- Reaction score
- 0
παιδες μηπως γνωριζεται ποια ειναι η επισημη αντιπροσωπεια της CAPCOM εδω στην Ελλαδα? και με ποιο τροπο οποιος θελει..... να το εχει στις 13 Μαρτιου που κυκλοφορει ..... στα χερια του:107:
οκ thanks my friend :107:Κάνε επίσης ένα pre order στον Παπασωτηρίου.
Έχει τύχει να μου φέρει παιχνίδι μια μέρα νωρίτερα από την κυκλοφορία του. Στρη χειρότερη, θα στο φέρει 13!!
Καλορίζικο και καλόπαιχτο. Γιατί δεν το γυρίζεις σε Resident evil 4 χειρισμό από τα options?? Θα σε βολέψει καλύτερα!!λοιπον το παιχνιδι το εχω απο χθες στα χερια μου ...μεαω του Πλαισιο....ειναι φοβερο..τα γραφικα δεν παιζονται..αλλα τα μειον ειναι ο χειρισμος του (βεβαια αυτο συνηθιζεται) και οι σφαιρες..τελειωνουν πολυ γρηγορα..και τα ζομπι ειναι τοσα πολλα..μα τοσα πολλα...:133:
Υπαρχει επιλογη ?Καλορίζικο και καλόπαιχτο. Γιατί δεν το γυρίζεις σε Resident evil 4 χειρισμό από τα options?? Θα σε βολέψει καλύτερα!!
Ναί ρε!!!!Υπαρχει επιλογη ?
Μπουχαχαχαχχαχαχ :142:Ναί ρε!!!!
Φαντάσου πόσο σίγουροι ήταν για της επιτυχία του χειρισμού του!!!:125::125:
Διαφωνώ, αν το κρίνεις σαν shooter είναι μετριότατο.Με χαλάει, που έχει ξεφύγει τελείως από τη φιλοσοφία των Resident Evil. Ίσως η Capcom έπρεπε να το ονομάσει αλλιώς. Με χειρισμό RE5 δεν παίζεται το παιχνίδι. Με χειρισμό RE4 κάτι πάει κι έρχεται. Η κάμερα είναι πάντως απαράδεκτη, τα γραφικά απίστευτα!!!!! Ένα πολύ καλό shooter, αλλά ΟΧΙ Resident Evil....