- Reaction score
- 1

Τι να τα κανεις τα ζομπι οταν εχεις τετοια φρικια? Θα γουσταρα να παιζω παντως και ως Κουγιας ή να ειναι ενας απο τους λυσσασμενους κακους!
ειναι το καλυτερο game ever....αλλα απο αναβολη σε αναβολη παει....και με εχει εκνευρισει...τωρα λαενε για 13 μαρτιου 2009 realised dayΔε λέω, αλλά και πάλι με χαλάει που δεν έχει jombies...
Γιατί ρε συ, αυτά που θα μας σκοτώνουν :136: τί είναι; Θες τα κλασσικά που περπατάνε σαν μούμιες;Δε λέω, αλλά και πάλι με χαλάει που δεν έχει jombies...
Πρόκειται για παιχνίδι πολύ πιο χαμηλού επιπέδου από το RE5.Alone In The Dark 5
Fucking Hell το θέλω!Η εν λόγω έκδοση θα κοστίζει 12.800 Yen (104€) και θα περιέχει αντίτυπο του τίτλου, art book, ένα USB drive σε σχήμα χημικού φιαλιδίου και τσαντάκι για τον ώμο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του για Ευρώπη και Αμερική παραμένει η ίδια -13 Μαρτίου.
Πόσο κάνει δηλαδή???:137::137:To usb ειναι ολα τα λεφτα.
102 ευρω :138:Πόσο κάνει δηλαδή???:137::137:
Άρα το παιχνίδι σκέτο θα έχει 2 ευρώ ε?????102 ευρω :138:
Πλακα πλακα αυτο το παιχνιδι το περιμενω πως και πως.Άρα το παιχνίδι σκέτο θα έχει 2 ευρώ ε?????
:602::602:
Αν σου πω ότι είμαι των κλασσικών RE, τι θα πεις???Πλακα πλακα αυτο το παιχνιδι το περιμενω πως και πως.
Επος θα ειναι.
Θα πω περιμενε να το δουμε και να το κρινουμε :137:Αν σου πω ότι είμαι των κλασσικών RE, τι θα πεις???
Καλά...και το HALO 3 άργησε και ήταν....Θα πω περιμενε να το δουμε και να το κρινουμε :137:
Για να αργει τοσο κατι καλο μου μυριζεται.