- Reaction score
- 78.788
Ανάλογα το ποσό χρεώνει το PayPal νομίζω.
Το πέιπαλ έχει χρεώσεις, όπως και οι πιστωτικές, συνήθως οι πληρωμές με αυτά επιβαρύνονται επιπλέον. Συνήθως χρεώνουν ένα 2,5-3% έξτρα (τα καταστήματα εννοώ) για πέιπαλ.τελικα του φτασε το χρημα του γερμαναρα οποτε τωρα κανουμε το σταυρο μας να δουμε τι θα στειλει!!!
Mια ασχετη απορια ρεσεις τωρα που το σκεφτομαι.... Οταν στειλεις ενα χρηματικο ποσο μεσω paypal υπαρχει καποια προμηθεια που πληρωνει καποιος απ τους δυο??
ρωταω γιατι εκανα μια αγορα μεσω ebay αλλα αυτος εχεις δηλωσει οτι η πληρωμη θα γινει χερι με χερι. Εχω δε το χα παρει χαμπαρι πανω στη φουρια μου οποτε μετα που τον ρωτησα δεχτηκε κ μου στειλε το εμαιλ του για πληρωμη μεσω paypal. Αλλα στο τελικο ποσο χρεωσεις μου βαλε κ αλλα 5 ευρουλακια κ καλα οτι η χρεωση του paypal! Ρωταω γιατι ειχα την εντυπωση αλλα αλλη μια φορα που ειχα στειλει ενα ποσο δε μου χε ζητησει κατι ο παραληπτης.... Μηπως ειναι κανα λαμογιο ή εχει τα δικια του????
ζιζικακηη εισαι τρεελαα με τη κοκκινη φανελα!!!
Εάν και οι δύο υπηρεσίες προσφέρουν tracking numbers και σου δίνουν την επιλογή για παραλαβή κατ' οίκον, νομίζω ότι το μόνο κριτήριο είναι το κόστος.