Ricardo.gr

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Προ 3 ετων ειχα "κλεισει" μεσω του ricardo.grμια τηλεοραση LG 42" σε ακρως δελεαστικη τιμη (360€!). Κατεθεσα τα χρηματα στον Μποζατσιδη Ελευθ. (romanticgr για οσους θελουν να τον βρουν στο σάητ) και...παπαλα τουβου! Μαζι με μενα και καμια 15αρια αλλοι σε διαφορα ποσα/ειδη, που νομισαμε πως βρηκαμε την καλη ευκαιρια. Αλλα ο τυπος (που "επαιζε" με παραεισαγωγες) μολις μαζεψε λιγο χρημα (μεχρι τοτε ηταν ΟΚ), εκανε την παπια και στο τηλεφωνο εβγαινε η καημενη η μανα του, ενω αυτος...
Καναμε ομαδικη καταγγελια στο ricardo και η εταιρεια (προς τιμην της) ανελαβε την υποθεση και κινηθηκε δικαστικα εναντιον του απο τον Σπτ. 2011. Ατυχως για μενα ειχα χασει την αποδειξη καταθεσης (και στην τραπεζα δεν την εβρισκαν), οποτε εμεινα εκτος πινακα αγωγων...και ειχα τα λεφτα χαμενα!
Κι ομως!
Σημερα μου πηραν τηλεφωνο (και ημεηλ) οτι, παρ΄ολο που δεν ειχα την αποδειξη καταθεσης , ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με ολο το ποσο! Βεβαια το οτι ημουν παθων φαινοταν απο τα αρχεια του ricardo (με το ευχαριστηριο του κλεφτακου για την αμεση συνεργασια - σαν...καλαμας!!!), δεν ειναι κορόιδο να πληρωνουν τον καθ΄εναν.
Νομιζω πως περα απο τα μειονεκτηματα, λαθη, παραλειψεις κλπ των διαδικτυακων υπηρεσιων που ΠΡΕΠΕΙ να επισημαινουμε, σωστο και εντιμο ειναι να τονιζουμε και την καλη επαγγελματικοτητα ενεργειων σαν αυτη του ricardo. Ισως μια ευχαριστη εκπληξη στη ζοφερη ατμοσφαιρά μας.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Προχθες εστειλα λογαριασμους κλπ, χθες μια "υπευθυνη" δηλωση και ΣΗΜΕΡΑ εβαλαν τα λεφτα:.
Πολυ ευχαριστη ενεργεια, δειγμα οτι το "φως στο τουνελ", μαλλον αλλου θα πρεπει να το ψαξουμε. Μπραβο τους!

υγ: εννοειται πως παραυτα "επενδυθηκαν' - σε ακουστικα!:)

Reaction score
27.217
ΣΩΣΤΟΣ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΑΝΑΨΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ....:laugh:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
ΣΩΣΤΟΣ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΑΝΑΨΕΙΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ....:laugh:
Μαλλον αλλην Αγια θα εννοεις, και θα τo κανω αν μου βγουν καλα και τα νεα ακουστικα ( Sennheiser hd 600) :):)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Τα HD600 είναι στανταράκι... Καλορίζικα!!!

