RELOOP HA-210 made in china?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
απο πλευρας προενισχυτη ειναι κατι απλο βασισμενο στην πεπατημενη με ολοκληρωμενα 5532 5534 και 4558 τα οποα ειναι σε γενικες γραμμες οτι βαζουν ολοι οι φτηνιαρηδες κινεζουρες ....

αυτα
Μωρέ και κάποιοι Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι τα χρησιμοποιούν στα στάδια εξόδου Cd player των 3000 ευρώ.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
τα 5532 5534 αλλα και 4558 4560 δεν ειναι κακα ολοκληρωμενα .... σιγουρα ομως τα κατασκευαζουν πλεον δεκαδες κατασκευαστες για τοιυς οποιους δεν ξερουμε τιποτα πιστεψε με απο τσιπακι σε τσιπακι υπαρχουνπολλες διαφορες ....

για παραδειγμα εβγαλα 4558 απο ενα στρατιωτικο μηχανημα που επεσε στα χερια μου απο τον ΟΔΔΥ εφτιαξα ενα buffer με αυτο και κυριολεκτικα επαθα πλακα .... απλα πλεον δεν ξερουμε τι ειναι αυτο που αγοραζουμε

οσο για τον grundig πραγματι ειναι λιγος για αυτα τα ηχεια αλλα μην νομιζεις οτι ο reloop θα ειναι κατα πολυ μεγαλυτερος ...σιγουρα θα ειναι πιο δυναμικος δεν ειμαι σιγουρος αν θα ειναι το ιδιο ποιοτικος ...

μια φτηνη επιλογη για μακραν περισσοτερα γκαζια σε μια λογικη τιμη και με καλη ποιοτητα ηχου αλλα οχι και τοσο καλη ποιοτητα κατασκευης ειναι o behringer Α500 νομιζω ...ο μικροτερος

αυτα απο μενα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: RELOOP HA-210 made in china?

τα 5532 5534 αλλα και 4558 4560 δεν ειναι κακα ολοκληρωμενα .... σιγουρα ομως τα κατασκευαζουν πλεον δεκαδες κατασκευαστες για τοιυς οποιους δεν ξερουμε τιποτα πιστεψε με απο τσιπακι σε τσιπακι υπαρχουνπολλες διαφορες ....

για παραδειγμα εβγαλα 4558 απο ενα στρατιωτικο μηχανημα που επεσε στα χερια μου απο τον ΟΔΔΥ εφτιαξα ενα buffer με αυτο και κυριολεκτικα επαθα πλακα .... απλα πλεον δεν ξερουμε τι ειναι αυτο που αγοραζουμε

οσο για τον grundig πραγματι ειναι λιγος για αυτα τα ηχεια αλλα μην νομιζεις οτι ο reloop θα ειναι κατα πολυ μεγαλυτερος ...σιγουρα θα ειναι πιο δυναμικος δεν ειμαι σιγουρος αν θα ειναι το ιδιο ποιοτικος ...

μια φτηνη επιλογη για μακραν περισσοτερα γκαζια σε μια λογικη τιμη και με καλη ποιοτητα ηχου αλλα οχι και τοσο καλη ποιοτητα κατασκευης ειναι o behringer Α500 νομιζω ...ο μικροτερος

αυτα απο μενα
Ο behringer ειναι τελικος ενισχυτης.Καποιος μου ειχε πει οτι αυτοι οι ενισχυτες για να αποδωσουν σωστα μπασα πρεπει να δυναμωσουν αρκετα, ενω εγω συνηθως ακουω σε μετριες εντασεις.Α συν οτι δεν μπορω να συνδεσω τις υπολοιπες φετες απο το hifi cd radio kai eq....pickup...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: RELOOP HA-210 made in china?

Εξαιρετικό Woofer. Μήπως είναι το κλασικό τρίδρομο με mid θόλου το ηχείο σου?
Τι εννοεις? Το μεσαιο να προεξεχει στο κεντρο?Γιατι το δικο μου ετσι ειναι.

Reaction score
0
Απάντηση: RELOOP HA-210 made in china?

Τωρα που απεριψα τον reloop κοιταζω τον harman kardon 3490.Φαινεται καλο μηχανημα.Εσεις τι λετε?

Reaction score
0

Τωρα που θα παω θεσσαλονικη θα κοιταξω και αν καταληξω καπου....

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Αν το ηχείο σου έχει μια σωστή καμπίνα, έχει συναρμολογηθεί σωστά και με καλά υλικά στο κύκλωμα διαχωρισμού και τη καλωδίωση έχεις ένα πολύ καλό ηχείο που σίγουρα του αξίζει ένας καλύτερος ενισχυτής από αυτούς που κοιτάς.
Βάλε φωτογραφίες αν μπορείς.

Reaction score
0

Ο ηχος πριν καει ο grundig εσπερνε.....Βεβαια υστερουσε σε ισχυ γιατι μολις τον δυναμωνα πανω απο τα μισα αρχιζε να βγαζει λιγη παραμορφωση.Συνηθως δεν ακουω δυνατα μουσικη.Τωρα ψηνομαι να αγορασω τον harman kardon 3490.Πιστευεις οτι κι'αυτος δεν ειναι ανταξιος για τα ηχεια μου?.Εγω εχω ως μετρο συγκρισης τον grundig v310 που ο ηχος του ηταν πολυ καλος στα δικα μου αυτια.

Reaction score
0

ααα οσο για τα υλικα των ηχειων επειδη ειναι custom σε διαβεβαιωνω οτι ηταν απο τα καλυτερα της εποχης.Μιλαμε για σημερινα λεφτα κοντα στα 1000 ευρω

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
ασχετα απο το ποσο γκαζι εχει το ενα με το αλλο μηχανημα ο ηχος του γερμανικου θα ειναι παντα πιο γλυκος και προσφιλης για τον χρηστη με λιγο χρωμα αλλα ευχαριστο

Αντιστοιχα ο ΗΚ θα ειναι σφως πιο γκαζατος λιγο πιο στεγνος ( χωρις αυτο το γλυκο χρωμα ) αλλα απο την αλλη μερια πιο σαφης και πιο ακριβης

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.438
Re: Απάντηση: RELOOP HA-210 made in china?

Ο ηχος πριν καει ο grundig εσπερνε.....Βεβαια υστερουσε σε ισχυ γιατι μολις τον δυναμωνα πανω απο τα μισα αρχιζε να βγαζει λιγη παραμορφωση.Συνηθως δεν ακουω δυνατα μουσικη.Τωρα ψηνομαι να αγορασω τον harman kardon 3490.Πιστευεις οτι κι'αυτος δεν ειναι ανταξιος για τα ηχεια μου?.Εγω εχω ως μετρο συγκρισης τον grundig v310 που ο ηχος του ηταν πολυ καλος στα δικα μου αυτια.
Αν θέλεις να σου δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους θεωρώ πως πρέπει να ανέβεις λιγάκι.

Reaction score
0
Καλά παιδιά ότι και να λέτε εγώ τον ενισχυτή αυτόν δεν τον αλλάζω για κανένα λόγο του έχω 2 ηχεία sony ss-rg440 και παίζει πολύ καλά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.110
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON