Replica watches αξίζουν???

Reaction score
47
σε ερωτήσεις μου για τα ρολόγια απο τι υλικό ειναι φτιαγμένα τι μηχανισμούς έχουν και αν εχουν εγγυηση μου απάντησε αυθημερόν τα εξής:
Dear Fotis Bougadakis

Glad to see you, I am Ben.

They are as the original , sapphire - gold and water resistant!

Swiss mechanism ,familiar with original one

We guarantee for 6 months !

Before Christmas, we provide you with: 5%-20% discount and free Christmas gift MontBlanc Pen P-M12 .

Of course, compare with market price, you will find you saved more than 30% .

However, your watch is so high quality and wonderful !

For 2 watch, you can get 10 discount and free P-M12 .

Reaction score
1.846
Απάντηση: Re: Replica watches αξίζουν???

Αυτό δεν μ' αρέσει:
... Glad to see you, I am Ben ...
Τι θα πει Μπεν, χωρίς επώνυμο, Έχετε κάνει μαζί φαντάροι;
Μακριά, μπορεί να μη σου φάει λεφτά, αλλά μπορεί το ρολόι να είναι μέτριο έως κακό.

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Re: Replica watches αξίζουν???

Αυτό δεν μ' αρέσει:

Τι θα πει Μπεν, χωρίς επώνυμο, Έχετε κάνει μαζί φαντάροι;
Μακριά, μπορεί να μη σου φάει λεφτά, αλλά μπορεί το ρολόι να είναι μέτριο έως κακό.
δεν έχεις άδικο για αυτο το ψάχνω αν δεν νιώθω 100% σιγουρος δεν προχωρω σε αγορά
Αυτο το ben και μένα μου φενεται παραξενο
απλα για την ποιοτητα έχω μια αποδειξη οπως είχα αναφερει και προηγουμενως ότι η ποιοτητα ηταν απιστευτη

η απάντηση του για τον αν χρησιμοποιει paypal

Dear Fotis Bougadakis

Of course, we accept paypal.

Our paypal accout is [email protected]

But no discount, ship cost is 20 euro.
Yours friend
Ben

του στέλνω επίσης νεο mail για το πως κάποιος να νιώθει ασφαλείς όταν δεν υπάρχουν τηλέφωνα, διευθυνσεις κτ.λ.
καταλαβαινω βεβαια τον λόγο αλλα πως θα κατοχυρωθω και εγω?

Reaction score
181
Δεν ψάχνεις κανενα αλλοδαπο πωλητη εδω περα... τόσοι κυκλοφορουν.. και εχεις δυνατοτητα και για epitopio ελεγχο του προιοντος και για...discount.

Reaction score
0
Ανεξάρτητα απ' την απόφαση να αγοράσει κάποιος, θα τοποθετηθώ μόνο ως προς το αντικείμενο:
Πιστεύω οι μηχανισμοί δεν είναι το ευαίσθητο σημείο τους. Εκεί που "χάνουν" είναι η κάσα. Πχ αν το ρολόϊ είναι μαύρο με ασημί (πχ Bulgari), σε λίγο καιρό το μαύρο φεύγει και εμφανίζεται χρυσαφί.
Αν είναι "ατσάλι/χρυσό" (πχ Rolex), το χρυσό ασπρίζει και γίνεται σαν το υπόλοιπο. Εννοείται ότι η χρήση που τους γίνεται, είναι η ίδια όπως στα αυθεντικά (νερό, σαπούνι, θάλασσα κλπ).
Ισως άν κάποιος θέλει να αγοράσει, προτιμώτερο είναι να διαλέξει ένα μοντέλλο ενός χρώματος (προτείνω το ασημί).

Reaction score
2.586
Eγω κατανοω απολυτως οτι καποιος θελει να φοραει ενα ρολοι που του αρεσει εμφανισιακα χωρις να πουλησει το νεφρό του και το σπιτι του.
Απο εκει και περα, η υποθεση replica εχει σαφέστατα ενα ρισκο (μια καλη ρεπλικα μπορει να ακολουθηθει απο μια κακη ή ο πωλητης ανα πασα ωρα και στιγμη μπορει να εξαφανιστει),αλλα τουλαχιστον το ποσο που καλεσαι να ρισκαρεις ειναι πολυ-πολυ μικρότερο.
Να το κάνουμε λίγο πιό ...λιανά αυτό (το bold);
Αν δηλαδή έιχαν ένα γνήσιο rolex xxx θα του άλλαζαν το όνομα σε MastroMitsos Watches Co.? Δε νομίζω...

Άλλο λέει ένα ακριβό ρολόϊ στο χέρι μου: "κύττα μάγκα αυτό που ΕΓΩ φοράω/κρατάω/τρώω/πηδάω (με την καλή έννοια...:116:)" ΕΣΥ δεν μπορείς ΑΡΑ κάνε στην πάντα! Δεν είμαστε ίσα κι όμοια!

Προσοχή παιδιά μη σας καταλάβουν όμως γιατί ...μόλις χάσατε 200 ευρώ!:107:

Και γιά την κλοπή των παραπάνω απόψεων μπορείτε να διαβάσετε το "The Theory of the Leisure Class". Έχει μεταφραστεί και στα Ελληνικά: "Η Θεωρία της Αργόσχολης Τάξης". Γραμμένο γύρω στο 1920 από τον Thorstein Veblen.

http://xroads.virginia.edu/~hyper/VEBLEN/veblenhp.html

Reaction score
1
Απάντηση: Replica watches αξίζουν???

ενας φιλος μου εχει ηδη αγορασει 5-6 τετοια ρολαγια ρεπλικες. ειναι πολυ ευχαριστημενος και μου λεει θα ξαναγοραζε. προσωπικα μου αρεσουν περισσοτερο τα protrek της casio αλλιως θα το σκεφτομουν κ γω!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Replica watches αξίζουν???

Καλημερα!,
τελικα αγορασες το ρολοι από την εν λογω "εταιρία"? Αν ναι, άξιζε τον κόπο τελικά?

Reaction score
6
Προσωπικά πιστεύω ότι καμία απομίμηση δε μπορεί να αντικαταστήσει το αυθεντικό.

Ένας γνωστός μου είχε αγοράσει ένα αυθεντικό baume & mercier. Σε ένα ταξίδι του στην Tαϋλάνδη πήγε σε ένα κατάστημα με απομιμήσεις. Η πωλήτρια κατάλαβε αμέσως ότι είναι αυθεντικό από το κούμπωμα!:111: Αυτό φανερώνει πως οι απομιμήσεις μπορεί όντως να είναι πιστευτές στους μη ειδικούς.

Το ζήτημα είναι αν μπορεί να είναι ένας "λάτρης" ρολογιών ευχαριστημένος από την απομίμηση. Εγώ προσωπικά δε θα ήμουν. Γι' αυτό το λόγο προτιμώ να αγοράσω ένα ρολόι αυθεντικό των 200ευρώ για παράδειγμα, παρά ένα ιμιτασιόν των 20000.:109:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Replica watches αξίζουν???

σε ερωτήσεις μου για τα ρολόγια απο τι υλικό ειναι φτιαγμένα τι μηχανισμούς έχουν και αν εχουν εγγυηση μου απάντησε αυθημερόν τα εξής:
Dear Fotis Bougadakis

Glad to see you, I am Ben.

They are as the original , sapphire - gold and water resistant!

Swiss mechanism ,familiar with original one

We guarantee for 6 months !

Before Christmas, we provide you with: 5%-20% discount and free Christmas gift MontBlanc Pen P-M12 .

Of course, compare with market price, you will find you saved more than 30% .

However, your watch is so high quality and wonderful !

For 2 watch, you can get 10 discount and free P-M12 .
Πάντως είναι φανερό πως το παλικάρι δεν το κατέχει το εγγλέζικο. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Θυμάμαι παλιότερα ένας γνωστός μου είχε πάρει απομίμηση ρολόι και είχε γεμίσει ο καρπός του σπυριά, μιας και το μέταλλο οξειδωνότανε, δεν θυμάμαι πόσο καιρό μετά του πήρε για να θεραπευτεί. Βέβαια μια ρέπλικα των 300 ευρώ ίσως (θα έπρεπε) τουλάχιστον να έχει καλύτερα μέταλα και έναν αξιοπρεπή μηχανισμό. Καλή τύχη με την αγορά σου.

Reaction score
1
Απάντηση: Replica watches αξίζουν???

οταν εκανα ενα ταξιδι σιγκαπουρη αγορασα 2 ρεπλικες στην τιμη των 10 ευρω η μια μετα απο σκληρο παζαρι στην chinatown.
Ακομα και σημερα δουλευουν αψογα.....(ξεχασα να πω οτι ειναι αυτοματα και τα 2) και δεν χανουν ουτε δευτερολεπτο.....

αν θυμαμαι καλα η <<μαρκα>> ειναι patek phillip......

απλα λουρακια να αγοραζα στην αθηνα πιο πολλα θα εδινα.

εννοειται μετα απο 2 χρονια περιστασιακη χρηση το φινιρισμα τους ειναι οπως την πρωτη μερα.....το ενα μαλιστα εχει και διάφανη πλάτη και βλεπεις τον μηχανισμο του (ΕΤΑ)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.090
Members
38.648