RED RING OF DEATH

Reaction score
1
Απάντηση: RED RING OF DEATH

Για λέτε ρε αστέρια.. που το πάω το μηχανάκι????????!
Κοιτα Αντωνη μας δεν μπορει ενα ενεργο μελος του avsite, να ειναι ντεμοντε! Και το xbox ειναι ντεμοντε!

Δωσ'το για παλιοσιδερα βρε αγορι μου και κανε ενα δωρο στον εαυτο σου και την οικογενεια σου. Αγορασε ενα PS3 να σωθεις! Και θα εισαι και μεσα στη μοδα.

:crazy_3:

Reaction score
0
Αντωνη αν σε κανει να αισθανθεις καλυτερα , να ξερεις οτι δεν εισαι μονος σε σε αυτον τον κοσμο που τα τραβαει αυτα :happy_9:
Εχτες το απογευμα ημουν με τον φιλο Plink σε ενα μαγαζι για κατι δουλειες και με το που μπηκαμε αντικρυσαμε αυτο το θεαμα και φυσικα πεθαναμε στα γελια. :cool_11:
Ειναι δυο σειρες προσεξτε και μαλλον του τελευταιου 15νθημερου :happy_8:

Οι φωτος ειναι απο το κινητο μου.....:crazy_2:

View attachment 10186

View attachment 10187

μα τι λες τώρα.. και λίγα είναι.. εγώ από εδώ και πέρα θέλω να καίγεται κάθε 1,5 έτη για να κάνω αναβάθμιση στο μοντέλο!!!!!!!!

Είδατε βρε ο Βασιλάκης!!!!!!!!!!!! και τον φάγατε τον άνθρωπο.. για όλα φροντίζει!!!!!!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: RED RING OF DEATH

Κοιτα Αντωνη μας δεν μπορει ενα ενεργο μελος του avsite, να ειναι ντεμοντε! Και το xbox ειναι ντεμοντε!

Δωσ'το για παλιοσιδερα βρε αγορι μου και κανε ενα δωρο στον εαυτο σου και την οικογενεια σου. Αγορασε ενα PS3 να σωθεις! Και θα εισαι και μεσα στη μοδα.

:crazy_3:
είμαι σίγουρος ότι σε είχαν δεμένο για να μη γράψεις σ αυτό το thread.. ρεμαλορέμαλο!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχααχαχα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988