Robert Plant και Europe στο Rockwave!!!

Reaction score
51
Οπως έγραψε και ο Συνσυντονιστής μου εδώ στο "Συναυλίες στο μέλλον" εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=471811&postcount=93

αλλά νομίζω πως πρέπει να γίνει ξεχωριστό Thread!!!!

...Ο Robert Plant με το συγκρότημα του τους The Strange Sensation και οι Europe επιβεβαιώνουν την εμφάνισή τους στο Rockwave.
"Ο μύθος των Led Zeppelin έχει μόνιμη πρόσβαση στη σκάλα για τον παράδεισο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, τον απόλυτο σεβασμό των κριτικών, την λατρεία ιδιαίτερα φανατικού κοινού και μόνιμη θέση στο πάνθεον των μουσικών μας ηρώων. All My Love, Stairway To Heaven, Whole Lotta Love, Big Log, 29 Palms ...και άλλα classics θα τραβήξουν σαν μαγνήτης το κοινό στο Terra Vibe", αναφέρει το Δελτίο Τύπου
Kαι μαζί του οι Europe.
"Ο Γκάλης, Ο Γιαννάκης, ο Φασούλας και τα ...άλλα παιδιά έζησαν το δικό τους θρίαμβο πριν από 20 χρόνια σηκώνοντας το «τιμημένο» του Eurobasket κάνοντας την καλαθοσφαίρηση Εθνικό μας sport και το Final Countdown Εθνικό ύμνο του μπάσκετ. Το τραγούδι αυτό των Europe σημαδεψε την νίκη της Εθνικής και έγινε το πιο δημοφιλές τους, όχι όμως απαραίτητα και το πιο αγαπημένο για τους music lovers, καθώς κάθε Rock Club που σέβεται τον εαυτό του μέχρι και σήμερα στο set list μιας hard rock βραδιάς οφείλει να περιλαμβάνει τα Rock The Night, Carrie και Open Your Heart".
Το Σάββατο 14 Απριλίου είναι η ημέρα έναρξης της προπώλησης
PL1 - Διακεκριμένη περιοχή 80 euro
PL2 – Pitch A 70 euro
PL3 – Γενική Είσοδος Όρθιων 50 euro
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ (29/06 – 1/07 - 3/07) PL3 – Γενική Είσοδος Όρθιων 135 euro
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΤΙCKET HOUSE Aθήνα
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη
TICKET HOUSE @ PMW
ΤΙCKETPRO.GR

Reaction score
14
Τον Plant τον έχω δει και μου άρεσε... Αυτούς που περιμένω πως και πως είναι οι Europe....
Καταπληκτικοί στο live και με πολύ καλούς τελευταίους δίσκους...πολύ καλούς...

Reaction score
802
Plant και τα μυαλα στα καγκελα!
Ψοφαω να τον δω ζωντανα.Περα απο τα δικα του κομματια με τους ss, εστω και 2-3 να μας ερμηνευσει απο την lz περιοδο, θα αρκουν για μια μαγευτικη βραδια.

Reaction score
0
...................Κοιτάει την ημερομηνία με αγωνία................. Ουφ, είναι 2007 ακόμη, το τελευταίο του πείραμα δεν προκάλεσε χωροχρονικές ανωμαλίες παρά τις ενδείξεις περί του αντιθέτου.

Είναι παράλογο να ζητάμε στο Rockwave συγκροτήματα που δεν έχουν συμπληρώσει ένσημα για σύνταξη; Από τη μία η μέταλ μέρα που επεκτείνεται στις υπόλοιπες σαν παράσιτο και από την άλλη τα περήφανα γηρατειά, ένα συμπαθητικό φεστιβάλ είχαμε και πήγε κατά διαόλου...

Reaction score
802
To 79 που γεννηθηκα και μεχρι ενα σημειο στην ηλικια μου δεν μπορουσα να τους δω.Καλλιο αργα και παππουδες παρα ποτε... Ο Plant ειδικα παντα κρατουσε (και κραταει ακομα) επιπεδο που πολλοι "νεοι" δεν θα το φτασουν ποτε.

Reaction score
0
...κοιτα να δεις ρε γμτ :mad_2: που θα πατησω τον ορκο και θα παω terra vibe!!! :mad_3:

Αααα ρε Robert !!!:cool_1:

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος