου χάλασε η διάθεση. Δεν αξίζει τον κόπο.

Προς γνώση και συμμόρφωση...
Νίκο μην ξενερώνεις φίλε, η δουλειά σου το μεράκι σου και όλος ο κόπος σου αξιζαν και αξιζουν αφού μας εφτιαξες τα απόλυτα μουσικά Χριστούγεννα.

Να θυμάσαι επισης αυτό που βρήκα στο ιντερνετ που μας καλύπτει απόλυτα:

(3) Before Napster and other P2P programs, there was a well-established social norm that permitted copying from albums or CD's to make compilation tapes. This norm was reflected in the provisions of the Audio Home Recording Act which immunized the noncommercial copying of analog audio recordings .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

- Γιώργο και Νίκο να με συγχωρέσετε για την παρέμβαση αλλά δυστυχώς πρέπει να επέμβω.

HV, μπήκες σε ένα thread και έκανες μια επισήμανση. Μέχρι εδώ καλά. Είτε όμως έχεις, είτε δεν έχεις σκοπό να μας καταγγείλεις για όσα λανθασμένα υπονοείς ότι μπορούν να μας προβληματίσουν, για ποιόν λόγο συνεχίζεις μια κουβέντα που κανείς από τους γύρω σου δεν επιθυμεί, καταστρέφοντας ένα πολύ ωραίο θέμα? Τι είδους χόμπι αναίδειας είναι αυτό, προς τι οι συστάσεις προς στους συντονιστές της κατηγορίας και γιατί δεν υπακούς σε όσα σου ζητούν? Έχεις την εντύπωση ότι γνωρίζεις περισσότερα από αυτούς για την θέση τους και τις ευθύνες τους? Λάθος εντύπωση έχεις.

Αφ' ενός λοιπόν να μην επανέλθεις και αφ' ετέρου το επόμενο μήνυμά σου (όπου κι αν είναι αυτό) να είναι στα ελληνικά (διότι σαν πολύ να τράβηξε η αναβάθμιση με τα vista και το site έχει κάποιους κανόνες). Δεν θα υπάρξει δεύτερη προειδοποίηση. Οποιοδήποτε μήνυμα με greeklish θα διαγράφεται επί τόπου.

Προτείνω ανεπιφύλακτα στην συντονιστική ομάδα της μουσικής, να καθαρίσει εντελώς το παρόν θέμα από τα εκτός θέματος posts, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, με ενδεχόμενη μεταφορά τους αλλού. Αν θεωρείτε ότι πρέπει να προχωρήσετε σε διαγραφή μηνυμάτων, παρακαλώ αν είναι δυνατόν αυτή να γίνει με την μέθοδο soft delete.

Ευχαριστώ.

...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.869
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef