REMALIA club

Reaction score
0
είχε συννεφιά με πολύ ζέστη. Δέ με χάλασε βέβαια .. αρκεί να έλειπε αυτή η απαίσια άμμος που υπάρχει στην ατμόσφαιρα!!!!

Καιρός για εξορμήσεις λοιπόν ....!!!!!!!!

Reaction score
3
Απάντηση: REMALIA club!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

@Ρεγκουνας

Χτες νομίζω ότι επιτέλους άκουσα και εγώ 35kHZ
Δεν το γράφω στη HiEnd διότι θα αρχίσουν πάλι τις ίδιες βλακείες που λένε στον κύριο πρόεδρο, αυτόν το τόσο καλό, γλυκό και δημοκρατικό άνθρωπο, τον αυτοδημιούργητο (όπως και να τα φτιάξεις τα λεφτά, είτε με χειρωνακτική δουλειά, είτε με επιτυχημένες επενδύσεις και η καλή προίκα επιτυχημένη επένδυση είναι, είναι δική σου δημιουργία έεεεεετσιιιι;!;!) τον άνθρωπο που έχει πάει το HiEnd στην Ελλάδα μπροστά (μπροστά σε τι, δε γνωρίζω αλλά είναι σίγουρα μπροστά!).
Τεσπά...
Ήμουν χτες σε μια παρέα και νομίζω ότι άκουσα: "Οι νυχτερίδες ακούνε 35 kHz".
Δε φαντάζεσαι τη χαρά μου. Σε ένα χώρο με φοβερό θόρυβο και χωρίς να προσπαθήσω πολύ άκουσα το: "35 kHz". Φίλε μου από τότε είμαι πραγματικά χαρούμενος, νιώθω άλλος άνθρωπος.:137:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: REMALIA club!

@Ρεγκουνας

Χτες νομίζω ότι επιτέλους άκουσα και εγώ 35kHZ
Δεν το γράφω στη HiEnd διότι θα αρχίσουν πάλι τις ίδιες βλακείες που λένε στον κύριο πρόεδρο, αυτόν το τόσο καλό, γλυκό και δημοκρατικό άνθρωπο, τον αυτοδημιούργητο (όπως και να τα φτιάξεις τα λεφτά, είτε με χειρωνακτική δουλειά, είτε με επιτυχημένες επενδύσεις και η καλή προίκα επιτυχημένη επένδυση είναι, είναι δική σου δημιουργία έεεεεετσιιιι;!;!) τον άνθρωπο που έχει πάει το HiEnd στην Ελλάδα μπροστά (μπροστά σε τι, δε γνωρίζω αλλά είναι σίγουρα μπροστά!).
Τεσπά...
Ήμουν χτες σε μια παρέα και νομίζω ότι άκουσα: Οι νυχτερίδες ακούνε 35 kHz.
Δε φαντάζεσαι τη χαρά μου. Σε ένα χώρο με φοβερό θόρυβο και χωρίς να προσπαθήσω πολύ άκουσα το 35 kHz. Φίλε μου από τότε είμαι πραγματικά χαρούμενος, νιώθω άλλος άνθρωπος.
Είσαι άσχετος, είρωνας και θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Απλά τους ένοιωσες στο κορμί σου τους 35. Πως τολμάς να λες ότι άκουσες χωρίς το ειδικό τεστ; Σε παρακαλώ...

Να κανεις το τεστ πρώτα και το ξανασυζητάμε :138:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: REMALIA club!

Απλά τους ένοιωσες στο κορμί σου τους 35.
:428: :428: :428:

Τι θες να πεις με το ένοιωσα στο κορμί μου τους 35.
Sorry δηλαδής αλλά μέχρι 2 έχω νοιώσει, δεν είμαι και επαγγελματίας :422:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: REMALIA club!

:428: :428: :428:

Τι θες να πεις με το ένοιωσα στο κορμί μου τους 35.
Sorry δηλαδής αλλά μέχρι 2 έχω νοιώσει, δεν είμαι και επαγγελματίας :422:
συνεχίζεις να φέρνεις αντιρήσεις άπειρα wannabe-χαιεντά;;; Θες να βγάλω το σπαθί του σαμουράι και να γίνει εδώ χαμός;;;

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: REMALIA club!

συνεχίζεις να φέρνεις αντιρήσεις άπειρα wannabe-χαιεντά;;; Θες να βγάλω το σπαθί του σαμουράι και να γίνει εδώ χαμός;;;
:413:
Τςςςςςςςςςςς... τώρα :412:

Ασαπέρα κουφάλογο :410:

Reaction score
0
Απάντηση: REMALIA club!

Και είμαι μόνος είμαι μόνος είμαι μόνος μου.

Τέλειον.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.421
Members
38.558
Νεότερο μέλος