Reaction score
7.106
κερακι δεν ξερω αν πρεπει να αναψεις, αλλα με το 10% των χρηματων (35 ευρω δηλαδη) πηγαινε να αγορασεις καμια 50αρια φρατζολες ψωμι, να τις μοιρασεις στους αστεγους ή πεινασμενους της πολης σου (εισαι Λαρισα απο οσο ξερω).Αν εχεις εμπιστοσυνη σε καποιον κληρικο, μπορεις να τα δωσεις στην τοπικη εκκλησια για τα συσσιτια απορων.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δεν είναι απο αυτα που λεγονται, μα αφου με "τσιγκλισες" θα το πω: εχει "δρομολογηθει" ομου , μετα της παλαισυμμαθητικης παρεας, χορηγια φαρμακων στο κοινωνικο φαρμακειο δ. Λαρισας (οπου ο...Ριχαρδος θα συμμετασχει με αυξημενη προσφορα!)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Επί τη ευκαιρία, έχει ακούσει κανείς ότι το ρικαρντο θα κλείσει / μετακομίσει σε άλλη πλατφόρμα καθότι δεν πήγε οπως αναμενόταν;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.713
Έχουμε κι εμείς τον άλλον τον δικό μας καραμπινιέρο.
Ήθελα να ξέρω πολύ πως σκέφτονται οι διαδικτυακοί απατεώνες.
Δεν σκέφτονται ότι όταν κάνεις κατάθεση σε έναν λογ/σμό τράπεζας μπορεί να σε βρούνε από τα στοιχεία που έχει η τράπεζα;
Μπορεί κάποιος ακόμη και για ένα πείσμα να το βάλει στόχο να σε βρει;
Ότι μπορεί και για μικροποσό να ασχοληθεί και όταν σε βρει να εκπλαγείς;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Οντ
Έχουμε κι εμείς τον άλλον τον δικό μας καραμπινιέρο.
Ήθελα να ξέρω πολύ πως σκέφτονται οι διαδικτυακοί απατεώνες.
Δεν σκέφτονται ότι όταν κάνεις κατάθεση σε έναν λογ/σμό τράπεζας μπορεί να σε βρούνε από τα στοιχεία που έχει η τράπεζα;
Μπορεί κάποιος ακόμη και για ένα πείσμα να το βάλει στόχο να σε βρει;
Ότι μπορεί και για μικροποσό να ασχοληθεί και όταν σε βρει να εκπλαγείς;
Οντως, το πεισμα ενος... Ρουμανου κατοικου Λεσβου (με αριστα Ελληνικα) εφερε το αποτέλεσμα αυτό. Ειδε ποιοι ημασταν, μας μαζεψε κλπ κλπ.

Reaction score
3.085
Επί τη ευκαιρία, έχει ακούσει κανείς ότι το ρικαρντο θα κλείσει / μετακομίσει σε άλλη πλατφόρμα καθότι δεν πήγε οπως αναμενόταν;
Κλείνει οριστικά 5-5-2014.

Και με την ευκαιρία, πρέπει να κάνω και μια καταγγελία για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα αγγελιών, αφού υπήρξα "θύμα" της (ευτυχώς δεν έχασα χρήματα), λόγω της κακοδιαχείρισής της, προφανώς εν αναμονή κλεισίματός της.

Χθες τα ξημερώματα και λίγες ώρες πριν λήξει η πώληση συγκεκριμένου αντικειμένου με κωδικό 7xxxxxxxxxxxx (μνήμες RAM Kingston Hyper X), προχώρησα στην αγορά του προκειμένου να το κατοχυρώσω, μολονότι είχα προσπαθήσει μάταια να πάρω πληροφορίες γι αυτό από τον πωλητή. Αμέσως μετά την αγορά του, απέκτησα πλήρη πρόσβαση, όπως ήταν φυσικό, στα στοιχεία του πωλητή (όνομα, email, τηλέφωνο).

Τον ενημέρωσα για την αγορά μου με email και του ζήτησα να συνεννοηθούμε, προκειμένου να παραλάβω το αντικείμενο και να τον εξοφλήσω.

Με έκπληξή μου, έλαβα το μεσημέρι της ίδιας μέρας απαντητικό μήνυμα από αυτόν, ο οποίος με οργισμένο ύφος με ενημέρωσε ότι αφ’ ενός δεν έχει πλέον πρόσβαση στον λογαριασμό του στο Ricardo.gr, λόγω της επικείμενης διακοπής του (όπως μου εξήγησε) και επομένως δεν μπορούσε να δει τα μηνύματά μου άρα και να μου απαντήσει και αφ’ ετέρου ότι το αντικείμενο είχε ήδη πουληθεί στο παρελθόν, ενώ το Ricardo εξακολουθούσε να το εμφανίζει διαθέσιμο.

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί μέρος ενός email, το οποίο έστειλα ήδη στην εξυπηρέτηση πελατών της πλατφόρμας, ενώ στο ίδιο μήνυμα τους προειδοποίησα ότι θα τους καταγγείλω:

- Δημόσια σε όσα fora συμμετέχω ως μέλος
- Θα δώσω επίσης στις εφημερίδες την καταγγελία μου
- Θα τους καταγγείλω στην ΕΕΤΤ

Και τέλος, απαίτησα – τουλάχιστον – γραπτή εξήγηση για όσα συνέβησαν, και για τα οποία ευθύνη φέρει αποκλειστικά η διαχείριση της ιστοσελίδας.

Αυτά, και φροντίστε να φυλαχθείτε, αν έχετε ανοιχτές συναλλαγές με κάποιον στο Ricardo.
-

Reaction score
27.217
ΝΑΙ! ΕΛΑΒΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΙ.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΟΜΙ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members