Recycle Music Bin!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
40
Απάντηση: Ποιός νοιάζεται εάν "ακούμε"; (Θέμα 1667)

Ο Συνθέτης ως αναχρονισμός.....κάλιο αργά παρά ποτέ...

Πεθαίνει από...αγωνία...Η μεταμοντέρνα εξέλιξη των ΄΄ιπτάμενων στιλέτων΄΄,είναι οι ιπτάμενες ξιφολόγχες:

:612:

Η ''Μοντέρνα Κλασική'' εκδοχή της Τραγωδίας:
http://www.lifo.gr/mag/features/1698
Μainstream pop χορευτικές μανούβρες ενός άσσου της....μπάλας...σε μεταμοντέρνα έκδοση των ΜΜΕ

& Aς τελειώσουμε με The original meaning of "mainstream" is "the principal current of a river." Its use as a metaphorical reference to popular opinion or taste appeared at least as early as Thomas Carlyle's Sartor Resartus in 1831, where he wrote in Chapter VII of "those main currents of what we call Opinion".

Ας ξεκινήσουμε μ'ένα...αγγλόφωνο λινκ της Wiki γιά τη μουσική που βάδισε πέρα από το επίμαχο αγγλόφωνο άρθρο του... Μίλτου

http://en.wikipedia.org/wiki/Postmodern_music

Reaction score
40

Ακόμα όμως δεν έχουμε φτάσει στο ζουμί της υπόθεσης........θα φτάσουμε κι εκεί....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

Φυσικά και δε σταμάτησε, ούτε υπήρχε πιθανότητα να σταματήσει η εξέλιξη στη μουσική, όπως επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να μη δημιουργούνται νέα θέματα για συζήτηση, τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι και οι άνθρωποι μιλούν και επικοινωνούν. Το τελευταίο το προσπαθούν τουλάχιστον...:142:
Το αν η συμμετοχή σε ένα θέμα είναι μικρή ή μεγάλη δε μας νοιάζει. Γιατί να μας νοιάζει? Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος ντε και καλά να γράψει. Αυτό είναι όμως το ζητούμενο? Αν θα γράψει κανείς ή όχι? Μα φυσικά και δεν είναι αυτό!
...
Αυτό που γράφουν τα ρημάδια τα άρθρα αν μπορούμε να τα διαβάσουμε.:142:
Η φύση του διαδικτυακού μέσου είναι που δημιουργεί την ανάγκη
...
Κανένας από εκείνους που δεν έχουν συμβάσεις δεν είναι υπόχρεος στη μετάφραση αυθεντικών κειμένων.Άλλωστε η μη άμεση παράθεση μετάφρασης γιά τις βασικές ιδέες του αυθεντικού κειμένου-όπως φαίνεται από το άλλο θέμα περί Ελληνικού διαδικτυακού τόπου και τα επόμενα μηνύματα εδώ - ΄΄εξυπηρέτησε΄΄ σκηνικά τη δυναμική των επιχειρημάτων του συγγραφέα του άρθρου,μιά και στην πράξη ήταν αναπόφευκτο κάποιο κομμάτι του κοινού των αναγνωστών να μην αποκτήσει αντίληψη αυτών από π ρ ώ τ ο χέρι:126:
Ο ΄΄τρόπος΄΄ των άλλων ίσως να είναι αυτό που πραγματικά ΄΄υποχρεώνει΄΄...Και γιά του λόγου το αληθές,παραθέτω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από άλλο πρόσφατο σχετικά θέμα:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=73600

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003

Η "απλή" συμμετοχή που μπορεί να συμπεριλαμβάνει αερολογίες πρέπει να μας είναι αδιάφορη, ειδικά στα εξιδεικευμένα/επιστημονικά θέματα. Η ουσιαστική συμμετοχή όμως όχι. Ξεκάθαρα πράγματα. Διαφορετικά ποιος ο λόγος να μπει ένα θέμα? Από ανία? Δημιουργία εντυπώσεων? Ποταπά κίνητρα! Η ουσιαστική συμμετοχή όμως, δεν περιορίζεται και δε θα πρέπει να περιορίζεται στην απλή προσθήκη νέων στοιχείων στα ήδη υπάρχοντα. Ουσιαστική συμμετοχή μπορεί να είναι και μια απόρια η οποί να γίνει το έναυσμα για περαιτέρω ανάλυση, συζήτηση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η απορία να μην έρθει από κάποιον γνώστη του θέματος. Το αντίθετο θα έλεγα. Μήπως αυτή η εγωκεντρική στάση "εγώ τα είπα, ξεμπέρδεψα και όποιος κατάλαβε" είναι η "καταδίκη" ενός θέματος? Ο αποκλεισμός ομάδας/ων ατόμων από μια συζήτηση δεν είναι πάντα ότι καλύτερο.
H επαγγελματική ενασχόληση του ΄΄μεταφραστή΄΄ ουδόλως έγραψα ότι μου ταιριάζει.Γιατί-κακά τα ψέμματα- καθένας εις το είδος του,εφόσον επιθυμεί να είναι καλός και αξιοπρεπής σ'αυτό που κάνει...
Θα ένιωθα ΄΄λίγος΄΄ εάν από τα επακριβώς γραφόμενα του άρθρου μου διέφευγε ΄΄κάτι΄΄,επειδή ανάλογα με τον τόπο στον οποίο ζεις και μεγαλώνεις,αποκτάς τ'ανάλογα βιώματα,ένοιες,ειρωνείες,διαισθητικότητες...
Ως Έλληνας δε θα θελα ποτέ να παρερμηνευθεί κάποια δική μου εργασία.Γι αυτό,υπάρχουν και οι ΄΄ειδικοί΄΄.Εάν κάποιος επιθυμεί διακαώς περίληψη/μετάφραση στα Ελληνικά,ίσως αυτό να μπορώ να κάνω χωρίς δεσμεύσεις...
Και γιά να γίνω πιό σαφής:Ποτέ δε με οδηγεί σε όσα γράφω ή ασχολούμαι η...ανία(τούτη εκ των πραγμάτων δεν υφίσταται).Είμαι όμως ευτυχής που σ'αυτά δεν επικρατεί η...άγνοια.
Θίγοντας λοιπόν το αντικείμενο των ΄΄κινήτρων΄΄,γνωστοποιώ πως το επονομαζόμενο "Θέμα 1667" θα είναι από τα βασικά μου,ένα παρατεταμένο ΄΄κύκνειο άσμα΄΄ μέσω του οποίου θα συζητάω ό,τι προκύπτει σε ζητήματα μουσικά ή άλλου καλλιτεχνικού τομέα...:612:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Ποιός νοιάζεται εάν "ακούμε"; (Θέμα 1667)

...
Ο ΄΄τρόπος΄΄ των άλλων ίσως να είναι αυτό που πραγματικά ΄΄υποχρεώνει΄΄...Και γιά του λόγου το αληθές,παραθέτω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από άλλο πρόσφατο σχετικά θέμα:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=73600
Μη νομίζεις ότι αυτό δεν είχε γίνει αντιληπτό.

Άσχετα όμως λίγη "καλή θέληση" από το δημιουργό κάποιου εξιδεικευμένου θέματος πιστεύω ότι θα επιδρούσε θετικά στην πορεία της συζήτησης και συμμετοχής παρά αρνητικά.:126:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Ποιός νοιάζεται εάν "ακούμε"; (Θέμα 1667)

H επαγγελματική ενασχόληση του ΄΄μεταφραστή΄΄ ουδόλως έγραψα ότι μου ταιριάζει.Γιατί-κακά τα ψέμματα- καθένας εις το είδος του,εφόσον επιθυμεί να είναι καλός και αξιοπρεπής σ'αυτό που κάνει...
Θα ένιωθα ΄΄λίγος΄΄ εάν από τα επακριβώς γραφόμενα του άρθρου μου διέφευγε ΄΄κάτι΄΄,επειδή ανάλογα με τον τόπο στον οποίο ζεις και μεγαλώνεις,αποκτάς τ'ανάλογα βιώματα,ένοιες,ειρωνείες,διαισθητικότητες...
Ως Έλληνας δε θα θελα ποτέ να παρερμηνευθεί κάποια δική μου εργασία.Γι αυτό,υπάρχουν και οι ΄΄ειδικοί΄΄.Εάν κάποιος επιθυμεί διακαώς περίληψη/μετάφραση στα Ελληνικά,ίσως αυτό να μπορώ να κάνω χωρίς δεσμεύσεις...
Και γιά να γίνω πιό σαφής:Ποτέ δε με οδηγεί σε όσα γράφω ή ασχολούμαι η...ανία(τούτη εκ των πραγμάτων δεν υφίσταται).Είμαι όμως ευτυχής που σ'αυτά δεν επικρατεί η...άγνοια.
Θίγοντας λοιπόν το αντικείμενο των ΄΄κινήτρων΄΄,γνωστοποιώ πως το επονομαζόμενο "Θέμα 1667" θα είναι από τα βασικά μου,ένα παρατεταμένο ΄΄κύκνειο άσμα΄΄ μέσω του οποίου θα συζητάω ό,τι προκύπτει σε ζητήματα μουσικά ή άλλου καλλιτεχνικού τομέα...
Παίρνεις πολλά πράγματα προσωπικά ενώ δε θα έπρεπε.

Κακώς θίγεις το αντικείμενο των κινήτηρων. Πολύ κακώς!!! Τα φαινόμενα απατούν πολλές φορές.

Λοιπόν.... ως εδώ οι μεταφορές και οι έμμεσες απαντήσεις.:114:

Κοίτα Bhutia, άντε πήγαινε και βάλε κανένα καινούργιο θεματάκι και άσε τις "κορώνες"/δηλώσεις όπως κάνει η Fedra, και τα κύκνεια άσματα (φτου φτου στον κόρφο μου) για μετοχές, συμμετοχές και ομόλογα!:142:

Πρόσεξε μην πάω στο θέμα σου για τις καταγγελίες και σε καταγγείλω.:136::142:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.003
Απάντηση: Ποιός νοιάζεται εάν "ακούμε"; (Θέμα 1667)-Περί ασμάτων και...ασθμάτων

Γιά το σύνδρομο ΄΄κυκνείου άσματος΄΄ το οποίο εσύ παραδέχεσαι φτύνοντας τον κόρφο σου ότι δεν πρέπει να πάθω...ΟΚ,συμφωνώ.
Σου ξεφεύγει όμως το σύνδρομο...΄΄άσθματος΄΄ που καταλήγει δυνητικά σε...ΧΑΠ(Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια) το οποίο σαν ασχολούμενος με την ιατρική μπορεί να πάθω από μερικά γραφόμενα(χαχαχα) καθότι δεν υπήρξα ούτε θα υπάρξω συγγραφέας μουσικολόγος με τη στενή έννοια του όρου...
Φοβάμαι μήπως παρεξηγήθηκε η ενασχόλησή μου σε βαθμό...κακουργήματος(σχετικά με το Αγγλικό άρθρο),πράγμα το οποίο ψυχικά μεν αντέχω,νοητικά λίγο μου ξεφεύγει.Ανησυχώ μη μου παρουσιαστεί μελλοντικά...΄΄παράκρουση προσωπικότητας΄΄ και ασχοληθώ σοβαρά με αυτά,καταποντίζοντας αξιολογότερους από μένα στο είδος:126:
Έχοντας το χάρισμα της επιμονής του ΄΄ό,τι κάνω να είναι πάνω από τη μετριότητα΄΄,λες ν'αρχίσω να ζητάω τα...χρήματα της αρκούδας γι αυτά που γράφω ως ειδικός...μεταφραστής;;;
Γιατί...ψυχανεμίστηκα πως κάποιοι με θεωρούν ΄΄υποχρεωμένο΄΄ γιά την...τελειότητα(χαχα).
Βεβαίως τα μηνύματα τα παίρνω προσωπικά όταν έτσι δίνονται...Στις συζητήσεις δεν απευθύνεται κάποιος στον...τοίχο(firewall:612:) αλλά στο γράφοντα(χαχα).
Μην προσπαθείς να ΄΄μπαλώσεις΄΄ την κουνουπιέρα,γιατί όσο καλή μοδίστρα κι αν είσαι,όταν τη ράβεις η βελόνα ανοίγει περισσότερο τις διπλανές τρύπες(χαχα).
Αποφασίζουμε λοιπόν ότι "Τα παιδία παίζει";Ε,τότε να το ξέρω γιά να...παιχνιδίζω με τρέλλα!(αποφεύγοντας εννοείται το...χαπ)
ΥΓ:Οι πομπώδεις δηλώσεις απαιτούν και πομπώδες...επίπεδο(χαχαχαχα)

