Reviews για το Touch HD

Reaction score
3
Απάντηση: Reviews για το Touch HD

Με το "σωστή αναλογία σε φωτογραφίες" αναφέρομαι στην αναλογία που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Κι αυτή σίγουρα δεν είναι το 4:3. Το 16:9 είναι πιο κοντά σε αυτή.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Reviews για το Touch HD

Με το "σωστή αναλογία σε φωτογραφίες" αναφέρομαι στην αναλογία που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Κι αυτή σίγουρα δεν είναι το 4:3. Το 16:9 είναι πιο κοντά σε αυτή.
Αυτή είναι μεγάλη κουβέντα.
Το κάδρο στη φωτογραφία αλλάζει, όπως αλλάζει και στον κινηματογράφο. Αλλά γενικά τηρείται το παραδοσιακό κάδρο 2:3, του 35mm φίλμ, η παρόμοια. Τα τόσο wide κάδρα δεν συνηθίζονται. Και οπωσδήποτε δεν χαρακτηρίζονται ως "σωστά".

Reaction score
3

Δεν ξέρω τι είναι σωστό από πλευράς τεχνικής αλλά, όταν το ανθρώπινο μάτι βλέπει περισσότερο σε πλάτος και λιγότερο σε ύψος, είναι λογικό να είναι πιο σωστό να έχουμε μια εικόνα με περισσότερο πλάτος και λιγότερο ύψος, παρά μια εικόνα με σαν αυτή του 4:3.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Reviews για το Touch HD

Δεν ξέρω τι είναι σωστό από πλευράς τεχνικής αλλά, όταν το ανθρώπινο μάτι βλέπει περισσότερο σε πλάτος και λιγότερο σε ύψος, είναι λογικό να είναι πιο σωστό να έχουμε μια εικόνα με περισσότερο πλάτος και λιγότερο ύψος, παρά μια εικόνα με σαν αυτή του 4:3.
Αν υπολογίσεις και τα άκρα του οπτικού πεδίου στα οποία βλέπουμε με την περιφερειακή όραση, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε πάντα τι υπάρχει εκεί, έχεις δίκιο. Το κέντρο του οπτικού πεδίου δεν είναι καθόλου wide και γι' αυτό και συνήθως είναι προτιμότερο το 3:2 (το 4:3 είναι κάτι που έφεραν μαζί τους οι μικρές ψηφιακές)

Reaction score
3

Ούτως ή άλλως είναι θέμα και προσωπικού γούστου.
Και για να μην ξεφύγουμε από το παρών θέμα, θα έλεγα ότι καλό θα ήταν να βάζουν στα κινητά και την επιλογή του 16:9.
Άλλωστε είναι κρίμα να βλέπεις πλάγιες μπάρες στην τηλεόρασή σου, όταν βλέπεις μια φωτό αναλογίας 4:3.
Τότε ο καθένας θα μπορεί να επιλέξει την αναλογία που του αρέσει ή αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο θέμα που πρόκειται να φωτογραφήσει.

Reaction score
164
Αυτό γίνεται πολύ απλά με το να καδράρεις σε 4:3 ή 3:2 έχοντας στο μυαλό σου το 16:9. Ένα crop μετά και καθάρισες.

Reaction score
175
Απάντηση: Re: Reviews για το Touch HD

Πάντως το συγκεκριμένο κινητό μου έχει γίνει πλέον απαραίτητο. Κάθε μέρα που περνάει αισθάνομαι και πιο πολύ ότι έχω ένα πανίσχυρο εργαλείο στα χέρια μου.
Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που είχα το οποίο με έχει καλύψει απόλυτα.
Χμμμ

Σαν ipod το δοκιμασες;

Reaction score
11
Oχι καθόλου, γενικά δεν έχω περάσει καθόλου μουσική μέσα, μόνο σαν ραδιόφωνο.

Δεν σου άρεσε ο ήχος? Υπάρχουν κάτι βελτιωτικά προγραμματάκια...

Reaction score
175

Oχι καθόλου, γενικά δεν έχω περάσει καθόλου μουσική μέσα, μόνο σαν ραδιόφωνο.

Δεν σου άρεσε ο ήχος? Υπάρχουν κάτι βελτιωτικά προγραμματάκια...

Αν μου αρεσε ο ηχος;

:607::608:

Παρεα με τον Η/Κ 355 εδεσε και εβγαλε καταπληκτικο ηχο. Ενα βισματακι να βρουμε ομως γιατι δεν αντεχω τις μοντες πια :142:

Reaction score
2
Μήπως χρειάζεσαι κάτι τέτοιο:

Το είχα πάρει και εγώ και δούλευε μια χαρά.

Από εδώ.

Κόστος 6$ και μεταφορικά 5$.Ψάξτο λίγο το site έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματάκια!

Reaction score
239
ειναι το ιδιο, απλα το τζακ σου θα το βαλεις εκει, αντι στην εισοδο των ακουστικων. λογικα θα ακουγετε και καλυτερα

Reaction score
175

ειναι το ιδιο, απλα το τζακ σου θα το βαλεις εκει, αντι στην εισοδο των ακουστικων. λογικα θα ακουγετε και καλυτερα
Πως ειναι το ιδιο. Το τζακ θα παει στα ακουστικα και τα rca στον avr.

Reaction score
2
Οπότε εσύ θέλεις κάτι τέτοιο:

Ακριβούτσικό αλλά είμαστε high end.:142::142:
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Φυσικά μπορείς να βρεις κάτι αντίστοιχο με κόστος κάτω των 10 ευρώ σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών...

Reaction score
175

Οπότε εσύ θέλεις κάτι τέτοιο:

Ακριβούτσικό αλλά είμαστε high end.:142::142:
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Φυσικά μπορείς να βρεις κάτι αντίστοιχο με κόστος κάτω των 10 ευρώ σε οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών...
Αυτο θελω.

Reaction score
2
Αρα γιατί να μην πάρεις απευθείας ένα Jack->2XRCA και να πάρεις και αντάπτορα και καλώδιο RCA έχοντας περισσότερες απώλειες?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος