Region hack για Samsung DVD-HD745;

Μηνύματα
25
Reaction score
0
Γνωρίζει κανείς κάποιο region-free hack για το Samsung DVD-HD745 (841 στις ΗΠΑ); Πήρα το player γιατί θεωρώ ότι προσφέρει πάρα πολλά για το κόστος του, αλλά μου είναι άχρηστο αν δεν σπάει, γιατί όλα τα δισκάκια μου είναι R1 (USA).

Έψαξα όπου ήξερα και δεν ήξερα στο internet, αλλά τίποτα. Πολλοί ρωτούν πώς σπάει, κανείς δεν γνωρίζει :cry:
 

Μηνύματα
2.679
Reaction score
5
Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι στην Ελλάδα πουλιούνται dvd players με περιορισμό περιοχής! Στην Κύπρο έχω την εντύπωση αν ψάξω για απείραχτο dvd player δεν θα βρω!

Υπομονή φίλε μου μέχρι να δημοσιευτεί κάτι και ελπίζω να είναι απλό ώστε να μπορείς να το μετατρέψεις μόνος σου.
 

Μηνύματα
25
Reaction score
0
Μην νομίζεις Αντώνη, και στην Ελλάδα ίδια είναι η κατάσταση: Έχουν περάσει από τα χέρια μου δύο ντουζίνες players (από γνωστούς και άγνωστους κατασκευαστές) και για όλα υπήρχε διαθέσιμο region hack μέσω του τηλεχειριστηρίου!

Γι'αυτό και για το 745 δεν είχα καν σκεφτεί να ψάξω hack εκ των προτέρων αφού θεωρούσα αυτονόητο ότι θα έσπαγε (όπως και δύο παλαιότερα Samsung μου άλλωστε). Άγνωστο γιατί η Samsung το επέλεξε, πάντως για τα 745/841 & 945/941 δεν υπάρχει τίποτα! :cry: :? :oops:
 


Μηνύματα
25
Reaction score
0
Ευχαριστώ για τα links Στέργιο. Τα hacks του Videohelp δυστυχώς δεν δουλεύουν. Ήταν τα πρώτα που είχα επισκευτεί και εγώ (και κάποια άλλα παρόμοιων μοντέλων, ελπίζοντας στην ομοιότητά τους).

Βλέποντας τώρα το πρώτο link, διαπιστώνω... εκ των υστέρων ότι δουλεύει. Και γράφω εκ των υστέρων γιατί χωρίς να έχω διαβάσει το συγκεκριμένο thread που ξετρύπωσες, είχα καταφέρει να "σπάσω" το player λίγες ώρες πριν συνδυάζοντας πληροφορίες (διαδικασίες & κωδικούς) από όσα site είχα ξεσκονίσει αυτές τις ημέρες.

Πράγματι η διαδικασία είναι όπως περιγράφεται στο link σου, και -κυρίως- αυτός είναι ο πολυπόθητος κωδικός: 57538. (Όχι 76884 κλπ).

Δημοσίευσα τη λύση και στο Videohelp που είναι η κύρια πηγή πληροφόρησης για πολύ κόσμο, ώστε πλέον οι κάτοχοι 745 να μην ταλαιπωρούνται ψάχνοντας :D

Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά![/b]
 

Μηνύματα
226
Reaction score
0
Θα ήθελα να μάθω, αν δεν σαν είναι κόπος, τις εντυπώσεις σας από το συγκεκριμένο player. Από ό,τι έχω δει είναι το οικονομικότερο player που έχει έξοδο DVI και ταυτόχρονα αναπαράγει DVD-AUDIO και SACD .
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.644
Μηνύματα
2.868.766
Members
37.941
Νεότερο μέλος
timurakhmetov
Top