exile
Videocameras
- Reaction score
- 4.517
Θα'λεγε κανεις πως ενδιαφερει ...
Σαν chat αλλοτινων εποχων...
Καταντια Γερων ...
Καταντια Γερων ...
.... ναί .. και άλεσέ μου καλά τη φρουτόκρεμα ...! Μή μας κάτσει και τίποτα στο λαιμό!!!θα πεις πόσο??????
να φέρω σαλιάρα?????
Θα'λεγε κανεις πως ενδιαφερει ...
Καταντια Γερων ...
σε αυτή την ηλικία .... ενδιαφέρει πολύ η ... επαλήθευση!!!! Επιβεβαίωση ...Θα'λεγε κανεις πως ενδιαφερει ...
Καταντια Γερων ...
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε................ :204: :204: :204: :204: :204:Kαι τα σκουληκια ξετρελλαινονται για φρουτα...
με έχει πληγώσει ... δέ μου μιλάει πιά!!! Μπαίνει και ούτε που χαιρετάει ...!!!Το Γίδι μας που είναι????????????
δάνεισε του λίγα λεφτά.. θα το εκτιμήσει..με έχει πληγώσει ... δέ μου μιλάει πιά!!! Μπαίνει και ούτε που χαιρετάει ...!!!
Ζηλευει που γουσταρεις το Αιμα μου ,τον Βασιλια ..........................................και τον Δαναομε έχει πληγώσει ... δέ μου μιλάει πιά!!! Μπαίνει και ούτε που χαιρετάει ...!!!
μα αφού δέν κάνει κάτι για εμένα ... ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΗΣ!!!!Ζηλευει που γουσταρεις το Αιμα μου ,τον Βασιλια .......και τον Δαναο
και αυτον τον αφησες απ΄εξω .
ναι. .. αλλά τίμιος Τσίπης!!!!!!!!μα αφού δέν κάνει κάτι για εμένα ... ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΗΣ!!!!
δέν αλλάζει το αποτέλεσμα!! Αστο .. μήν το ζορίζεις!!!ναι. .. αλλά τίμιος Τσίπης!!!!!!!!