REMALIA club

Reaction score
0
Ελα εσυ εδω και θα δουμε ποιος ειναι ευκαιρια για ποιον

... δέν τό'πιασα αυτό!!!!!! Θεωρείς τον εαυτό σου ΕΥΚΑΙΡΙΑ?? χμμμμ αυτοπεποίθηση στα ύψη βλέπω ...! Δέν είν' κακό!!!

Reaction score
4
Μην λεμε πολλα λογια Νικο. Εγω εδω ειμαι και ξερει που εργαζομαι.
Αν θελει μπορει να περασει για ενα CRASH TEST !!!

Reaction score
0
τώρα εγώ γιατί είμαι σίγουρη ότι ο Τραπεζικός ... ψάχνει σχετική εικόνα να ποστάρει?????????????????

Reaction score
4
Πραγματικα αυτοι που διαχειριζονται το google θα εχουν απορησει πραγματικα με τον six και με τα keywords που χρησιμοποιει στις εικονες !!! :143::143::143:

Reaction score
4
Οι αχινοί για παράδειγμα, αναπαράγουν ακολουθώντας με απόλυτη ακρίβεια τον σεληνιακό κύκλο. Στην Ινδία, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, πιστεύεται πως το φύλο του παιδιού καθορίζεται από τη φάση της Σελήνης που υπήρχε τη μέρα της σύλληψης. (Θυμάμαι και τη γιαγιά μου να έλεγε κάτι τέτοιο!) Οι γεννήσεις αυξάνουν κατά την πανσέληνο και τη νέα σελήνη, όπως ισχυρίζονται και οι Ναβάχο. Υπάρχουν περισσότερες κυήσεις, γιατί όπως λένε, αυξάνεται η σεληνιακή έλξη στο ενάμνιο υγρό. Αξιοσημείωτο είναι πως μια έρευνα σε 250.000 τοκετούς έδειξε πως η διάρκεια της κύησης είναι ακριβώς εννιά σεληνιακούς μήνες (265,8 μέρες), οπότε το ανθρώπινο σύστημα αναπαραγωγής ακολουθεί σεληνιακό χρόνο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.578
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani