Review: EMM Labs CDSA SE Stereo SACD Player

Μηνύματα
239
Reaction score
49
Tidal η αρχική σου τοποθέτηση είναι πολύ ενθαρρυντικη άλλαξε στην πορεία από ότι καταλαβαίνω. Χωρίς να θέλω να βγω εκτός θέματος η γνώμη μου είναι ότι τα ψηφιακά δεν μπορούν να συγκριθούν με την ποιότητα ενός καλογραμμένου cd .
 

Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.842
Reaction score
34.081
Η αρχικη του τοποθετηση ειναι του 2007, ακριβως 14 χρονια πριν.
Απο τοτε τα ψηφιακα εχουν αναβαθμιστει απιστευτα χρονο με το χρονο κι ειδικα τα dac , η τεχνολογια προχωραει οπως επισης κι οι δικες μας εμπειριες και set up.
 

Μηνύματα
9.771
Reaction score
1.823
Μάλλον δεν προσέξατε την ημερομηνία του προηγούμενου ποστ.

Σε 14 χρόνια αλλάζουμε γνώμη και για μη δυναμικές καταστάσεις, πόσο μάλλον για κάτι όπως η τεχνολογία των ψηφιακών που από χρόνο σε χρόνο κάνει άλματα.

Βεβαια για κάποιους το βυνίλιο και το cd είναι ότι καλύτερο, και 200 χρόνια να περάσουν.:laugh:
 

Μηνύματα
3.764
Reaction score
6.732
Όχι. Αν δώσεις ένα σεβαστό ποσο για να πάρεις CD player σήμερα πρέπει να έχει αν μη τι άλλο μια είσοδο. Το CDSA το είχα αγοράσει καινούργιο το 2008 νομίζω, με τα σημερινά δεδομένα δεν αξίζει ηχητικά ποσο μάλλον χωρίς είσοδο.

Οχι. Ότι συλλογή και να έχεις είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό της παγκόσμιας μουσικής.

Οχι. Βγάζοντας από το παιχνίδι τα μηχανικά σφάλματα ενός transport μπορείς πλέον να παίξεις πολύ καλύτερα απο stream.
Χωρίς να διαφωνώ τελείως με αυτή την άποψη γιατί και εγώ προσωπικά ακούω μουσική μόνο από streaming ενώ όταν θέλω να κάνω ακρόαση ακούω μόνο από βινύλιο θα ήθελα να μου εξηγήσεις το σκέλος με τα μηχανικά σφάλματα των transports διότι φαντάζομαι ότι όταν μας έρχεται άϋλο από τέτοιες πλατφόρμες είναι από κάποιους υπολογιστές - server ,οπότε τι να λέμε, εκεί και αν γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος από σφάλματα και θορύβους.
Γενικότερα αυτό που θέλω να πω είναι ότι οκ και εγώ το λατρεύω σαν παροχή αλλά μην το θεοποιούμε μόνο και μόνο λόγω ευκολίας ε; ;)
 

Μηνύματα
947
Reaction score
2.990
Δεν αξίζει, αν θυμάμαι καλά δεν έχει ούτε ψηφιακή είσοδο.
Τι να την κάνεις την ψηφιακή είσοδο σε μηχάνημα 14ετίας απ΄ την στιγμή που... "η τεχνολογία των ψηφιακών από χρόνο σε χρόνο κάνει άλματα" ?
.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.310
Μηνύματα
2.858.153
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top