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: Μαγεία...

Πάνε στη λαϊκή τώρα να δεις ν' ανοίγει ο γύφτος την πόρτα από το datsun και να βάζει Τερλέγκα τσίτα.

...

Γιατι τι εχει ο Τερλεγκας ? :114: :143:

[YOUTUBE]MgCkcD5inoY[/YOUTUBE]

Reaction score
40
Απάντηση: Recycle Music Bin!

Το παραπάνω post μεταφέρθηκε στη σωστή του θέση γιατί είναι off topic για την κλασική μουσική.

SFI

Reaction score
0
audiophile-sounds.eu : audiophile βινύλια σε καλές τιμές.

Ονομάζομαι Σταύρος Φωτιάδης και έχω μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο που ονομάζεται [http://www.audiophile-sounds.eu] και ασχολείται εδώ και ένα χρόνο περίπου με την διάθεση audiophile βινυλίου.
Όποιοι από σας ενδιαφέρεστε μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου και να βρείτε αρκετούς τίτλους από δίσκους βινυλίου υψηλής πιστότητας από όλα τα είδη μουσικής.
Είμαι επίσης dealer της Speakers Corner στην Ελλάδα και εκτός από την ιστοσελίδα μου προμηθεύω με βινύλια και μαγαζιά σε όλη την χώρα.
Τα τηλέφωνα που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου είναι τα εξής: 2310 662 174 & 6946 446 314.

Με εκτίμηση,
Σταύρος Φωτιάδης

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: audiophile-sounds.eu : audiophile βινύλια σε καλές τιμές.

Ή σταματάτε την τσάμπα διαφήμιση ή διαγράφεστε.
Διαλέξτε.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Re: audiophile-sounds.eu : audiophile βινύλια σε καλές τιμές.

Η μπορει το μελος να συνεχισει να γραφει στο φορουμ ομορφα κι ωραια και ν ανοιξει θεματα σχετικα με τη μουσικη και γενικα οτι αλλο θελει , να συμμετεχει στα διαφορα νηματα, χωρις να κανει βεβαια διαφημιση.

Reaction score
17.401

Ή σταματάτε την τσάμπα διαφήμιση ή διαγράφεστε.
Διαλέξτε.

Αγριεμενος μου φαινεσαι...:121:

Αλλες εναλλακτικες δεν εχει?

Reaction score
17.401

Ευχαριστω σταθις.

Κι εσυ ετσι θ αγριευες?

Reaction score
51
Re: audiophile-sounds.eu : audiophile βινύλια σε καλές τιμές.

Μιά και το ίδιο έτερο post μεταφέρθηκε στις αγγελίες καταστηματων, αυτο παει στο recycle bin.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508