Return to the House on Hounted Hill (2007)

Reaction score
1
Σπάνια τα sequel είναι καλύτερα από τις πρώτες ταινίες.Εδώ όμως έχουμε μιά εξαιρετική σπλατεριά, κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερη και από την πρώτη ταινία.Δεν μου φάνηκε παράξενο γιατί μόλις είδα στα credits το όνομα του Βίκτορ Γκαρσία στη θέση του σκηνοθέτη μου έφυγε η απορία.Ο τύπος έχει εξελιχθεί σε μαίτρ του σπλάτερ θρίλλερ και αυτή ήταν η πρώτη του ταινία στο Χόλυγουντ.Μας έχει δώσει επίσης το Mirros 2 πέρισυ και περιμένουμε και το Hellraiser:Revelations του χρόνου :116: ...

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για σενάριο, ερμηνείες κλπ κλπ, δεν με ενδιαφέρουν σε τέτοιου είδους ταινίες.Το δυνατό χαρτί της είναι τα απίθανα εφέ, το αίμα που ρέει άφθονο, οι γρήγορες σκηνές τρόμου...Το δισκάκι είναι αρκετά πλούσιο σε έξτρα, ενώ δίνει τη δυνατότητα αν παραλείψουμε συγκεκριμένες σκηνές να αλλάζει το τέλος της ταινίας κατά βούληση !
Το τράνσφερ είναι εξαιρετικό με απίθανα "μαύρα", αφού σχεδόν όλη η ταινία μετά το πρώτο 15λεπτο είναι θεοσκότεινη, ενώ η DTS HD MSTR μπάντα αποδίδει τους χώρους τέλεια και σε κάνει να κατουριέσαι πάνω σου !

Σπλατερόφιλοι ομοϊδεάτες σπεύσατε για 7 δολλάρια απ' το αμέρικα !! Δυστυχώς δεν υπάρχουν υπότιτλοι στα γνωστά site οπότε θα κάνω έναν κόπο παραπάνω να το μεταφράσω μόνος μου by MadPax Productions Λίμιτεντ :116:

Reaction score
1
Απάντηση: Return to the House on Hounted Hill (2007)

Last edited by a moderator:

Reaction score
1

Ετοιμοι και οι υπότιτλΕς :116:

Reaction score
1.392

Μήπως θα μπορούσες φίλε μου να μου στείλεις τους υπότιτλους? το e-mail μου είναι [email protected] .
Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik