Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.863
Απάντηση: Re: Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

τελικα του φτασε το χρημα του γερμαναρα οποτε τωρα κανουμε το σταυρο μας να δουμε τι θα στειλει!!! :)

Mια ασχετη απορια ρεσεις τωρα που το σκεφτομαι.... Οταν στειλεις ενα χρηματικο ποσο μεσω paypal υπαρχει καποια προμηθεια που πληρωνει καποιος απ τους δυο??

ρωταω γιατι εκανα μια αγορα μεσω ebay αλλα αυτος εχεις δηλωσει οτι η πληρωμη θα γινει χερι με χερι. Εχω δε το χα παρει χαμπαρι πανω στη φουρια μου οποτε μετα που τον ρωτησα δεχτηκε κ μου στειλε το εμαιλ του για πληρωμη μεσω paypal. Αλλα στο τελικο ποσο χρεωσεις μου βαλε κ αλλα 5 ευρουλακια κ καλα οτι η χρεωση του paypal! Ρωταω γιατι ειχα την εντυπωση αλλα αλλη μια φορα που ειχα στειλει ενα ποσο δε μου χε ζητησει κατι ο παραληπτης.... Μηπως ειναι κανα λαμογιο ή εχει τα δικια του????
Το πέιπαλ έχει χρεώσεις, όπως και οι πιστωτικές, συνήθως οι πληρωμές με αυτά επιβαρύνονται επιπλέον. Συνήθως χρεώνουν ένα 2,5-3% έξτρα (τα καταστήματα εννοώ) για πέιπαλ.

Reaction score
89
ετσι κ αλλιως στην συναλλαγη που εκανα δε φαινεται πουθενα οτι εχει γινει αγορα μεσω ebay ή καποιου αλλου καταστηματος. Ιδιωτης προς ιδιωτη ηταν η συναλλαγη απλα στην αιτιολογια εγραψα οτι προκειται για αγορα. Γιαυτο εχω τη περιεργεια αν υπαρχει χρεωση ή οχι.

Reaction score
89
αγορινες για μια αποστολη απο Γερμανια μιας κ εχω επιλογη μεταξυ Hermes και DHL, εχετε καποια προτιμηση ή να παω με τους κιτρινιαρηδες της DHL :) ???

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.637
Απάντηση: Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

Εάν και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν tracking numbers και σου δίνουν την επιλογή για παραλαβή κατ' οίκον, νομίζω ότι το μόνο κριτήριο είναι το κόστος.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Ricardo και αξιοπιστια... πανε μαζι???

Εάν και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν tracking numbers και σου δίνουν την επιλογή για παραλαβή κατ' οίκον, νομίζω ότι το μόνο κριτήριο είναι το κόστος.

τελικα διαλεξα την dhl και ας ηταν 1.5 ευρω ακριβοτερη. Απ οτι μου πε κ ο αποστολεας απο προσωπικη εμπειρια χιλιες φορες καλυτερη οι κιτρινιαριδες!! :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.100
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος