RIAA - τόση βλακεία πια???

Reaction score
14

Είναι γνωστό το κυνηγητό που κάνει η RIAA σχετικά με την παράνομη διακίνηση μουσικής στο διαδίκτυο. Ήδη πάνω από 20.000 αγωγές έχουν γίνει κατά απλών χρηστών από την αρχή της λειτουργίας της. Σε μία από τις τελευταίες αγωγές που έκανε, και συγκεκριμένα κατά του Jeffrey Howell, από το Scottsdale της Αριζόνας, η εταιρεία λέει ότι είναι παράνομο για κάποιον που νόμιμα έχει αγοράσει ένα CD, να μεταφέρει αυτή την μουσική στον υπολογιστή του. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της εταιρείας αναφέρει ότι τα mp3 που έφτιαξε ο Howell στον υπολογιστή του από το νόμιμα αγορασμένο cd είναι παράνομα αντίγραφα από υλικό με copyright.

Μήπως ήρθε η ώρα να καταργήσουμε τις συλλογές από mp3 πoυ έχουμε στον υπολογιστή μας, από τα νόμιμα αγορασμένα cd? Και εκείνο τον mp3 player που αγόρασα τι να τον κάνω τώρα? Σίγουρα αυτή η υπόθεση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.....

περσισσότερα απο το Washington Post: http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/12/28/AR2007122800693.html

Σχόλιον: Σε λίγο προβλέπω η κυνηγός RIAA... να γίνει κυνηγημένη.... από τις εταιρίες που κατασκευάζουνε Mp3 Players και εκεί να δείτε τι γέλιο θα πέσει μετά!!

Reaction score
2
Re: RIAA - τόση βλακεία ποιά???

Νταξ, οι ανθρωποι εχουν παθει ψυχωση ετσι...

Reaction score
14

ψύχωση είναι πολύ ευγενική λέξη και απορώ πώς βρήκες τόση ευγένεια να εκφραστείς. Αν δεν είμασταν στο κόσμιο αυτό φορουμ θα είχα γράψει τόσες βρισιές όσες δεν εχω πεί σε όλη μου την ζωή μαζεμμένες.

Ξέρεις πόσα mp3 απο δικά μου CD και βινύλια εχω φτιάξει? Γιατί? Γιατί θέλω να τα ακουώ όλα.... ανάλογα με το κέφι μου. Θέλω να ψάχνω ενα κομματι με τον τίτλο του και να το βρίσκω σε 10" και όχι σε δέκα ώρες, αφού εχω φάει τα χέρια μου απο την σκόνη των CD...! επίσης πόσα παιδικά DVD (με ZOYZOYNIA) εχω ripparei στον σκληρό για να μπορώ να τα προβάλω στην κορη μου κατά το δοκούν και όποτε εκείνη τα θέλει? Επίσης DVD και CD που να μην είναι κόπια δεν δίνεται στις κόρες μου ποτέ των ποτών... αφού 9/10 φορές γίνονται frisbee ή σουβερ για τα ποτήρια τους, ή ακόμα και skateboard, τσουλήθρες....!!! Και θέλει η RIAA να μου πεί τι θα κάνω με τα δισκάκια μου.... στολίδια στο δενδρο θα τα βάλω και θα γράψω επάνω "RIAA is playing it asistola"...!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Η άποψή μου αρχίζει με τις λέξεις "δουλειά δεν είχε ο..."

Reaction score
77
Απάντηση: RIAA - τόση βλακεία πια???

Μετρήστε τα mp3 στο σκληρό σας για να δούμε πόσο θα κοστίσει το μαλλί...
(black humor)

Φίλος λέει ότι έχει 110.000 mp3, επί $9.250=$ 10.175.000
Ωχ, ζαλίστηκα.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: RIAA - τόση βλακεία πια???

Μετρήστε τα mp3 στο σκληρό σας για να δούμε πόσο θα μας κοστίσει...
(black humor)
βαράω πτώχευση... αμεσα!!!!!:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

ΥΓ 9000 δολλάρια ανα τραγούδι... ουτε να "πηγαινες ολονυχτία" με την καλλιτέχνη δεν θα σου κόστιζε τόσο....!!!

Reaction score
1.213
Δεν φοβαμαι τιποτα...εχω συνδεσει τους σκληρους μου με εκρηκτικους μηχανισμους ....διαθετω και τηλεχειρισμο....θα πεσω μαχομενος

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520