Reviewers και περιοδικά

Reaction score
3
Τσαντουλής Βασίλης said:
Σπύρο μου Είσαι κατά 50% εύστοχος (όσον αφορά στον εντοπισμό των ονομάτων)!
Με αφορμή την αναφορά σου στο πραγματικά καλό Ιταλικό περιοδικό υποβάλλω το ερώτημα: Ποιος απολύτως πρωτοκλασάτος Ιταλός reviewer πήρε "δωράκι" ένα ζευγάρι πανελάκια και τεστάρισε τα ηχεία κατατάσσοντας τα στην υψηλότερη ηχητική κλάση ;

p.s. να ετοιμάζεσαι για την ακρόαση που είχες εκδηλώσει επιθυμία!
Βασίλη, εν πρώτοις, Χρόνια Καλά και ό,τι ποθείς (ξέρω, ένα σετ ενισχυτικά για τα Summit...) να το έχεις!

Κατά δεύτερον, πιάστηκα αδιάβαστος στις ερωτήσεις σου. Ευτυχώς που υπάρχει ο άλλος Βασίλης, ο Χουρμουζιάδης (πού χάθηκες, βρε θηρίο Kill Bill;!) και μάς άνοιξε τα μάτια, γιατί εγώ τουλάχιστον περί άλλα ετύρβαζα...

Όσον αφορά στον Ιταλό δοκιμαστή, ελπίζω να μην εννοείς τον Luccio Cadeddu, γιατί δε θα το αντέξω...

Τέλος, για την ακρόαση που λέγαμε, είμαι έτοιμος εδώ και πολύ καιρό: just say when...//;-)

Reaction score
298
Ο Άτκινσον την κουνάει την αχλαδιά? Το πνίγει το κουνέλι? Τη γυρνάει τη φρυγανιά? Τον πονάν' τα παλληκάρια? Αρνούμαι να το πιστέψω. Αφού έχει και γένια ο άνθρωπος :p :lol:

Reaction score
250
Φίλτατε Συνονόματε Βασίλη Χουρμουζιάδη

Είσαι μεγάλος Γάτος !

Εξυπακούεται ότι για ευνόητους λόγους δεν αποδέχομαι τίποτε από τα παραπάνω !

Εξυπακούεται ότι τα προσωπικά δεδομένα και οι ιδιαιτερότητες του καθενός είναι

ιερός τόπος που πρέπει να αντιμετωπίζεται με συγκεκριμένη προσοχή και δεοντολογία

όταν αφορά στην κακώς εννοούμενη επιρροή στην λειτουργία της audiophile αγοράς !

Αυτές δε οι ιδιαιτερότητες δεν πρέπει να θίγονται όταν δεν ξεφεύγουν

από το αυστηρά προσωπικό επίπεδο!

i)Οι πληροφορίες μου είναι από πρώτο χέρι μέσα από εκτενή συζήτηση δια ζώσης

με πλήθος λεπτομερειών με τον "αυτοκράτορα"....

ii)Εχοντας καλές προσωπικές διασυνδέσεις με αντιπροσώπους και κάποιους

κατασκευαστές στην Αγγλία κατά καιρούς άκουσα πολλά με επαρκή στοιχεία για τον εν λόγω

Αγγλο reviewer

iii)Ξέρω πολλούς ψαγμένους που την πάτησαν και την πατάνε αν και είναι υποψιασμένοι και καχύποπτοι !

Reaction score
250
Σπύρος Κωστόπουλος said:
Βασίλη, εν πρώτοις, Χρόνια Καλά και ό,τι ποθείς (ξέρω, ένα σετ ενισχυτικά για τα Summit...) να το έχεις!

Κατά δεύτερον, πιάστηκα αδιάβαστος στις ερωτήσεις σου. Ευτυχώς που υπάρχει ο άλλος Βασίλης, ο Χουρμουζιάδης (πού χάθηκες, βρε θηρίο Kill Bill;!) και μάς άνοιξε τα μάτια, γιατί εγώ τουλάχιστον περί άλλα ετύρβαζα...

Όσον αφορά στον Ιταλό δοκιμαστή, ελπίζω να μην εννοείς τον Luccio Cadeddu, γιατί δε θα το αντέξω...

Τέλος, για την ακρόαση που λέγαμε, είμαι έτοιμος εδώ και πολύ καιρό: just say when...//;-)

Σπύρο μου
0) Σε ευχαριστώ για τις ευχές!

1) Δεν είναι ο Luccio !

2) Ενισχυτικά ήδη έχω στα χέρια μου .......

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.345
RDoherty said:
Ο ¶τκινσον την κουνάει την αχλαδιά? Το πνίγει το κουνέλι? Τη γυρνάει τη φρυγανιά? Τον πονάν' τα παλληκάρια? Αρνούμαι να το πιστέψω. Αφού έχει και γένια ο άνθρωπος :p :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523