- Reaction score
- 0
Τέρη ... δέ μου μιλάς πιά?????
Κάθε καλοκαίρι ... σχεδόν κάθε βράδι για έξοδο! Έχω να πάω βέβαια στο Αρκούδι 5 χρόνια τουλάχιστον!!! Φαντάσου ότι αντί να πάω σε κανένα νησί το καλοκαίρι που ερχόμουν Ελλάδα ... την έβγαζα εκεί τριγύρω. Καταπληκτικά είχα περάσει!Αρκουδι?
Σουπερ !!
Ειχα παει το Πασχα του 2006!
Ειναι κι αυτο το σουπερ μαγαζι στην παραλια....Κάθε καλοκαίρι ... σχεδόν κάθε βράδι για έξοδο! Έχω να πάω βέβαια στο Αρκούδι 5 χρόνια τουλάχιστον!!! Φαντάσου ότι αντί να πάω σε κανένα νησί το καλοκαίρι που ερχόμουν Ελλάδα ... την έβγαζα εκεί τριγύρω. Καταπληκτικά είχα περάσει!
ΑΥΤΟ το μαγαζί ... !!! Προσπαθώ να θυμηθώ το όνομα .... αλλά μου διαφεύγει!!!Ειναι κι αυτο το σουπερ μαγαζι στην παραλια....
Απο πανω ψαρακια και τσιπουρα και απο κατω beach bar!!
ma den xerei kalos ellinikos to black boy....:137:Εισαι σιγουρος για την ορθογραφια σου?:137::137::137:
http://travel.diadiktyo.net/ionio/greek/
Παλι διορθωσεις θα κανω!!Ο ερασιτεχνικός σταθμός που σου ανέφερα πρίν ... ηταν ο ΙΛΙΣ fm. Τον είχε ένας φίλος τότε ... είχε χρειαστεί τη βοήθειά μου ... και εγώ έβγαλα το ψώνιο μου!
σε είδα που μπήκες ... και δέν χαιρέτησες!!!!Πως θα σου μιλησω αν δεν ειμαι εδω?
αργω ακομα....τα αλητακια κοιμουνται....:608::608:Τολη ,εφαγες?
η καλυτερα σταματησες να τρως?
sorry ... από βιασύνη το έγραψα έτσι ...!!!Παλι διορθωσεις θα κανω!!
ΗΛΙΣ εκ της αρχαιας Ηλιδος!!
Τον ειχα γνωρισει καποτε.
Παρακαλω να μην επαναληφθει!sorry ... από βιασύνη το έγραψα έτσι ...!!!
Μα ειμαστε!Μπραβο παιδια.
Σε λιγο θα βγειτε και συγγενεις !!! :143::143:
μου αρέσουν οι διορθώσεις ... ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!Παρακαλω να μην επαναληφθει!
Ειμεθα club των αρχων και των τυπων!!
:405::405::405::405::405::405::405: