panosop
Συστημικός
- Reaction score
- 668
Απάντηση: Renault Laguna ή Cevrolet Cruze ?
μόλις επέστρεψα απο την επίσκεψη στην Honda...
Ειδον... και το Insight αλλά και το καινούργιο υβριδικό Civic...
Στο Insight αισθάσθηκα λιγουλάκι σαν το Captain Kirk...!!!
Εχει τόσα ηλεκτρονικά συστηματα που μουρθε να πώ στο πωλητη
«Διακτίνισέ με, Σκόττυ»...:137:
H full εκδοση είναι στα 22.000 ευρώ και περιλαμβάνει τα πάντα, μέχρι pads στο τιμόνι για αλλαγή ταχυτητων...!!!
Star Trek σας λέω...
Ειναι με τον κινητήρα στα 1300 cc και τον ηλεκτροκινητήρα αντίστοιχα. Οι μπαταρίες με εγγύηση εφ'ορου ζωης βρίσκονται πίσω και κάτω απο την ρεζερβα.
Εκείνο που με ξενισε είναι οτι αφού ρυθμισα το κάθισμα για τις "δικές" μου διαστάσεις , δοκίμασα να κάτσω πίσω αλλα ήμουν με γερμένο κεφάλι... Ηταν λίγο χαμηλά...
Είδα και το Civic Hybrid στα 24.390 ευρω, ήταν πιο "αυτοκίνητο"... αλλά ξεφευγουμε πλέον και στα χρήματα, ακόμη λίγα και παίρνω BMW...
Καλή η υβριδική τεχνολογία αλλά είναι ακόμη ακριβή...
Θα κοιτάξω και το SΚODA, αντε να δουμε που θα καταλήξω... :140:
μόλις επέστρεψα απο την επίσκεψη στην Honda...
Ειδον... και το Insight αλλά και το καινούργιο υβριδικό Civic...
Στο Insight αισθάσθηκα λιγουλάκι σαν το Captain Kirk...!!!
Εχει τόσα ηλεκτρονικά συστηματα που μουρθε να πώ στο πωλητη
«Διακτίνισέ με, Σκόττυ»...:137:
H full εκδοση είναι στα 22.000 ευρώ και περιλαμβάνει τα πάντα, μέχρι pads στο τιμόνι για αλλαγή ταχυτητων...!!!
Star Trek σας λέω...
Ειναι με τον κινητήρα στα 1300 cc και τον ηλεκτροκινητήρα αντίστοιχα. Οι μπαταρίες με εγγύηση εφ'ορου ζωης βρίσκονται πίσω και κάτω απο την ρεζερβα.
Εκείνο που με ξενισε είναι οτι αφού ρυθμισα το κάθισμα για τις "δικές" μου διαστάσεις , δοκίμασα να κάτσω πίσω αλλα ήμουν με γερμένο κεφάλι... Ηταν λίγο χαμηλά...
Είδα και το Civic Hybrid στα 24.390 ευρω, ήταν πιο "αυτοκίνητο"... αλλά ξεφευγουμε πλέον και στα χρήματα, ακόμη λίγα και παίρνω BMW...
Καλή η υβριδική τεχνολογία αλλά είναι ακόμη ακριβή...
Θα κοιτάξω και το SΚODA, αντε να δουμε που θα καταλήξω... :140: