"Review"-εντυπώσεις για το Κ750i.

V

VIDEOMIX

Guest
Exω στα χέρια μου το Κ750 του θείου.  :roll:
(θα του το παραδώσω αύριο)
Θα σας πω τις πρώτες μου εντυπώσεις απο το κινητό. Επίσης για όσους είχαν τον "μπαμπά" του Κ750,  (Κ700) θα γράψω τις διαφορές των 2.

Ανοίγωντας την συσκευασία, βλέπεις αμέσως πως η SONYERICSSON, έχει σοβαρευτεί πολύ απο το παρελθόν οπου οι 2 εταιρίες ήταν χωριστές.
Ενα πλήρες πακέτο λοιπόν, με όμορφο HANDS FREE-στερεοφωνικά ακουστικά, κάρτα μνήμης 64mb,ειδικό καλώδιο USB, και ενας δίσκος με λογισμικό κλπ ο οποίος ονομάζεται PC Suite.
Tα υπόλοιπα του πακέτου ειναι τα κλασσικά απαραίτητα που έχει κάθε τηλέφωνο.
Αντικρύζωντας την συσκευή, ένοιωσα την εντύπωση μιας στιβαρής, γεμάτης αλλα και όμορφης συσκευής. Παρ'όλο που ειναι VL, έχει το λογότυπο αρκετά διακριτικό και κομψό, πράγμα που με εξέπληξε ενθυμούμενος το παρελθόν. (βέβαια ενα V.L. κουβαλάει και τα γνωστά αρνητικά του παρελθόντος που απ'ότι ξέρω ορισμένα ξεπερνιώνται. mp3 and themes)
Γυρνώντας το στην πίσω πλευρά του, βλέπεις το κάλυμα της φωτογραφικής μηχανής και τα 2 λεντάκια φωτισμού. Τα χρώματα του μαύρου μπροστά και πίσω σε συνδιασμό με το ασημί στα πλάγια και στην φωτ.μηχανή-κάλυμα, του δίνουν αλλο ενα + στην εντύπωση εξωτερικά.
Ανάβωντάς το, παρατηρείς την ποιότητα που απορρέει απ'την παλέτα χρωμάτων. 262000!!!
Πλήκτρα με υπέροχη υφή και αμεσσότητα, στιβαρά πολύ καλύτερα απο του Κ700 και απο του..... 6230 που έχω δίπλα μου. :wink:
Οταν σύρεις το πορτάκι πίσω, αμέσως μπαίνει σε λειτουργία φωτογραφικής και το πλήκτρο κλείστρου αναβοσβήνει διακριτικά με εναν κάτασπρο φωτισμό. (θα σας αρέσει όταν το δείτε.)  :wink:
Το ηχείο του ειναι πολύ καλύτερο απο του Κ700 και έχει ποιοτικές υψηλές συχνότητες.

Υ.Γ. Συνεχίζω σε λίγο. Θα σας δείξω και φώτος.

V

VIDEOMIX

Guest
και συνεχίζω. 8)
Το μενού του, πλούσιο, με βελτιωτικές κινήσεις σε κουσούρια του προκατώχου του.
Ποικιλία σε επιλογές σε όλους τους τομείς, κάνει πολύ ευέλικτο αφήνωντάς μας να μπορούμε να το διαμορφώσουμε στα γούστα μας. Σε θέματα ήχων, εικόνων, βίντεος και πολλα άλλα.
Το πρόβλημα για παράδειγμα του Κ700 στο θέμα των ήχων στα μηνύματα, δεν υπάρχει πιά. Επιλέγουμε οποιονδίποτε εμείς θέλουμε. Το Τ9 ειναι άψογο και εμπλουτισμένο. Σταματάω τώρα, διοτι ο κάτωχος θα πρέπει να μας πει και αυτός κατιτοίς. όλα εμείς θα του τα πούμε; :twisted:
Συνεχίζω τώρα με φωτογραφίες.

Η συσκευασία-περιεχώμενα.

V

VIDEOMIX

Guest
Η πίσω πλευρά και με κλειστό το κάλυμα της φωτ.μηχανής.

Και με ανοικτό.

V

VIDEOMIX

Guest
Μπροστινή όψη (φλάς) ___________________________________ Μπροστινή όψη (χωρίς φλάς)

V

VIDEOMIX

Guest
Και οι φωτογραφίες που.... περιμένατε. Απο το ίδιο το κινητό.
(Τις έχω μικρύνει σε διαστάσεις). Επιτέλους ενα κινητό που βγάζει φώτος σε ικανοποιητικό μέγεθος.

Με το φλασάκι. :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βρε συ , καινουργιο κινητο θα παρω εγω η μεταχειρισμενο? :lol:

Μπραβο σου Θανο , εξαιρετη δουλεια :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Βρε συ , καινουργιο κινητο θα παρω εγω η μεταχειρισμενο? :lol:

Μπραβο σου Θανο , εξαιρετη δουλεια :wink:
Ε, η Μύκονος θέλει Design. :roll:
Υπόψην, αύριο ειναι εορτή του πατέρα και κάποιοι την περνάνε με βόλτες στην Μύκονο!!! :twisted:

Υ.Γ. Ευχαριστώ. 8)

Reaction score
1
Περιμένουμε εντυπώσεις για μπαταρία και σίγμα μικρό τελικό,κουσούρια δηλαδή του μπαμπά του.

V

VIDEOMIX

Guest
Xθές το πήρα και εγώ. Οχι σε βόιδα λάιβ.
Λεπτομέρειες, όταν το δουλέψω λίγες μέρρες.
Τώρα του παιρνάω ήχους, θέματα, κλπ.

Reaction score
0
Μετά από μια εβδομάδα συμβίωσης ένα θα πω καταπληκτικό και μακράν το καλύτερο σε θέμα φωτο... we have a winner και υποθέτω best seller…

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.873
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.