- Reaction score
- 4
Ειναι νωρις ακομη να ξερουμε.Ξέρουμε αν βγει playable demo??
Μπορει ομως αλλα οχι πιο νωρις απο φθινοπωρο.
Ειναι νωρις ακομη να ξερουμε.Ξέρουμε αν βγει playable demo??
Εμενα δεν ηρθε ποτέ απο Αγγλια :141:Κάλλιο αργά παρά ποτέ (το έχω από το Δεκέμβριο...) το ξεκίνησα χθες. Είναι πολύ νωρίς για εντυπώσεις γιατί έπαιξα μόνο το εισαγωγικό επίπεδο αλλά θα γράψω μέσα στη βδομάδα και αφού προχωρήσω.
Σου έκαναν refund? Εμένα το play.com μου έχασε το Prince of Persia αλλά τουλάχιστον πήρα τα λεφτά μου πίσω.Εμενα δεν ηρθε ποτέ απο Αγγλια :141:
Περιμενω....Σου έκαναν refund? Εμένα το play.com μου έχασε το Prince of Persia αλλά τουλάχιστον πήρα τα λεφτά μου πίσω.
Σε σχεση με το πρωτο ?Αργώ... γιατί δεν έχω ενθουσιαστεί. Πάνω που πάω να μπω στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού έρχεται ένα βαρετό/εκνευριστικό κομμάτι και με προσγειώνει. Πρέπει να πλησιάζω προς το τέλος πάντως οπότε και θα γράψω πιο αναλυτικές εντυπώσεις.
Μέχρι τώρα μέτρια πράγματα πάντως. Πολύ κατώτερο από Gears 2 και CoD5, για να δούμε αν θα φτιάξει μέχρι το τέλος αλλά δεν το πολυβλέπω.
Είχα ξεκινήσει σεντονοειδή απάντηση αλλά έπεσε το router λόγω μιας μείωσης της τάσης και την έχασα ... :141:Σε σχεση με το πρωτο ?
Online εχεις μπει?
Όχι, καθόλου. Έχουν κάνει συγκεκριμένες επιλογές σχεδιασμού και gameplay που απλά δε δουλεύουν σωστά κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον.Σαν να παραβιαστηκαν να το βγαλουν δηλαδη.
Να το σωσω λεγοντας οτι εριξαν το μεγαλυτερο βαρος στο online ?:142:Όχι, καθόλου. Έχουν κάνει συγκεκριμένες επιλογές σχεδιασμού και gameplay που απλά δε δουλεύουν σωστά κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον.
Το online λένε όλοι ότι είναι καλό, όπως και το co-op.Να το σωσω λεγοντας οτι εριξαν το μεγαλυτερο βαρος στο online ?:142:
Παντως πειρα δεν εχουν απο FPS οπως και να το κανουμε. Μαλλον το RFOM τους εκατσε.
To πρωτο το θεωρω παρα τα γραφικα του ενα αρκετα καλο παιχνιδι.
Υπομονη 5-10 μερουλες. :137:Το online λένε όλοι ότι είναι καλό, όπως και το co-op.
Για να μην είμαι υπερβολικός δεν είναι κακό παιχνίδι σε καμία περίπτωση, είναι άνω του μέσου όρου και σίγουρα καλύτερο από το πρώτο αν εξαιρέσεις μερικά εκνευριστικά σημεία. Απλά οι απαιτήσεις έχουν αλλάξει και το περίμενα καλύτερο.
Ακριβώς :116:Υπομονη 5-10 μερουλες. :137:
Κάνω quote τον εαυτό μου γιατί είμαι @#$5 τα άτομα :138:Επιγραμματικά, στα περισσότερα σημεία είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο. Τα γραφικά είναι σαφώς βελτιωμένα αν και δεν έχουν συνοχή. Σε 1-2 στιγμές σου πέφτει το σαγόνι ενώ σε άλλες είναι απογοητευτικά. Γενικά πάντως το παιχνίδι έχει πολλούς διαδρόμους, όπως και το πρώτο.
Τα καλύτερα όπλα επιστρέφουν όλα ενώ έχουν προστεθεί και κάποια καινούρια που είναι απίστευτα. Αλλά λόγω του περιορισμού πλέον στα 2 κάποια δεν τα βρίσκεις όσο συχνά θα ήθελα (π.χ. το Auger που πυροβολά μέσα από τοίχους).
Οι Chimera είναι περίπου όπως στο πρώτο παιχνίδι, χαμηλό επίπεδο health, μέτρια ΑΙ αλλά σου έρχονται κατά σμήνη. Το άλλο άκρο σε σχέση με το Gears ή ιδίως το Killzone ως προς αυτό.
Τα bosses είναι σχετικα απογοητευτικά εκτός από ένα ως τώρα αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα στο τέρας τύπου Cloverfield που έδειχναν τα trailers.
Γενικά στα χαρτιά δείχνει ότι θα είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο αλλά κάπου δεν δένει η συνταγή σωστά. Το κυριότερο είναι ότι κάποια σημεία είναι τόσο βαρετά ή εκνευριστικά που χαλάνε εντελώς την εικόνα. Επίσης δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μεγάλες/ανοιχτές μάχες ενώ η ιστορία ως τώρα δε βγάζει κανένα νόημα. Μικρό παράπονο ομολογουμένως αλλά μου άρεσε η αφήγηση που είχε το πρώτο, έπρεπε να την είχαν κρατήσει.
Online δεν έχω μπει καθόλου, ούτε co-op.