- Reaction score
- 4
Οσο καλη και να εισαι σε αυτο, το δικο μου το παζλ δεν θα μπορεσεις να το φτιαξεις ποτε !!!ά ρε Ρίτσα τί άφησες πίσω σου ... και πρέπει να συναρμολογήσουμε!!!
Οσο καλη και να εισαι σε αυτο, το δικο μου το παζλ δεν θα μπορεσεις να το φτιαξεις ποτε !!!ά ρε Ρίτσα τί άφησες πίσω σου ... και πρέπει να συναρμολογήσουμε!!!
Το καλοκαίρι Χανιά ... έκλεισε!!!!Γιατι διαφερουν σε γευσει απο τους αλλους αχινους?
SeguraΓιατι διαφερουν σε γευσει απο τους αλλους αχινους?
... θα δώ ... όταν το επιχειρήσω!!!!Οσο καλη και να εισαι σε αυτο, το δικο μου το παζλ δεν θα μπορεσεις να το φτιαξεις ποτε !!!
Με παζλ σε αποπλανησαν μικρε ?Οσο καλη και να εισαι σε αυτο, το δικο μου το παζλ δεν θα μπορεσεις να το φτιαξεις ποτε !!!
Κομματια. Κομματια σαν την σπανακοπιτα οπως λεει και ο Αναξ. :116:... θα δώ ... όταν το επιχειρήσω!!!!
Μα τόσος πόνος ... τόσο κομμάτια η καρδιά????
θα χρειαστουν για τα οστρακα....:137:ντοτόρε.. έχουμε και νυστέρια.. έλα!!!!!!!!!
Με παζλ σε αποπλανησαν μικρε ?
Eιναι bonus για να κανει πιο γρηγορα την δουλεια τουείναι πολύ "ψιλά" ....!!!! Δέν ασχολείται με αυτά!
Eιναι bonus για να κανει πιο γρηγορα την δουλεια του
Τελικα θα πατε Κρητη το καλοκαιρι?
εγώ είπα ότι θα πάω ...! θα έρθεις μαζί?? Για αχινούς θα πάμε!Τελικα θα πατε Κρητη το καλοκαιρι?
Ολο λογια εισαι ...εγώ είπα ότι θα πάω ...! θα έρθεις μαζί?? Για αχινούς θα πάμε!
Καταλαβα ...φρόνιμα... πάω για ύπνο!
φρόνιμα... πάω για ύπνο!