exile
Videocameras
- Reaction score
- 4.517
Moνο οι γνωμες των Ιδρυτικων Στελεχων .."βαραινουν" στο club...
Δωδωνης?μόνο ΔΩΔΩΝΗΣ!!!!
μια 40αρα είναι πιο ρεαλίστρια..[/B]η οποία βαραίνει εδώ μέσα απ' ότι έχω καταλάβει!!! χμμμ Οπότε μόνο μία 30άρα τον θέλει έτσι τον άντρα/?!!!
άπαπαπαπα ... αρπάζεστε εύκολα εσείς!!!!Moνο οι γνωμες των Ιδρυτικων Στελεχων .."βαραινουν" στο club...
Tερη σε βλεπω χωρις σπιτι!!!!Δωδωνης?
Εισαι σιγουρη οτι εχεις μονο ενα παιδι? :142::142::142:
ρε μλκ!!!!!!!!!!!!!!! :204: :204: :204: :204:Δωδωνης?
αυτό το λέω με σιγουριά! ΝΑΊ .. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!!!!!!! (οι μανάδες που έχουν περισσότερα από ένα παιδί ... τους δίνουν Δωδώνη μόνο???)Δωδωνης?
Διαλογο προσωπικα με ΚΑΤΩΤΑΤΑ ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗΝ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ!!!άπαπαπαπα ... αρπάζεστε εύκολα εσείς!!!!
Είμαι ρεαλίστρια! Και πολύ μάλιστα! Απλά με παρέσυρε ο Τέρης εκείνη τη μέρα ...! Το δικαιούμαι μία φορά ... έτσι δέν είναι?μια 40αρα είναι πιο ρεαλίστρια..
σέβομαι την άποψή σας ...!Διαλογο προσωπικα με ΚΑΤΩΤΑΤΑ ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗΝ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ!!!
Κατωτατα θα γινουν οταν γινουν μελη.Διαλογο προσωπικα με ΚΑΤΩΤΑΤΑ ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗΝ ΜΕΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ!!!
Δέν εκμαιεύσατε τίποτα απ' ότι δέ θα έλεγα από μόνη μου!τελικά ήταν πιο εύκολο από εκκλησία άρη μου...
Μ' αρεσει η ...εκπαιδευση σου...:137::137::137::137:τελικά ήταν πιο εύκολο από εκκλησία άρη μου...
Οι μαναδες που εχουν περισσοτερα απο ενα παιδι δεν τους δινουν ΚΑΝ ΦΕΤΑ eleni.αυτό το λέω με σιγουριά! ΝΑΊ .. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!!!!!!! (οι μανάδες που έχουν περισσότερα από ένα παιδί ... τους δίνουν Δωδώνη μόνο???)
αυτές είναι οι ΤΣΙΠΗΔΕΣ μανάδες Τέρη!!!!!Οι μαναδες που εχουν περισσοτερα απο ενα παιδι δεν τους δινουν ΚΑΝ ΦΕΤΑ eleni.
πίστεψε με ,.. δε θέλεις να αρχίσω να εκμαιεύω eleni...Δέν εκμαιεύσατε τίποτα απ' ότι δέ θα έλεγα από μόνη μου!